- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 448
- 43
Merhaba, okumak çok keyifli okudukça heyecan yapıyorum, öbür sayfaya geçerken bilgisayar bir-iki bekliyor hemen geçemiyor ya heyecanım artıyor, öyle bir gaza geldim ki valla gidip bir test alıp yapasım geldi o derece moral geldi yani. Kızlar ben harbi kafayı yedim, şimdi bata kadar nette belirti falan giriyorum, battan sonra da nette şöyle siteler var ya adet oldum ama hamileyim, bir de onları takip ediyorum. Gerçi bahsetmiştim ya adet gördükten sonra hamileliğim ortaya çıkmıştı. Herhalde ben de yer etti her adetten sonra acaba hamile olabilir miyim diye kendimi dinliyorum. Harbi göğüslerim bugün ağrıdı, kasıklarım batıyor yok yok ben sıyırdım iyice.
Bu arada berkuncan sanki sen de var gibi ya inşallah yanılmıyorumdur, ama içime öyle doğdu. Bu arada eylül sanada ikiz gebelik olacakmış gibi geliyor. Kelin ilacı var ama kendi kafasına süremiyor. Sanki kendime bildim de size yorum yapıyorum. Ama öyle doğdu içime birden umarım hayırlısıyla çıkar.
kız deme allah aşkına ,vallahi ikiz olsa varya allahtan daha ne isterim ,3 evlat artık onları büyütür sefamı sürerim ,defterde kapanır artık,
ağzın bal yesin emi ,allah hepimizin muradını versin inşallahhh..