- 18 Ekim 2011
- 1.495
- 414
canımmm benim okudum evett.saolun vallahi..ilgileriniz için cvp veremdim sabah bende bi telaş..internetden doktor filan baktım bide pzatesi işleri yoğun benim..cvp veremedim..(ama aynen benda temzilenip öyle gideyim diyodum..doktoru sekrt.aradım..durumu izah ettim ilk defa gelicem ilk kontrol için dedim o yüzden temizlenip mi geleyip yoksa adetimin 3.günü mü dedim..3.günü gelin daha iyi olur dedi...o yüzden yani..
ama alttandan da bakılıyosa korkunu ecele faydası yok..çıkıcazzz o çatala ozaman
ankaradaydın değil mi canım nereye kime gitmeye karar verdin, bende ankaradayım da ?
10. güne kadar umutlanabiliriz yani süper haber :)evet canım 10.günü çıktı benim..
ben daha yeni başladım,aslında öncesinden başla diyolarlardı ama ben hamile kalacağıma pek ihtimal vermediğimden ciddiye almamıştım:)
inş.canım..haftaya salı dr a gidicem dua edin..o zaman daha netleşir..
berkun bir gün bu soruya cevap verebileceğim hiç aklıma gelmezdi..hep ben soraradım arkadaşlara:)) ben.gecikmenin 7.günü yaptım negaitf..kesin yok bişiy dedim sonra leke geldi işte regl oldum dedim ama aradan3-4 saat geçti bişiy yok...sonra inan öylesine test yaptım..tek çizgi hemen belirdi diğerinde bişiy yoktu.kenara bıraktım elimi yıkadım, alıp çöpe atıcaktım ,baktım diğer çizgi belirmiş....2-3 dk sonra beliriyor..hatta 5 dk sonra daha iyi oluyor...yine de diğeri gibi tam değildi silikti...12.ve 13 .günümde bile hala silikti...