- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
tşk ederim eylülcüm darısı sana inş.
hoşgeldin canımm
hoşbuldukkkk cnm.. sende hoşgeldiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim eylülcüm darısı sana inş.
hoşgeldin canımm
Kızlar söylemeyi unuttum,benim kahverengi lekeler dünden bu yana kesildi,çok şükür...yerleşti mi acep sıpa
Kızlar söylemeyi unuttum,benim kahverengi lekeler dünden bu yana kesildi,çok şükür...yerleşti mi acep sıpa
gülcee senin evde yaptığın test 10. gündemi çıktı bak enteresan bende umudumu çöpe atmıştım birde şunu merak ediyorum şu meşhuuuurrr ikinci çizgi varya ne zaman beliriyor testi yaptıktan hemensonra mi biraz sonramı?
evet canım 10.günü çıktı benim..yok yok bu sefer bende acayip özledim işi değil ama sizinle daha doyasıya vakit geçirmeyi :)))
gecikmeinin 10. günü mü çıktı canım ?
Canım hala daha ara benim de oluyo kasık ağrısı bel ağrısı normal bence onlar...
evet canım hamile kalmadan başlamıştım,hamile kaldığımda 2. kutuyu almıştım bide ilk kutuyu çok düzensiz içmiştim ikinci kutuyu daha düzenli içtim doktorum devam et 1 ay sonra değiştiricez dedi bana 50 tablet benim..
Geçmişi okudun mu senin için bişeyler yazmıştık toprak?
oooooov çok iyi bi haber buuuuuu
gülcee senin evde yaptığın test 10. gündemi çıktı bak enteresan bende umudumu çöpe atmıştım birde şunu merak ediyorum şu meşhuuuurrr ikinci çizgi varya ne zaman beliriyor testi yaptıktan hemensonra mi biraz sonramı?
azda olsa umudum tekrar canlandı şu aN bende gecikmedeyim şu an bugün 7.günüm
c.tesi test yaptım negatif çıktı
aaaa gülce senin 10.günde mi çıktı 2. çizgiiii???
berkuncan 2.çizgi ilk 5 dk'da çıkmalı canım,zaten 10 dk'dan sonraki değişimler dikkate alınmamalı...
canım zaten sen de benim gibi düzensiz oluyorsun değil mi??
evet tatlım yaaaa.... düşük yaptığımdan beri (9 aydır) düzensiz oluyorum...
aaaay senden umutlandım valla,kan testimi yaptırsam :44:
aha ben de heyecanlandım şimdi kızzz...Ama dur ..bak az daha dayan bence perşembe günü tekrar kendin test yap...o zaman negatif olursa kandan baktırırsın..bak günlerimiz de aynıya denk geliyor gibi biliyo musun..geçen hafta bugün de benim 7.günümdü gecikmemin..perşembe test yapmıştım sanırım...ayy rabbimin izniyle inş.senden de güzel haber alırız canım
Canım onu biliyorum aslında ama ben şeyi merak ediyorum hani çizgileriden biri şak diye beliriyorya ikinci çizgide onun gibi hemen çıkıyormu yu merak ediyorum. Öyle saf gibi bakıp kalıyorum teste ondan merak ettim
heheheh tamam öyle yapayim o zaman bende 10.günü bekliyim perşembe bidaha yapayım..zaten o zamanda negatif çıkarsa doktoruma giderim artık...
ay hadi hayırlısı canımmmm...çok düşünme diycem de bu topicte başka ne düşüncen o da ayrı bir konu