ay maşşallah ,çok mutlu oldumduygulandım ayrıca ,allahım bizede nasip etsin o duyguyu inşallahh..
berkuncanım bende 1 gün kala yaptım ama yok işte olmadı bu ayda
eylül çok erken değil mi canım gecsin bi hiç belli olmaz hem demıyor muyuz idrarda geç çıkar diye nasip
Kızlar günaydınnn bende dün gelen kahvelerden sonra tık yok gene ne ağrım var ne de başka birşey genede kendimi umutlandıramıyorum geçen ayda buna benzer bir durum olmuştu 5 6 gün sonra kırmızılar çıkıp gelmişti bakalım sağlık ocağına soracam kanda bakıyorlarmı diye bakmıyolarsa bir test alıp yapacağım onuda yapsammı acaba diye düşünüyorum hala....
o bebek buraya gelecek arkadasşımm al bi test bence yap canım yada hastanede ölçtür çoğu sağlık ocağı yapıyor tatlım ama
bende böyle düşünüyorum canım benim herşey stresle oluyor bak benim kahveler göründü gene gerisi yok ne olduğumu bir bilsem hiç kanamam başlayacakmış gibi bir ağrım yok ama az önce duşta bir miktar kahverengi lekelenmem oldu arkası kesildi gelde umutlanma
umutlan umutlan umutlanmakda güzel kız benim adetim beklediğimden önce geldiğinde de ahh be umutlanamadım bile diyerek üzülüyordum bu seferde
Hahahaha çok iyiy yaaa dünden beri umutlanıyorum fazlasıyla zaten ama çaktırmıyorumben gidiyorum kızlar sağlık ocağına bir bakayım olmadı test alıp gelirim...
kızlarrr ben bugun test yaptım ve pozitif çıktı ama çok korkuyorum daha önce bebeğim gelişmediği için kurtaj oldum 1 adet dönemi geçirip tekrar denedik aslında denemedik yılbaşı için tatile gitmiştik ayın 29 unda korunmasız birlikte olduık koca bir ay bouınca sadece bir kez korunmadık ve ondada hamile kaldım bu allahın bi mucizesi belkide ama ya giderse ya diğer yavrum gibi gelişmezsse kurtajdan sonra hergun folik asit kullandım ne olur dua edin sizlerin duası tutar bel ve kasık ağrım var ve çok uşuyorum bunlar beni çok korkutuyo
hayırlı olsun arkadaşım ,bir kere başına geldi diye tekrar olacak değil ya canım ,alacak nefesi,nasibi varsa elbet gelecek dünyaya ..tekrardan hayırlı uğurlu olsun seni muhteşem bir 9 ay ve sonrası bekliyor..
Hahahaha çok iyiy yaaa dünden beri umutlanıyorum fazlasıyla zaten ama çaktırmıyorumben gidiyorum kızlar sağlık ocağına bir bakayım olmadı test alıp gelirim...
hadi halayları çektir bize canım benim dört gözle bekliyoruz seni, bizim sağlık ocakları yapıyor ama ertesi gün veriyor sonucunu umarım senin ki öle olmaz sen eylüle takılıp tıp merkezine gidebilirsin bak sana çayda ısmarlıyor sigara içiyorsan eğer son sigaranıda iç beklerken
ben elimde gebelik testi ,sonuç çift çizgi ve arkadaşımla kutlama kahvesi ve sigara içiyordum en son 6 yıl öncetabi 9 ay gebelik 18 ay da emzirme süresi yaklaşık 2 sene hiç içmedim,dün yaptığım negatif testten sonrada yaktım bi tane o da stres atmak içindi
ister zengin ol ister fukara ,gebelik testinden sonra yak bir sigara felsefesi :))))))))
o halaya benim içinde katılırsınız inş, malum bende gecikmemde 4.günümdeyim ya
canım benimde bir hafta var ama dayanamıorum acaba yapsam mı diye h foruma neşe olur :)
Bu gün bat günüm kızlar gelen giden yok ama göğüslerim hassas ve akıntım var sanırım akşama ellerimden öper
ben de mrv o kadar zor uyandım ki...p.tesiler hep böyle oluyor benim de..evde geçirdiğim bir haftadan sonra işe başladım ve sabah o sıcacık yataktan kalkmaktan başka bir zorluğu yok çalışmanın :126: buna karar verdim, bu arada en yakın arkadaşlarımızın nişanı var geçen hafta sonu nişan alışverişi haftaya nişan derken günler geçiveriyor gerçekten bir meşgale bularak bu günleri geçirmek en mantıklısıymış geçtiğimiz aylarda eve kapanmıştım ve hiç vakit geçmiyordu. Herkese süratle geçenumutlarla dolu bol halaylı bir hafta diliyorum :124: ay bu kızlarda pek güzelmiş :124::124::124::124::124::124::124::124:
çok teşekur ederim canım korkularla hemilelik heyecanını bile yaşayamıyosun bel ağrısı kasık ağrısından çok korkuyorum ama daha öncekinde belim ve kasığım ağrımamıştı bunlar olumlu belirtilermi acaba bilemiyorum inşallah herşey guzel olur isteyen her kadın anne olur rabbim göruru duyar herkesin dualarını inşallah
evde geçirdiğim bir haftadan sonra işe başladım ve sabah o sıcacık yataktan kalkmaktan başka bir zorluğu yok çalışmanın :126: buna karar verdim, bu arada en yakın arkadaşlarımızın nişanı var geçen hafta sonu nişan alışverişi haftaya nişan derken günler geçiveriyor gerçekten bir meşgale bularak bu günleri geçirmek en mantıklısıymış geçtiğimiz aylarda eve kapanmıştım ve hiç vakit geçmiyordu. Herkese süratle geçenumutlarla dolu bol halaylı bir hafta diliyorum :124: ay bu kızlarda pek güzelmiş :124::124::124::124::124::124::124::124:
İşe başlamana en çok ben sevindim :124: öğlene kadar yatıyordun benim mesajlarıma çok geç cevap veriyordun ohh artık beraberiz sabah 8 akşam 5 :124: ayy çok mu kötüyüm ne :124: