- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Tek tik mesaj gitmedi, 2 tik mesaj gitti ama gorulmedi, mavi 2 tik mesaj görüldü.
Mesaj ulaşmış fakat henüz okumamış demek.
Face sanırım henüz okumamıştır yada anında okuyup okunmadı olarak da işaretleyebilir .Bir ara vardı okunmadı olarak yapma şimdide vardır galiba facebook kullanmıyorum artık ben kullanırken vardı.Linkteki açıklamada gönderildi ama ulaşmadı diyor da gönderdiğim kişi devamlı aktif, bu nasıl oluyor
Pardon ben üçüncü tik anlamışım siz ikinciyi sormuşsunuz. Evet gönderilmiş. Aktif olduğunu da yazmışsınız o zaman engellemiş olabilir...Gönderildi ama ulaşmadı diyor açıklamalarda?
Sen gonderebildin ama ona henuz ulasmadim. Vatsaptaki tek tik gibi.
Pardon ben üçüncü tik anlamışım siz ikinciyi sormuşsunuz. Evet gönderilmiş. Aktif olduğunu da yazmışsınız o zaman engellemiş olabilir...
Engellemis olabilir mi acaba ? Ya da teknik aksaklik. Bilemedim:/Ah teşekkür ederim, benim de anladığım bu açıklamalardan. Ama aktif görünüyor kişi. Bu nasıl oluyor? Uzay boşluğunda mı kayboldu bu mesaj
Engellemis olabilir mi acaba ? Ya da teknik aksaklik. Bilemedim:/
Face'de engellememiştir ama messenger da engellemiş olabilirAy yok engellememiş ama ben anlayamadım neden böyle olduğunu... Çok sağolun açıklamanız için
Bence bu sekilde acik olabilir uygulamada. Ben de pek bilmem:)Engellese aktif olduğunu görebilir miyim? Hiç bilmiyorum bu messengerı ya
Face'de engellememiştir ama messenger da engellemiş olabilir
Bence bu sekilde acik olabilir uygulamada. Ben de pek bilmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?