Bu tik ne anlama geliyor?

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Gönderdiğim mesaj ulaştı mı ulaşmadı mı çözemedim, mesajın altındaki tikin anlamı nedir?

Güncelleme: ekran görüntüsünü ekleyebildim sonunda.

Son düzenleme:
Linkteki açıklamada gönderildi ama ulaşmadı diyor da gönderdiğim kişi devamlı aktif, bu nasıl oluyor

Linkteki açıklamada gönderildi ama ulaşmadı diyor da gönderdiğim kişi devamlı aktif, bu nasıl oluyor
Face sanırım henüz okumamıştır yada anında okuyup okunmadı olarak da işaretleyebilir .Bir ara vardı okunmadı olarak yapma şimdide vardır galiba facebook kullanmıyorum artık ben kullanırken vardı.

Sen gonderebildin ama ona henuz ulasmadi. Vatsaptaki tek tik gibi.

Pardon ben üçüncü tik anlamışım siz ikinciyi sormuşsunuz. Evet gönderilmiş. Aktif olduğunu da yazmışsınız o zaman engellemiş olabilir...

Ay yok engellememiş ama ben anlayamadım neden böyle olduğunu... Çok sağolun açıklamanız için

İnterneti açık değilse mesaj ulaşmaz mesela ama siz göndermiş olursunuz. İnterneti açık olursa mesaj ulaşır karşı tarafa ama daha Messenger'ı açıp okumamış olur o zaman içi dolu mavi tik. Okuduysa zaten kendi profil resmi gözüküyor tikin yerine. Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…