Bu tik ne anlama geliyor?

Bir arkadaşımla deneme amaçlı yaptık bunu da

Mesajı gönderdim ama karşı taraf gelen kutusunda gördüğü halde açıp okumadı yani mesaj iletildi ama okunmadı. İki tikin arasında fark olmalı yani. Kafamda deli sorular

Son düzenleme:

Astoria ne güzel açıklamışsın.. İşte kafamı karıştıran nokta bu, kişi aktif ama içi dolu mavi tik değil. Beyazın içindeki mavi tik hala. İletilmemiş bildirimi bu değil mi? Resmen kafaya taktım

İletilmemiş bildirimi evet ama engellemiş olması gerekmiyor illa zaten seni kabul etmiş gözüküyor Messenger'da bağlantınız var diyor çünkü. Muhtemelen interneti açık değil ya da telefonunda Messenger yüklü değil PCden bakıp görüyor.

Benim de başıma gelmişti bu, karşı taraf aktif görünür ama değildir kısacası internet bağlantısında sorunu var demektir karşı tarafın.
Anlamı bu.

Engellemiş olsaydı attığınız mesaj hata verirdi.

Pc'den bakma şansı yok, askerde Aktif görününce de kafaya taktım nasıl olur böyle bir şey gibisine

Merhaba, gördüğüme sevindim :) Olabilir gerçekten öyle bir sorun... Ama uzun süre aktif gördüm sonrasında. Gerçekten aklım almadı bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…