• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu tik ne anlama geliyor?

Merhaba, gördüğüme sevindim :) Olabilir gerçekten öyle bir sorun... Ama uzun süre aktif gördüm sonrasında. Gerçekten aklım almadı bu işi.

Bende seni :)

Ben karşı tarafında messengeri vardır olarak düşünerek o yorumu yaptım canım, eğer messengeri yoksa zaten iletilmez hemen, senin için deneyeyim hemen için rahat edecekse :)

**
Ve denedim facede gezinirken kendime mesaj attırdım, görüntüde ki işaret gibi oldu. Yalnız şöyle birşey var ki mesaj kutusunda kırmızı bildirim var, yani karşı taraf illa ki görmüştür bunu.

Son düzenleme:
Bende seni :)

Ben karşı tarafında messengeri vardır olarak düşünerek o yorumu yaptım canım, eğer messengeri yoksa zaten iletilmez hemen, senin için deneyeyim hemen için rahat edecekse :)

**
Ve denedim facede gezinirken kendime mesaj attırdım, görüntüde ki işaret gibi oldu. Yalnız şöyle birşey var ki mesaj kutusunda kırmızı bildirim var, yani karşı taraf illa ki görmüştür bunu.

Çok teşekkür ederimm :) yani "bir mesajınız var" anlamında gelen kutusunda bildirim oluyor ama açamadığı için göremiyor değil mi? Kimden geldiğinin bildirini oluyor mu acaba

Iletilmis ama gormemis tek tik in anlami budur.
Karsi taraf gordugu zaman gonderilen yazinin yaninda ufak profil fotosu olur.

İşte iki tür tik var birinin çevresi beyaz birinin çevresi mavi, okuduğum yorumlara göre beyaz olduğunda benden gitmiş ama karşı tarafa teslim edilmemiş demek. Mavi olunca da teslim edilmiş ama açılıp okunmamış demek. O yüzden emin olamadım.

Siteye yüklenmek istenen görselin boyutları büyük olursa sistem kabul etmiyor, resim ebatı küçültme programıyla uygun boyuta getirilip yüklenmeli.

Açıklama için teşekkür ederim, ekran görüntüsü olduğundan boyutun sıkıntı olacağını düşünemedim :)

Back
X