- 26 Şubat 2017
- 422
- 1.205
- 33
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Tekrar gönderin bence. Sorarsa sorun vardı bende mesaj gitmemiş göründü yeni fark ettim o nedenle tekrar yolladım dersinizGerçekten miİyice meraklandım şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar gönderin bence. Sorarsa sorun vardı bende mesaj gitmemiş göründü yeni fark ettim o nedenle tekrar yolladım dersinizGerçekten miİyice meraklandım şimdi
İnterneti açık değilse mesaj ulaşmaz mesela ama siz göndermiş olursunuz. İnterneti açık olursa mesaj ulaşır karşı tarafa ama daha Messenger'ı açıp okumamış olur o zaman içi dolu mavi tik. Okuduysa zaten kendi profil resmi gözüküyor tikin yerine. Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum.![]()
gönderilmiş ancak okunmamş
Gormemis.
Engellese mesaj iletilemedi yazar.
Gorunce profil fotosu belirecek tikin yerinde.
Aktifse face bakiyordur messengerda degildir de olabilir
O an Messenger da değildir face'de dirO zaman mavi olması gerekmiyor mu?
Astoria ne güzel açıklamışsın.. İşte kafamı karıştıran nokta bu, kişi aktif ama içi dolu mavi tik değil. Beyazın içindeki mavi tik hala. İletilmemiş bildirimi bu değil mi? Resmen kafaya taktım![]()
İletilmemiş bildirimi evet ama engellemiş olması gerekmiyor illa zaten seni kabul etmiş gözüküyor Messenger'da bağlantınız var diyor çünkü. Muhtemelen interneti açık değil ya da telefonunda Messenger yüklü değil PCden bakıp görüyor.
Pc'den bakma şansı yok, askerdeAktif görününce de kafaya taktım nasıl olur böyle bir şey gibisine
Benim de başıma gelmişti bu, karşı taraf aktif görünür ama değildir kısacası internet bağlantısında sorunu var demektir karşı tarafın.
Anlamı bu.
Engellemiş olsaydı attığınız mesaj hata verirdi.
Messenger yüklü değildir, değilse Facebook hesabında online görünüyorsun ama mesajları açamıyorsun. Takma kafaya. :)
Ahh garibiim öyle oldu kesin yaa çünkü telefon değiştirdi vs. Yaa bir gizem sayende çözüldü sanırım çok teşekkürler![]()