- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
Kadınlarımızın en büyük yanlışı bu işte. Kocalarının her türlü kısıtlamasına boyun eğiyorlar,her dileklerini sorgulamadan yerine getiriyorlar, tüm saçma kıskançlıklarını hoşgörüyorlar. Sonra hem de normal algıları bozuluyor, paranoyaklıkları normal görür oluyorlar; hem de hınçlarını kocalarından başka şekillerde çıkarmaya çalışıyorlar.Ben emziricem tabi ki ama uyandığımda ben yatak odasında o salonda hoş olmuyor. Ev arkadaşı değiliz sonuçta karı kocayız. Ben kapalı mekanda bunaldım hava soğuk çocuğu çıkaramayız ben bi yarım saat yürüyüş yapayım dediğimde tek başıma gideceğim için evliliğe alışamamış insan oluyorum ama o kafasına göre davranıp evliliğe alışmış insan oluyor. Amaaan kızlar belki de başka başka şeylere biriktim hıncımı programdan çıkarıyorum.
show tvdeki yayından kaldırılmış canım.tv8dekini izliyordurHangisini izliyo 2 tane var aynı programdan ay kuşlar öldü beybiyimi yoksa ortaya karışık olanımı
Program saçma hatta felaket bulunabilir de, izleyen neden sapık olsun?
Siz bayansiniz onlar erkek.zevkler ve renkler tartısılır kımı tarz programı ızler kımı belgesel bende her aksam survıvor ızlıyorum pascal noumanın keltoş kafasına mı sarkıyorum o zaman anlamadım yanı
Kadin ve erkek hormonlarini ayni gorup ayni sekilde kiyaslayip dusunmenizde garip.
Verdiginiz ornekler cok alakasiz.yas kac yalniz?ergen falansaniz bosa yormayayim kendimi:)
Alt tarafi adam koltukta kicini yaymis, elinde kumanda yayilmis, tv izliyor. Amma senaryo yazdiniz be :)
Yarin davayi acin o zaman. Aldatiliyorsunuz. Ya da kocaniz tam bir sapik, icinde kadinlarin bulundugu ve hatta kavga ettigi program izliyor. Emzirme gorevini bile size birakiyor! Ayrilin kurtulun. Baska ne diyeyim. :)
kırk yılda bir haklı cıktınya tamam artık sabaha kadar yazarsınHala kadinin tv karakterlerini kiskandigini yaziyorsunuz ya pes valla.
Adam yalan soyluyor yalan, YA-LAN!!!
Sorun tv karakterleri degil yani konu sahibi icin...
Yaaa tüh tüh ne büyük bir kayıp cok üzüldüm desem yalan olurshow tvdeki yayından kaldırılmış canım.tv8dekini izliyordur
E laf anlattigimiz insanlarin yasida onemli tabi.bu yuzden sordum inanin.yasım 55 ona gore yorum ıstıyorum
yazıldıklarınızın bır kısmı mantıklı bır kısmı mantıksız adamları bu kadar zorlamayın yapmak ısteyen kaşla göz arasındada yapıyo zaten
kırk yılda bir haklı cıktınya tamam artık sabaha kadar yazarsın
ama soylıyım haklı falan degılsın
Senin icin itici olabilir. O da senin fikrin. Bu sana bu durumdan sorun cikarip adami yasaklama hakki vermez.Konuyu kiskanmak-ozgüven-rakip görme gibi şeylerden ibaret olmadığını anlatamadım sanırım. Ortada kendisinin benden beklentilerinin tam tersini yapan biri var. Siz de haklisiniz konuyu sadece benim anlattığım kadarını bilebilirsiniz. Sonuç olarak ne amaçla olursa olsun bunu izlemesi benim için çok itici bi durum. Herkese yorumları için tesekkur ediyorum.
kocanız goz zınası yapmasın dıye ne kullanıyorsunuz soyleyınde almak ısteyen hatunlar faydalansın ama ben almayı dusunmuyorumE laf anlattigimiz insanlarin yasida onemli tabi.bu yuzden sordum inanin.
Yasiniza pek inanmasamda:)
Ozetle hersey dozunda iyidir.evli insanlar ne yapmasi gerektigini bilmelidirler.
Zira goz zinasi diye bisey var erkeklerde sik rastlanan:))
ooo demekkı sana eskı konularından dem vurmayalım dıye 2. uyelıkle yazıyosun dertlerını haaaa çakaaaalllllllKonu sahibi arkadasim sanirim kadın oldugun icin ve kocanin yalan soylemesinden hoslanmadigin icin, kizmadigin halde inadina senden saklamasi zoruna gittiği icin taslaniyorsun.. Taslanmaya da devam edersin. Biz kadinlarimiza pek bi deger veriyoruz Ondan aslinda..
Kendi selametin icin konunu kapattir bence hatta sildir de çünkü baska bir konu actiginda eski konunla vururlar seni "aaaay sen o kocasini tv karakterlerinden kiskanan zavalli, ozguvensiz kadin degil misiiiin yeaaa" diye..
Hayirli geceler..
Konuyu kiskanmak-ozgüven-rakip görme gibi şeylerden ibaret olmadığını anlatamadım sanırım. Ortada kendisinin benden beklentilerinin tam tersini yapan biri var. Siz de haklisiniz konuyu sadece benim anlattığım kadarını bilebilirsiniz. Sonuç olarak ne amaçla olursa olsun bunu izlemesi benim için çok itici bi durum. Herkese yorumları için tesekkur ediyorum.
Evli bir insan olmak birey olmanın önüne geçmemeli. Birey olmayı başaracak olgunluğa erişmiş insan bir erkeği -kocası da olsa- bu kadar hayatının merkezine koymaz. TVda ne izlediğini takip etmeler, bunun üstünden senaryo yaratmalar... Bunlar pek güçlü bir kadın profili çizmiyor benim zihnimde. Aksine...E laf anlattigimiz insanlarin yasida onemli tabi.bu yuzden sordum inanin.
Yasiniza pek inanmasamda:)
Ozetle hersey dozunda iyidir.evli insanlar ne yapmasi gerektigini bilmelidirler.
Zira goz zinasi diye bisey var erkeklerde sik rastlanan:))