- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
-
- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
Aaa bilgece başladın mı derslere? Hayırlı olsun canım..Hic kadin kavgasini izleyen erkek gormedigim için baska ne diye izleyebilir diye dusunuyorum. Ben de kadinim ama hayatta izlemem öyle programlar ki ben moda egitimi aliyorum. Bana bile itici geliyorken erkek neden zevk alir bilemiyorum.. Aklima sadece yaptigim yorumdaki yuruttugum tahmin geliyor..
sen nerden bılıyosun orda dır dır kavga oldugunu?demekkı ızlemıssınkı bılıyosun izleyenlere laf sokarcasına yorum yapma
Napcan kardeş bize de bunlar düştü işte. Kimse peşlerinde koşmuyor, kimse delirmiyor kocalarımz için. Kader kısmet...ühüühühühühühühü bızımkıler oyle degıl dıye cok uzuluyorum sephooo
tamam(!).Konuyu okusaydin nerden ogrendigimi anlardin tamam mi???.....
Aaa bilgece başladın mı derslere? Hayırlı olsun canım..
Konu sahibi sen de rahatsız oluyorsan eşini al karşına düzgünce konuş,bu durumdan hoşlanmadığını söyle..
Hic kadin kavgasini izleyen erkek gormedigim için baska ne diye izleyebilir diye dusunuyorum. Ben de kadinim ama hayatta izlemem öyle programlar ki ben moda egitimi aliyorum. Bana bile itici geliyorken erkek neden zevk alir bilemiyorum.. Aklima sadece yaptigim yorumdaki yuruttugum tahmin geliyor..
tutma benı sepho tutma intihar edicemNapcan kardeş bize de bunlar düştü işte. Kimse peşlerinde koşmuyor, kimse delirmiyor kocalarımz için. Kader kısmet...
Çok sevindim,tebrik ederim canım :)Evet canim basladim hatta ilk tasarimimi bile yaptim. Hoca cizimime bayildi megerdem yetenegim varmis
Sakin ol cicim sakin ol.. istersek biz de başarabiliriz bence. Yarından itibaren kocişi spora yzdır.tutma benı sepho tutma intihar edicem