bu tabak nasıl ??

betuld

B.k: 83 G.k:72.8 1.h.k:73 🔓 2.hk: 63 3.hk:58
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.714
1.564
133

Arkadaşlar bu tabağı daha önce netten rastgele görüp çok beğenmiştim.
Az önce Mudo nun sitesinde gezerken gördüm orda satılıyormuş.
ama bir tanesi 50 tl.
2'li almak istiyorum çok beğendim ama değer mi diye de düşünüyorum.
ne dersiniz ?

bu tarz tabak daha uygun fiyata biliyorsanız paylaşabilir misiniz ?
yoksa bunu alayım mı ?

Tabak farklı ve hoş ama ben bir tabağa 50 lira veremem şahsen.

tabak güzel değişik ama canım napıcaksın ki bunu. zaten yemek takımın var..

2 tabak 100 lira çok gereksiz bu tarz tabaklar gördüm ama yanında çatal koymaya yeri yok

Esimle basbasa yiyecegimiz yemekler icin hos geldi. :))

bence senın yemek takımın çok daha güzel başbaşa yerken onuda çıkarabilirsin.. aman bende senın gibiyim ne görsem alayım diyorum boşuna israf ediyorum. her beğendiğimizi alamayız bence canım..

bence senın yemek takımın çok daha güzel başbaşa yerken onuda çıkarabilirsin.. aman bende senın gibiyim ne görsem alayım diyorum boşuna israf ediyorum. her beğendiğimizi alamayız bence canım..

canım çok değişik bi tabak ama bence 50 lira gereksiz tabiki sen bilirsin :)

Aslinda haklisiniz
Maymun istahlilik bizimkisi :))
Yemeyi cok sevdigim bir restoran var onun tabaklarina benziyor biraz, evde de onu animsatmasi cezbetti ama neyse o altindaki bambu kismi cok gereksiz zaten. Duz uzun dikdortgen tabaklar da isimi gorur di mi?

canım senın tabakların zaten çok güzel neden başka tabak alıyorsun ki.. ben aceleciliğimden karacadan aldım sabırsızlık işte yoksa senın bernardo yemek takımlarını çok beğeniyorum ..

canım senın tabakların zaten çok güzel neden başka tabak alıyorsun ki.. ben aceleciliğimden karacadan aldım sabırsızlık işte yoksa senın bernardo yemek takımlarını çok beğeniyorum ..

:)) illa bir seyler almaya calisiyorum di mi:))
Tamam simdilik iptal ediyorumm
Zaten baska yemek takimlarim da var.
Senin de her seyin icine sindigi gibi olur umarimm

dikdörtgen tabakları çok seviyorum ama bu şekil olarak sanki peynir zeytin tabağı gibi duruyor

kırılacak eşyalara bu kadar para verilmesi taraftarı değilim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…