- 3 Mart 2012
- 32
- 0
- Konu Sahibi xsxehrazat35
peridot taşını takıtıgım ılk gun grıp olmustum ve bogazlarım sıhırlı degnek gıbı hemen gectı sımdı taktıgımda bas agrısı yapıyor cıkarınca gecıyor anlamıyorum ne oldu bu tasa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yazıyı gorunce aklıma geldı pembe kuvars taşımı koydugum yerde bulamıyorum dusa gırerken çıkardım çıktıgımda gerı takmak ıstedım ve yerınde yoktu cok emınım oraya koydugumdan evde de yalnızdım kımsenın alma ıhtımalı de yok:44:Hiç bir taş sebebsiz yere kopmaz, taş kendini uzaklaştırmak istemiş.Aldığınız taşların temizliğini yapıyormusunuz, kullanmadan önce ?
Mercan, nazar için çok etkilidir, topladığı enerjinin fazla gelmesi onu koparmıştır.Kullandığınız taşın büyüklüğüde çok önemli...
bu yazıyı gorunce aklıma geldı pembe kuvars taşımı koydugum yerde bulamıyorum dusa gırerken çıkardım çıktıgımda gerı takmak ıstedım ve yerınde yoktu cok emınım oraya koydugumdan evde de yalnızdım kımsenın alma ıhtımalı de yok:44:
yoksa taş benden kaçtı mı
Bugün bir arkadaşım aldığın taşlar sana pek yaramadı dedi. Şoyle bir düşündümde bu olay bir arkadaşımdan duyup kuvars almamla başladı. Alırken ametistin rengi hoşuma gitti, onu da aldım. Bunların topraga gomulmesı , yıkanması falan proseduru oldugunu yazan siteler var. Bir hafta bunlara uydum sonra yapmayı unuttum. Bu arada hergunde takmadan cıkmıyorum o kadar sevdım bu taşları. Zamanla negatif enerjimi birikti nedir, son iki aydır başıma gelmedik kalmadı. Tabi bunları taşa bağlamakta komik belki. En son yürürken bişeye çarptım ve hala inanamıyorum ama ayağım alçıda şimdi. Sürekli insanlar nazara geliyorsun diyor. Belkide oyle. Bu taşları alınca arındırma işini savsaklamamak gerekiyor sanırım.
Bana ametist ve hematit çok iyi geliyordu. Taşlar kişiden kişiye göre farklı etkiler de gösterebiliyorlar sanırım. Mesela mercanı ne yaptım ne ettimse kullanamadım; ya kayboldu, ya düştü, ya da alerjiye benzer döküntülere sebep oldu, sonunda vazgeçtim. Ametistten de çoğu kırılmaya, çatlamaya başlayınca vazgeçmek zorunda kaldım, şimdi çok nadir takıyorum. En son ise pembe kuartz kullanıyorum. Birçok sinir, stres, düşünce, üzüntüye iyi geldi. Zaten hepsinin ayrı temizleme yöntemleri var; genellikle su-tuz, su ve günışığı, ay ışığı güçlendirip arıtabiliyor. Ama taşın kişiye ve rahatsızlığa uygun olması sevilmesinden daha önemli.
kehribar için yazacak bir öneriniz varmı?
Kehribar taşı, Reçine taşı, Amber
Açık sarı, koyu sarı, turuncudan koyu kırmızıya kadar tüm renklerde bulunur. Çam reçinesinin fosilleşmiş ve taşlaşmış şeklidir. İçinde tarih öncesi bitki ve hayvan fosillerini barındırdığı için geçmişe ışık tutar. Boğaz hastalıkları, endişe, bezginlik, yorgunluk ve korkuyu giderdiği, enfeksiyonların yayılmasını önlediği, soğuk algınlığına, troit enfeksiyonlarına ve alerjiye iyi geldiği, stresi giderdiği, guatr ve astıma iyi geldiği ve uğur getirdiği inancı yaygındır. Yengeç, aslan, başak, terazi ve oğlak burcu ile uyumludur. Eki Görüntüle 557375 Kaynak : lilapebbles.com/kolye/ip_zincirli_kolye/kehribar_ipli_kolye
Merhabalar, taşınızın resmini paylaşırsanız ne olduğu hakkında sizi aydınlatabilirim...Nazar için bir taş takmıştım kolye olarak,iki gün geçti üzeri göz göz oldu ve karardı. baş ağrımı almıştı cok şaşırmıştım... ama taşın adını bilmiyorum taşı veren adamı da bir daha bulamadım
Mercanda almıştım ama pek kullanamadığımdan bahsetmemiştim. 20 gun once cilde faydası var diye kırmızı mercan küpe ve bileklik almıştım ama farklı bir dükkandan almıştım, ikisi de koptu. Bağlantı yerleri zayıf yapılmış sanırım, pahalıydı ama kalitesiz çıktı işçiliği,bu dükkandan bida bişey almam. Yoksa nazarmı değiyor bana, kopuyo bunlar. Bu ay merkür beni dümdüz ediyor gerçekten kafamçokkarıştı Ayy kurşun nerde döktürülür bileniniz varsa lütfen söyleyin bana
kızlar migrenim var amatist almaya karar verdim.dün bir yerde baktım sahibi yokmuş eşi elime amatist tespih verdi 20 dakika kadar tuttum olan baş ağrım gitti huzur verdi sanki ama kolyesi bilekliği yoktu alamadım netten almak istiyorum bir burda bi arkadaş önermiş bir site taşdevri diye mail attım bilekliği 25 liraymış sizce nasıl güvenebilirmiyim .. en kısa zamanda almam gerekiyor avuç avuç ilça içmekten bıktım hemde geçirmediği halde
eşimdede bel fıtığı var oan önerebileceğiniz bi taş varmı
aaa ben aynı zincire hem ametist hem sitrin takmıştım yanlış yapmışım demek ki
kızlar migrenim var amatist almaya karar verdim.dün bir yerde baktım sahibi yokmuş eşi elime amatist tespih verdi 20 dakika kadar tuttum olan baş ağrım gitti huzur verdi sanki ama kolyesi bilekliği yoktu alamadım netten almak istiyorum bir burda bi arkadaş önermiş bir site taşdevri diye mail attım bilekliği 25 liraymış sizce nasıl güvenebilirmiyim .. en kısa zamanda almam gerekiyor avuç avuç ilça içmekten bıktım hemde geçirmediği halde
eşimdede bel fıtığı var oan önerebileceğiniz bi taş varmı
Mesela ben alerji için kehribar taşını almak istiyorum.