- 12 Nisan 2011
- 920
- 1.848
- Konu Sahibi xsxehrazat35
bendede ametist ve sitrin var komıdının ustunde basucumda duruyo sıtrın oldukca buyuk ametıstımıde kolye yaptırdım kıbrıt kutusu kadar. ara sıra takıyorum. bende kansızlık ve demır eksıklıgı var bu nedenle basagrılarımdan kurtulamıyor, geceleride bölük pörçük kalıtesız uyuyordum ınanılmaz bır halsızlık kurbanıyım. bu ıkı taşı kullanmaya basladıgımdan berı uykum duzene gırdı basagrım ve uyandıgımdakı halsızlıgım yokoldu once kullandıgım yıgınla ılactan fayda goruyorum sandım ama sadece guzel uyku uyuyup sbhları dinç bı sekılde alarmdan once kalkıyorum gece yatakta tv ızlerken basagrım olmuyor gozlemledıgım kadarıyla taşların yakınında oldugum zamanlarda daha sağlıklı oluyorum gunduz ofısteyken halsızlık basagrısı ve kötu ruh halı yakamı bırakmıyor.
4 sene kadar once sıkıntılı bır donemımde yeşim taşı kolyesı hedıye etmıstı arkadasım o zamanlar bende ınanmıyordum taşların gucune ama o taş dumduz yesılken benım öfkelı gunlerımde taş koyu yesıl ve damarlı şekle gırıyordu taşı suya koydugumda ertesı gun yenıden duz rengıne donuyordu kendımı ıyı hısssettıgım gunlerdede taşın rengınde herhangı bı değişim yada damarlanma olusmuyodu.
@ bu arada eşiminde uykusu daha düzenli olmaya başladı oda sabahları gayet iyi hissediyor kendını taştan oldugunu soyleyemıyorum cunku gulecegını dalga gececegını bılıyorum
4 sene kadar once sıkıntılı bır donemımde yeşim taşı kolyesı hedıye etmıstı arkadasım o zamanlar bende ınanmıyordum taşların gucune ama o taş dumduz yesılken benım öfkelı gunlerımde taş koyu yesıl ve damarlı şekle gırıyordu taşı suya koydugumda ertesı gun yenıden duz rengıne donuyordu kendımı ıyı hısssettıgım gunlerdede taşın rengınde herhangı bı değişim yada damarlanma olusmuyodu.
@ bu arada eşiminde uykusu daha düzenli olmaya başladı oda sabahları gayet iyi hissediyor kendını taştan oldugunu soyleyemıyorum cunku gulecegını dalga gececegını bılıyorum
Son düzenleme: