- 12 Şubat 2013
- 1.238
- 17
- Konu Sahibi xsxehrazat35
ben taşlara dokunmayı seviyorum soguk ve güzel oluyo görüntüsüde parlak olunca hoşuma gidiyo mesela bir dükkana girdigimde ilk yeşil bi taş malahit dedi kız 1 tldi ben genelde kıyafetlerimle uyumlu olsun diye düşünüyodum hoşuma gidenleri alayım dedim takılarımı kendim yapıyorum normalde aldıgım bilekliklerede gümüş yada kahve metaller ekleyerek 2 li 3 lü bilekliğe dönüştürüyorum tek katlı bilekligi .çok modern görünüyo.kız bana dediki sen bu malahit tasını kesinlikle almalısın gerekirse aldıgın diğer tasları bırak ama bu tası kesin almalısın dükkana girdiğinde ben saclarına bakarken senin gözün direkt bu tasa takıldı ve cok uzun baktın buna dedi evet gercektende öyle oldu.demekki bu tas seni çekti ve sana faydalı olucak dedi bende aldım o tasıda.ametist tasıda aldım oda 1 tl di bileklik şeklinde.sonra bir kolye gördüm karısık karısık 7-8 cesit tas vardı söyle düşündüm onuda aldım o 3 tldi. o aldıgım kolyeyı ve bıleklıklerı bozsam kaplangözü tasıda var bende hepsinden karısık bir bileklik yapsam metallerle onları üstümde tasısam hepsinin etkileşimi birbiiyle karıssa daha etkili daha güzel olmaz mı ? ve siyah olan taşlara nedense baktıgımda bile içim sıkıntı ile doluyo onları almak hiç içimden gelmiyo.