açık açık rengini belli etmiş canım ,cinsellik istemiş vakit geçirmek istemiş senden ve tepkini koyduğun içinde geri adım atmış
hepsi bundan ibaret . Aklını başına topla uzak dur ondan sana mutsuzluktan başka hiç bişey gelmez daha başında bu kadar takıntı haline getirmişsin sadece topu topu iki kere görüştüğün bi insan için bu kadar takman niye bence sen kendine çeki düzen ver
Bir uzaklaşma ya da sorun olduğunda hep sen adım atmışsın o da alışmış bu duruma sanırım.. Ama inan sen adım attıkça değerli olmuyorsun erkekler için, hatta tam tersi onların gözünde başta sen ulaşılmazken adım attıkça o kendini ulaşılmaz zannediyor..
Bence artık birşey yapma, sana değer veriyorsa o çabalamalı bundan sonra.. Eğer sen ona adım atarsan yine artık iyice kendisini bişey zannedebilir..
Ayrıca baya dengesiz gördüm kendisini hem adınızı koymuyor sevgiliyiz ya da ben senin sevgilin olmak istiyorum vs vs demiyor..
Ama ten uyumu var mı bakmak istiyor.. Çokta kaptırma kendini bence daha 1. sınıfsın anladığım kadarıyla.. Daha çookkk kişiyle tanışırsın.. :)
yanağımdan öptü vedalaşma tarzındaydı ben mesafeliydim ama o hareketi şaşırttı ama boş olmadığım için de hoşuma gitti. mesajlaşırken konu bi anda öpmeye geldi öpmek istiyorum seni dedi ben de hangi sıfata dedim bilmiyorum dedi konu kapandı tabi ben buna çok kızdım amacı ne diye ondan sonra bir kez daha buluştuk 2kız 2erkek bu sefer gayet hoş beş filan evine davet ediyordu sürekli ben de geri çeviriyordum teşekkür ediyordum neden diye sorduğunda yeterince onu tanımadığımı söyledim bu sefer aramız bozuldu sen bana güvenmiyorsun diye. e bi ismimiz bile yokken ben gidemem öyle şeylere açık birisi değilim neymiş eşi olacak insanla ten uyumu önemliymiş.bana bunları söylüyor ki brnim düşüncelerimi öğrenecek ben de karşı çıktım. ben öyle düşünmüyorum aynı evde kalmayı düşünemem dedim yine kapandı ondan sonra bu bi geziye çıktı ben özledim seni diye mesaj attım amacım ne tepki vereceğiydi. yüzyüze gayet beyefendi aklı başında ama mesajlarda çok garip birine dönüyor. başını kaldırıp bakan bi insan değil başkalarına sessiz sakin beyefendi nerde ne konuşacağını bilen birisi ama gelin görün ki mesajlarda 15 yaşındaki çocuklar gibi. özledim mesajıma karşılık sebep ? yazmış. :44:
"Başkalarına karşı sessiz sakin nerede ne konuşacağını bilen birisi..." Bir erkeğin cinsel beklentilerini alenen sergilemesi için ortalıkta sapıkça ağzının suyu akarak, dekolteleri markaja alarak dolaşması gerekmez... Burada açılan konular ve medyada gördüğümüz sapkın beklentiler, tecavüzler, cinayetler genelde çevresinin "Çok iyi birisiydi böyle bir şeyi hiç beklemezdik" dediği kişiler tarafından gerçekleştiriliyor ne yazık ki... En bilineni, şizofreni de böyle bir hastalık, toplumda sevilen kabul gören insanların bu hastalığın pençesinde olduğunu öğrenince şaşırıyoruz değil mi? Bu işin görünen kısmı, bir de saman altından su yürütenler var ki gerekli güveni sağlamak için kardeş gibi yaklaşanı mı ararsınız, size nazikçe yardımcı olanı mı, namazında niyazında olanı mı...
Erkeğin cinsel eğilimleri kendisiyle birebir muhabbet kurmadan ortam oluşmadan anlaşılmaz, bakın ne kadar efendi dediğiniz adam önce vedalaşma tarzında öpmüş ardından öpme isteğinden bahsetmiş, sebebi de evlere şenlik... "Eşi olacak insanda ten uyumu aramak..." Erkekler hala bu numaraları yapıyor mu, ortada fol yok yumurta yok, ilişki yok, hop evlilik sinyali... Mesajı muhatap alma, sağlıklı iletişim kurma alttan alttan evleneceğini söyle ki karşı tarafla öpüş koklaş, lise öğrencileri yapıyordu bunu en son...
Siz ona onu sevdiğinizi öyle hissettirmiş, o bir adım atarsa üç beş adım da sizin atacağınızı öyle belli etmişsiniz ki size rahatça tavır yapabiliyor, sıcaklık gösterdiğinde karşılık vereceğinizi bilerek... Bu karşılık bugün sözlü olur,hedeflediği güveni sağlarsa fiziksel... "Ben bu tip yakınlaşmalara karşıyım" diyeceksiniz, öyleyse buradaki bariz niyeti kavrar net tavrınızı koyarsınız... Hatta bunu ne zaman yapmalıydınız biliyor musunuz, "Seni öpmek istiyorum" dediğinde "Hangi sıfatla" diye sorduğunuzda... O bir kırılma noktasıydı, "nabzınızı ölçtü" onun "Bilmiyorum" demesiyle konu kapandı ama kapanmamalıydı, o belirsizlik ve tavırsızlık yüzünden eninde sonunda bu isteğini gerçekleştireceğini düşünerek iletişim kurdu sizinle ama baktı ki yaklaştırmıyorsunuz yanınıza sıkıldı bıraktı...
"Her şey bitti mi" derseniz aslında başlayan bir şey yok zaten, o isteklerine karşılık vereceğinizi düşünmüş siz de onun hislerinize karşılık vereceğini yani beklentileriniz farklı... Siz duygusundasınız işin o, o aşamaları sıkıcı buluyor... Siz ruhtasınız o bedende... Eğer ona adım atarsanız o da karşılık verecek hala bakarken yakalıyorsunuz çünkü ona olan zaafınızı biliyor, bu karşılık onu, sıfatsızlığı, öpücükleri kabul ettiğiniz anlamına gelecek... Onu takıntı yaptığınızı söylüyorsunuz, onun istediği de bu, onu özlemenizi istiyor, geçen zaman onun lehine işliyor ve sizi ona yakınlaştırıyor, isteklerine rıza göstermenizi sağlayacağını düşünüyor, atacağı her adım, yakaladığınız her bakış bunu ifade ediyor, umarım bunu idrak eder ve hiç unutmazsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?