- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
- 373
yaklaşık kasım ayından beridir birinden hoşlanıyorum . hafta sonu derslerimiz var üniversitede çeşitli alanlarda. onlardan birinde tanıştık ama konuşmuşluğumuz yoktu. aynı yurtta kalıyoruz sürekli gözümün önünde bakışmalardan ileri gitmiyordu. cesaretimi topladım ve faceden ekledim kabul etti ve direk yazdı. şu derstendi değil mi diye başladık konuşmaya birkaç gün yazıştık dışarıda görüşmek istediğini söyledi ben de çıkacağım akşam üstü görüşürüz dedim tamam ben haber veririm dedi o gün geldi tam ben geri dönüyorum nerdesin dedi geri dönüyorum dedim insan bi haber verirdi dedi senden beledim dedim ekmiş oldum herneyse ben bunu diğer gün davet ettim rahatsızdı gelemedi bi dahakine o davet etti ve sonunda görütük akşam yaklaşık 3 saat oturduk sohbet ettik giderken de yanağımdan öptü vedalaşma tarzındaydı ben mesafeliydim ama o hareketi şaşırttı ama boş olmadığım için de hoşuma gitti. mesajlaşırken konu bi anda öpmeye geldi öpmek istiyorum seni dedi ben de hangi sıfata dedim bilmiyorum dedi konu kapandı tabi ben buna çok kızdım amacı ne diye ondan sonra bir kez daha buluştuk 2kız 2erkek bu sefer gayet hoş beş filan evine davet ediyordu sürekli ben de geri çeviriyordum teşekkür ediyordum neden diye sorduğunda yeterince onu tanımadığımı söyledim bu sefer aramız bozuldu sen bana güvenmiyorsun diye. e bi ismimiz bile yokken ben gidemem öyle şeylere açık birisi değilim neymiş eşi olacak insanla ten uyumu önemliymiş.bana bunları söylüyor ki brnim düşüncelerimi öğrenecek ben de karşı çıktım. ben öyle düşünmüyorum aynı evde kalmayı düşünemem dedim yine kapandı ondan sonra bu bi geziye çıktı ben özledim seni diye mesaj attım amacım ne tepki vereceğiydi. yüzyüze gayet beyefendi aklı başında ama mesajlarda çok garip birine dönüyor. başını kaldırıp bakan bi insan değil başkalarına sessiz sakin beyefendi nerde ne konuşacağını bilen birisi ama gelin görün ki mesajlarda 15 yaşındaki çocuklar gibi. özledim mesajıma karşılık sebep ? yazmış. söylemedim varsay dedim o da duymadım varsay demiş rahatsız ettim kuuruma bakma dedim hayır sadece şaşırdım dedi ben şoklardayım. ne amaçla yazdığımın farkında değil misin dedim ve bu biizim son konuşmamız oldu çünkü bundan sonra hiç konuşmadık. cevap yazmadı yani. bu sene onun son senesi ciddi düşüneceği biri lması gerekmiyor mu ? aramızda 5 yaş var ve benim okulumun bitmesine daha var.
derste hep arkamdan geliyor konuşacak gibi yapıyor arkadaşlarım olduğu için mi bilmiyorum konuşmuyor.
beni merak ediyor ben bunu ve o arkadaşını 2kızla otururken gördüm ondan sonra fevri bi sinirle sildim herşeyini.
o da sildiğimi görmüş sonrasında engelledi..
kızlar içimde ona karşı o kadar çok şey söylmek geliyor ki doldum taşıyorum.
hiçbirşey konuşmadan ne bu bitti mi ne oldu sürekli kafamı buna yoruyorum. ne oldu yani diyorum anlam veremiyorum.
selam vermemek için hiç yüzüne bakmıyorum başımı çeviriyorum hatta bulunduğu ortamlara girmemeye çalışıyorum
hiç tanışmıyouz gibi davranıyorum ama onu bana hala bakarken yakalıyorum..
ne yapmaya çalışıyor ? içimdekileri söylemeli miyim ona ? çok üzülüyorum susarak bitmemeli böyle.. bana böyle yapmış olmasına rağmen takıntı oldu bende .. düşünmeden yapamıyorum
insan hoşlanmadığı biriyle o kadar vekit geçirir mi ne yapmaya çalıştı yardım lütfen:44:
derste hep arkamdan geliyor konuşacak gibi yapıyor arkadaşlarım olduğu için mi bilmiyorum konuşmuyor.
beni merak ediyor ben bunu ve o arkadaşını 2kızla otururken gördüm ondan sonra fevri bi sinirle sildim herşeyini.
o da sildiğimi görmüş sonrasında engelledi..
kızlar içimde ona karşı o kadar çok şey söylmek geliyor ki doldum taşıyorum.
hiçbirşey konuşmadan ne bu bitti mi ne oldu sürekli kafamı buna yoruyorum. ne oldu yani diyorum anlam veremiyorum.
selam vermemek için hiç yüzüne bakmıyorum başımı çeviriyorum hatta bulunduğu ortamlara girmemeye çalışıyorum
hiç tanışmıyouz gibi davranıyorum ama onu bana hala bakarken yakalıyorum..
ne yapmaya çalışıyor ? içimdekileri söylemeli miyim ona ? çok üzülüyorum susarak bitmemeli böyle.. bana böyle yapmış olmasına rağmen takıntı oldu bende .. düşünmeden yapamıyorum
insan hoşlanmadığı biriyle o kadar vekit geçirir mi ne yapmaya çalıştı yardım lütfen:44: