Bu suç mu?

Bizim oturdugumuz yerin ilk sahibi evini yaptirirken cok sıkıntı yaşamış mahkemelik olmus, bir de karşı komşu var ki boyle ayni sekilde herseye karisir. Arabayi niye oraya koyuyorsunuz bilmem ne, hayvan bakariz rahatsiz olur, sonra bu kadina da muhtemelen oyle yapmis ki, bi gun gidip dovmeye kalkmis kadini nasil tahrik ettiyse. Simdi kadini deli aysel olarak aniyolar site de hakkini aradigi icin. Kadini bir sey surekli durtuyo boyle rahat duramiyo. Aynisi bizim sitede var, baska bir komsu o da size yaptigi gibi yapiyormus, "su saatte kalkin uyuyamiyoruz" diyomus. Pes. Kocasi takinti hastasi, ikisi de 1 saat banyo yapiyormus her cuma rutine baglamislar kendileri soyluyor

Kiracıyım, benden önce burda oturan erkekmiş 5 ay sonra gitmiş, yeni öğrendim, o da baş edememiş demekki
İmkanlarınızı çok zorlamayacaksa taşının ama taşınacağınızın evin sağını solunu araştırmaya çalışın, mesela sizden önce çıkan neden çıkmış vb.
Taşınmayacaksanız da sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım, bir araştırın ama bildiğim kadarıyla direkt giriş kapınıza kamera takar, kamerayı da sadece kapınızın önünü görecek şekilde ayarlarsanız yasal olarak suç sayılmıyor diye biliyorum.

Çok teşekkür ederim
Taşınırsam güvenlikle etrafla konuşacağım bu sefer, kamera sadece evimin önünü alırsa pek işe yarayacağını sanmıyorum sanırım koridorlardan da dinliyor, en iyisi benim gitmem olcak burdan

Taşınma gibi bir düşünceniz yoksa dış kapıya mümkünse fark etmeyeceği bir şekilde kamera taktırın. Gelip gerçekten kapı dinliyorsa tespit edip polisi çağırın birisi kapımla uğraşıyor korkuyorum diyerekten. Polis gelince görüntüleri gösterin. Sonra onlara anlatsın derdini. Gece gece bekar yalnız yaşayan bir kadının kapısına giden adama polisin de söyleyeceği bir iki lafı vardır.

Apartmanlarda toplu yaşam kurallarına riayet edilmesinden yanayım ama komşunuz gibi insanlar başka, sinek vızırtısını bile komşularından bilip insanları hayatından bezdirenlere de hep sizler gibi sessiz komşular denk geliyor.

Apartman kordidorlarında dolaşıp sapık gibi ses dinlemesi suç bir kere, kapılarını dinlediği siz mi gürültü yapıyorsunuz diyenler şöyle sağlam bir ağız payı verseydi kimsenin kapısına gitmeye cesaret edemezdi.
Umarım komşulardan yana şanslı olacağınız bir eve taşınırsınız.

Evet bende evleri dinlediğini kanıtlamak istedim ama sanırım ortak alanları gözetleme hakkına sahip değilim
Dahası manevi bakımdan da güçsüzüm uğraşcak gücüm yok
İlahi adalate sığınarak kaçacağım burdan

Yalnızmı yaşıyorsunuz evde. Bence sizde şikayette bulunabilirsiniz

Evet ortak alanlara tüm apartman sakinlerinden onay almadan kamera vb taktıramazsınız ama kapınıza sadece kapı önünü görecek şekilde taktırmanız da bir mahsur yok, en azından benim aklımda öyle kalmış ama madem uğraşamam diyorsunuz en temizi taşınmak, ne yazık ki artık apartmanların çoğunda toplu yaşam kurallarına uyan, komşu hakkı gözeten pek kalmadı, ülkenin neredeyse her yerinde benzer sıkıntılar yaşayan bir sürü insan var, bu sebeple size bol şans diliyorum, durduk yere nakliyeydi, daha fazla kira ödemeydi derken yapacağınız masrafa karşılık bari komşulardan yana yüzünüzün güleceği bir yer bulursunuz.

Kesinlikle kapıya gelince kapıyı açmayın, kamera taktırın. Polis getirmek istiyorum deyince de söyleyin getirsin benim de şikayetim var deyin. Neden binadan atmıyorlar ki bunu yoksa sadece sizi mi rahatsız ediyor? Sapık gerçekten de

Bence kimse uğraşmak istemiyor
Diğer komşulara bir iki gitti bıraktı sanırım, tek olduğum için gücü bana yetiyor
Bende kavga rezillik vs çıkardım ilk geldiğimde kapıdan da kovdum aslında, artık hiçbrişeyin işe yaramadığı yere geldim, kapıyı açmazsam geceleri tavana sopayla vuruyordy eskiden de

Memeleket manyak dolu.. kamera taktir bence kapina gelip dinlerse delilin olur sikayet edersin dicem de boyle sikintili biriyle de ugrasilmaz yani

A
Adamin psikolojik bir rahatsizlihi olabilir dikkat edin bence fazla muhatap olmayin.. konusmaya calisirsa kisa cvplar verip gecin

A

Adamin psikolojik bir rahatsizlihi olabilir dikkat edin bence fazla muhatap olmayin.. konusmaya calisirsa kisa cvplar verip gecin
Evet son zamanlar o yüzden hep alttan aldım
Tamam dikkat ederim diyip geçince susup gidiyor zaten, benim üst katımdaki adamın evine gidip tvsinin sesini kıstırdı, beni rahatsız etmeyen sesi duymuş, kesin sorunlu bence, o yüzden mücadele etmek mantıksız geliyor

Şeytanı dinle

Basedemezsin adam kendini hakli goruyor birde manyak olunca cirkeflesir de yani sizi yalniz gormus birde daha da ugrasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…