- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
Keşke gitseBu kadar rahatına düşkünse gitsin müstakil evde yaşasın o zaman
İmkanlarınızı çok zorlamayacaksa taşının ama taşınacağınızın evin sağını solunu araştırmaya çalışın, mesela sizden önce çıkan neden çıkmış vb.Kiracıyım, benden önce burda oturan erkekmiş 5 ay sonra gitmiş, yeni öğrendim, o da baş edememiş demekki
Çok teşekkür ederimİmkanlarınızı çok zorlamayacaksa taşının ama taşınacağınızın evin sağını solunu araştırmaya çalışın, mesela sizden önce çıkan neden çıkmış vb.
Taşınmayacaksanız da sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım, bir araştırın ama bildiğim kadarıyla direkt giriş kapınıza kamera takar, kamerayı da sadece kapınızın önünü görecek şekilde ayarlarsanız yasal olarak suç sayılmıyor diye biliyorum.
Apartmanlarda toplu yaşam kurallarına riayet edilmesinden yanayım ama komşunuz gibi insanlar başka, sinek vızırtısını bile komşularından bilip insanları hayatından bezdirenlere de hep sizler gibi sessiz komşular denk geliyor.Çok teşekkür ederim
Taşınırsam güvenlikle etrafla konuşacağım bu sefer, kamera sadece evimin önünü alırsa pek işe yarayacağını sanmıyorum sanırım koridorlardan da dinliyor, en iyisi benim gitmem olcak burdan
Evet bende evleri dinlediğini kanıtlamak istedim ama sanırım ortak alanları gözetleme hakkına sahip değilimApartmanlarda toplu yaşam kurallarına riayet edilmesinden yanayım ama komşunuz gibi insanlar başka, sinek vızırtısını bile komşularından bilip insanları hayatından bezdirenlere de hep sizler gibi sessiz komşular denk geliyor.
Apartman kordidorlarında dolaşıp sapık gibi ses dinlemesi suç bir kere, kapılarını dinlediği siz mi gürültü yapıyorsunuz diyenler şöyle sağlam bir ağız payı verseydi kimsenin kapısına gitmeye cesaret edemezdi.
Umarım komşulardan yana şanslı olacağınız bir eve taşınırsınız.
Yalnızmı yaşıyorsunuz evde. Bence sizde şikayette bulunabilirsinizMerhaba arkadaşlar çatlak bi alt komşum var, sürekli kapıya gelirdi bir ara durdu yine başladı
Kendisi erkek bu arada benden biraz küçük yüzsüzün önde gideni desem yeridir
Herneyse sabah 9da en sonra uyuyamıyorum ev mi süpürüyorsun diye uyandırdı beni, hayır süpürmüyorum süpürsem de bu saatte yasak değildir heralde dedim, buranın kalitesi
İyice düştü kim bu tespit edelim şikayet edelim diye başladı
Neyse asıl sorun geceleri kapıları dinliyor, bana dedi ki ben gece dinlemeye çıktım yürüme sesi geliyordu pat pat, hangi ev diye baktım falan dedi ben birşey demedim sapık mısın diyemedim, o değil bu değil sen misin falan
Dün gece, evim küçük salon mutfak bir, mutfaktayken katımın ışığının sürekli yanıp söndüğünü gördüm
Hiçbir kapı açılmadı kapnmadı, bariz evimin kapısını dinledi, bunu yapması suç mu?
dahası evimin girişine kamera taktırmak istesem yaptığım yasal olur mu
Hiç huzurum yok, daha öncede geceleri sifona çok basıyorsun, uykum bölünüyor demişti, ne yapayım evimde wc ye de mi girmeyim
Yoksa lanet olsun diyip taşınıp gideyim mi
Defalarca ben uyurken kapıma güvenlik getirdi, güvenlikle konuştum biz ondan bıktık gece gündüz arıyor ses var diyor takıntılı o dediler, artık güvenlik gelmiyor rahatsızsan polisi ara bizden bu kadar demişler
Bana diyorki kapına polis getirmek istemiyorum düzgünce halledelim istiyorum, bende kapıma polis getirsende sorun yok, ben onlarla derdimi anlatabilirim dedim
Ses konusunda takıntılı nerden çıt gelse benden biliyor, yalıtım zaten çok kötü binada, ne yapmalıyım bilmiyorum
Aynı kurumun farklı şubelerinde çalışıormuşuz birde tesadüfen öğrendim, kötü olmadan şeytan diyor kaç git şurdan
Evet ortak alanlara tüm apartman sakinlerinden onay almadan kamera vb taktıramazsınız ama kapınıza sadece kapı önünü görecek şekilde taktırmanız da bir mahsur yok, en azından benim aklımda öyle kalmış ama madem uğraşamam diyorsunuz en temizi taşınmak, ne yazık ki artık apartmanların çoğunda toplu yaşam kurallarına uyan, komşu hakkı gözeten pek kalmadı, ülkenin neredeyse her yerinde benzer sıkıntılar yaşayan bir sürü insan var, bu sebeple size bol şans diliyorum, durduk yere nakliyeydi, daha fazla kira ödemeydi derken yapacağınız masrafa karşılık bari komşulardan yana yüzünüzün güleceği bir yer bulursunuz.Evet bende evleri dinlediğini kanıtlamak istedim ama sanırım ortak alanları gözetleme hakkına sahip değilim
Dahası manevi bakımdan da güçsüzüm uğraşcak gücüm yok
İlahi adalate sığınarak kaçacağım burdan
Bence kimse uğraşmak istemiyorKesinlikle kapıya gelince kapıyı açmayın, kamera taktırın. Polis getirmek istiyorum deyince de söyleyin getirsin benim de şikayetim var deyin. Neden binadan atmıyorlar ki bunu yoksa sadece sizi mi rahatsız ediyor? Sapık gerçekten de
İmkanım var ama şöyle kiralar artmış 300 liraTaşınma imkanınız madem var taşının bence. Ne diye uğraşacaksınız
Memeleket manyak dolu.. kamera taktir bence kapina gelip dinlerse delilin olur sikayet edersin dicem de boyle sikintili biriyle de ugrasilmaz yaniMerhaba arkadaşlar çatlak bi alt komşum var, sürekli kapıya gelirdi bir ara durdu yine başladı
Herneyse sabah 9da en sonra uyuyamıyorum ev mi süpürüyorsun diye uyandırdı beni, hayır süpürmüyorum süpürsem de bu saatte yasak değildir heralde dedim, buranın kalitesi
Neyse asıl sorun geceleri kapıları dinliyor, bana dedi ki ben gece dinlemeye çıktım yürüme sesi geliyordu pat pat, hangi ev diye baktım falan dedi ben birşey demedim sapık mısın diyemedim, o değil bu değil sen misin falan
Dün gece, evim küçük salon mutfak bir, mutfaktayken katımın ışığının sürekli yanıp söndüğünü gördüm
Hiçbir kapı açılmadı kapnmadı, bariz evimin kapısını dinledi, bunu yapması suç mu?
Hiç huzurum yok, daha öncede geceleri sifona çok basıyorsun, uykum bölünüyor demişti, ne yapayım evimde wc ye de mi girmeyim
Defalarca ben uyurken kapıma güvenlik getirdi, güvenlikle konuştum biz ondan bıktık gece gündüz arıyor ses var diyor takıntılı o dediler, artık güvenlik gelmiyor rahatsızsan polisi ara bizden bu kadar demişler
Bana diyorki kapına polis getirmek istemiyorum düzgünce halledelim istiyorum, bende kapıma polis getirsende sorun yok, ben onlarla derdimi anlatabilirim dedim
Ses konusunda takıntılı nerden çıt gelse benden biliyor, yalıtım zaten çok kötü binada, ne yapmalıyım bilmiyorum
Aynı kurumun farklı şubelerinde çalışıormuşuz birde tesadüfen öğrendim, kötü olmadan şeytan diyor kaç git şurdan
Adamin psikolojik bir rahatsizlihi olabilir dikkat edin bence fazla muhatap olmayin.. konusmaya calisirsa kisa cvplar verip gecinDahası açıkça söylemem gerekirse kavga etmeye korkuyorum artık, geceleri kapı dinleyen biri varken kendimi güvende hissedemiyorum
1 haftadır yemem içmem azaldı
Aileme desem gelirler buraya kıyamet kopar
Anne balkon küflü taşınsam mu dedim sadece, tamam kızım sen bilirsin dedi ama kiralar da öyle artmış ki
Evet son zamanlar o yüzden hep alttan aldımA
Adamin psikolojik bir rahatsizlihi olabilir dikkat edin bence fazla muhatap olmayin.. konusmaya calisirsa kisa cvplar verip gecin
Şeytanı dinleMerhaba arkadaşlar çatlak bi alt komşum var, sürekli kapıya gelirdi bir ara durdu yine başladı
Basedemezsin adam kendini hakli goruyor birde manyak olunca cirkeflesir de yani sizi yalniz gormus birde daha da ugrasiyorEvet son zamanlar o yüzden hep alttan aldım
Tamam dikkat ederim diyip geçince susup gidiyor zaten, benim üst katımdaki adamın evine gidip tvsinin sesini kıstırdı, beni rahatsız etmeyen sesi duymuş, kesin sorunlu bence, o yüzden mücadele etmek mantıksız geliyor