Evet kesinlikle var, şikayet ettim ilk geldiğimde sitenin güvenlik amiri, ama o 2 senedir burda kimseye zararı yok diye başlarda onu koruduBu adam şikayet etme hakkını kendinde buluyor sa sende onu şikayet et
Ne demek kapı dinlemek sifon sesi rahatsız ediyormuş
Sapık mi hastamı bi bozukluk var
Özel hayatı ihlal var ama her dakka sebebsiz yere gece gündüz kapıyı gelmek ne demekEvet kesinlikle var, şikayet ettim ilk geldiğimde sitenin güvenlik amiri, ama o 2 senedir burda kimseye zararı yok diye başlarda onu korudu
Evde topuklu giyme faalnn dediler ki ben dışarda bile topuklu giymiyorum ki evde giyeyim
Elime kanıt toplasam kamera kaydı vs, özel hayat gizliliği gibi bi madde varsa ihlal edilen zaten benimki
Bende kaçmayı daha nantıklı buluyorum çünkü asansöre binerken faaln bende bir korku oluştuAnnemin aynı şekilde bir komşusu vardı. Sonradan şizofren olduğunu öğrendik. Kamera elbette taktırın suç değil.ama ben sizin yerinizde olsam uğraşmak yerine kaçardım sanırım.
Bekarım neyse ki yoksa yazın erkek kardeşim gelcek mesela, katliam çıkar, o yüzden iyice korkudan nefes alamaz hale geldimÖzel hayatı ihlal var ama her dakka sebebsiz yere gece gündüz kapıyı gelmek ne demek
Korku filmi gibi
Eşinize denk gelse büyük kavga sebebi
Aaa pardonBekarım neyse ki yoksa yazın erkek kardeşim gelcek mesela, katliam çıkar, o yüzden iyice korkudan nefes alamaz hale geldim
Terlik altı yumuşak giyiyorumAltı sert plastik terlikler var, onlardan giyiyorsanız aşağiya topuklu ayakkabı giymişsiniz gibi ses gidiyor muhtemelen onu söylüyor. Ama siz uyurken devamli rahatsiz etmesi cok sinir bozucu, ne demek kapını dinlemek evini gözetlemek ne münassebet. Keske o sirada guvenliği arasaydiniz kapimda biri var zilede basmiyor oylece duruyor korkuyorum diye.
Benimde alt komsum sifona basiyorum diye sikayet etmisti şoj olmuştum sofina basmayöp napacağımbence biri polis cagiracaksa kesinlikle bu kişi sizsiniz surekli rahatsiz ediyormus haksiz yere
Madem cok rahatsizsa ses yalitimi yaptirsin evine, yalitimi iyi olmayan evlerde capraz alt üst dairelerden bile ses gelir
Kiracı şöyle diyim alt kat üst kat aile bekar herkesle bir sorunu var, hepsi alttan aldı, karşımdaki aileyi defalarca şikayet etti, ordan da geliyor diye belki de şizofrenAaa pardon
Bekar yalnızsiniz ya belki bilerek yapıyor bide sert tepki vermiyorsanız kendince hak görüyor dengesiz hasta ev sahibi falan mı bu adam
Baya ciddi tepki verin
Ev sahibine şikayet edin bütün komşularla birlikteKiracı şöyle diyim alt kat üst kat aile bekar herkesle bir sorunu var, hepsi alttan aldı, karşımdaki aileyi defalarca şikayet etti, ordan da geliyor diye belki de şizofren
Karşı komşuyla bi konuşayımEv sahibine şikayet edin bütün komşularla birlikte