Bu suç mu?

ozgefeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
2.632
8.241
36
Merhaba arkadaşlar çatlak bi alt komşum var, sürekli kapıya gelirdi bir ara durdu yine başladı
Kendisi erkek bu arada benden biraz küçük yüzsüzün önde gideni desem yeridir
Herneyse sabah 9da en sonra uyuyamıyorum ev mi süpürüyorsun diye uyandırdı beni, hayır süpürmüyorum süpürsem de bu saatte yasak değildir heralde dedim, buranın kalitesi
İyice düştü kim bu tespit edelim şikayet edelim diye başladı
Neyse asıl sorun geceleri kapıları dinliyor, bana dedi ki ben gece dinlemeye çıktım yürüme sesi geliyordu pat pat, hangi ev diye baktım falan dedi ben birşey demedim sapık mısın diyemedim, o değil bu değil sen misin falan
Dün gece, evim küçük salon mutfak bir, mutfaktayken katımın ışığının sürekli yanıp söndüğünü gördüm
Hiçbir kapı açılmadı kapnmadı, bariz evimin kapısını dinledi, bunu yapması suç mu?
dahası evimin girişine kamera taktırmak istesem yaptığım yasal olur mu
Hiç huzurum yok, daha öncede geceleri sifona çok basıyorsun, uykum bölünüyor demişti, ne yapayım evimde wc ye de mi girmeyim
Yoksa lanet olsun diyip taşınıp gideyim mi
Defalarca ben uyurken kapıma güvenlik getirdi, güvenlikle konuştum biz ondan bıktık gece gündüz arıyor ses var diyor takıntılı o dediler, artık güvenlik gelmiyor rahatsızsan polisi ara bizden bu kadar demişler
Bana diyorki kapına polis getirmek istemiyorum düzgünce halledelim istiyorum, bende kapıma polis getirsende sorun yok, ben onlarla derdimi anlatabilirim dedim
Ses konusunda takıntılı nerden çıt gelse benden biliyor, yalıtım zaten çok kötü binada, ne yapmalıyım bilmiyorum
Aynı kurumun farklı şubelerinde çalışıormuşuz birde tesadüfen öğrendim, kötü olmadan şeytan diyor kaç git şurdan
Güncelleme: ailemle konuştum beni rahatsız eden biri var demedim yoksa babam erkek kardeşim olaya el koyacaklardı kesin, çok ses oluyor rahat değilim mutlu değilim diye yalan söyledim, pandemiden dolayı bayadır yanıma gelmediler, bilmiyorlar tabi olanları
Ailem destek oldu , tabi mutlu değilsen çık dediler, umarım iyi insanların olduğu bir ev bulabilirim

Son düzenleme:
Bu adam şikayet etme hakkını kendinde buluyor sa sende onu şikayet et

Ne demek kapı dinlemek sifon sesi rahatsız ediyormuş
Sapık mi hastamı bi bozukluk var
Evet kesinlikle var, şikayet ettim ilk geldiğimde sitenin güvenlik amiri, ama o 2 senedir burda kimseye zararı yok diye başlarda onu korudu
Evde topuklu giyme faalnn dediler ki ben dışarda bile topuklu giymiyorum ki evde giyeyim
Elime kanıt toplasam kamera kaydı vs, özel hayat gizliliği gibi bi madde varsa ihlal edilen zaten benimki

Dahası açıkça söylemem gerekirse kavga etmeye korkuyorum artık, geceleri kapı dinleyen biri varken kendimi güvende hissedemiyorum
1 haftadır yemem içmem azaldı
Aileme desem gelirler buraya kıyamet kopar
Anne balkon küflü taşınsam mu dedim sadece, tamam kızım sen bilirsin dedi ama kiralar da öyle artmış ki

Özel hayatı ihlal var ama her dakka sebebsiz yere gece gündüz kapıyı gelmek ne demek

Korku filmi gibi

Eşinize denk gelse büyük kavga sebebi

Annemin aynı şekilde bir komşusu vardı. Sonradan şizofren olduğunu öğrendik. Kamera elbette taktırın suç değil.ama ben sizin yerinizde olsam uğraşmak yerine kaçardım sanırım.
Bende kaçmayı daha nantıklı buluyorum çünkü asansöre binerken faaln bende bir korku oluştu
Birde eve arkadşaım gelmişti bir kere eskiden, konuşmalarımızı da dinlemiş, arkadaşın çok bağırıyor dedi, markette gördüğümde

Özel hayatı ihlal var ama her dakka sebebsiz yere gece gündüz kapıyı gelmek ne demek

Korku filmi gibi

Eşinize denk gelse büyük kavga sebebi
Bekarım neyse ki yoksa yazın erkek kardeşim gelcek mesela, katliam çıkar, o yüzden iyice korkudan nefes alamaz hale geldim

Altı sert plastik terlikler var, onlardan giyiyorsanız aşağiya topuklu ayakkabı giymişsiniz gibi ses gidiyor muhtemelen onu söylüyor. Ama siz uyurken devamli rahatsiz etmesi cok sinir bozucu, ne demek kapını dinlemek evini gözetlemek ne münassebet. Keske o sirada guvenliği arasaydiniz kapimda biri var zilede basmiyor oylece duruyor korkuyorum diye.
Benimde alt komsum sifona basiyorum diye sikayet etmisti şok olmuştum sifona basmayıp napacağım bence biri polis cagiracaksa kesinlikle bu kişi sizsiniz surekli rahatsiz ediyormus haksiz yere
Madem cok rahatsizsa ses yalitimi yaptirsin evine, yalitimi iyi olmayan evlerde capraz alt üst dairelerden bile ses gelir

Bekarım neyse ki yoksa yazın erkek kardeşim gelcek mesela, katliam çıkar, o yüzden iyice korkudan nefes alamaz hale geldim
Aaa pardon
Bekar yalnızsiniz ya belki bilerek yapıyor bide sert tepki vermiyorsanız kendince hak görüyor dengesiz hasta ev sahibi falan mı bu adam
Baya ciddi tepki verin

Terlik altı yumuşak giyiyorum
Dediğiniz gibi başına ne gelse beni bellemiş, ya şöyle birşey var tüm komşularla konuştu, benim üstteki adama tv sesi senden geliyor kapt, benim karşıya gece gitti gece takır tukur ses geliyor yapmayın, herkes biliyor zaten sorunlu olduğunu

Aaa pardon
Bekar yalnızsiniz ya belki bilerek yapıyor bide sert tepki vermiyorsanız kendince hak görüyor dengesiz hasta ev sahibi falan mı bu adam
Baya ciddi tepki verin
Kiracı şöyle diyim alt kat üst kat aile bekar herkesle bir sorunu var, hepsi alttan aldı, karşımdaki aileyi defalarca şikayet etti, ordan da geliyor diye belki de şizofren

Taşınma imkanım var, buraya geleli 1 sene bile olmadı, aileme de balkonda küf var ondan rahatsız oluyorum çamaşır asamıyorum dicem, anneme biraz çıtlattım da, kiram baya artacak durduk yere ama sanırım huzurumdan önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…