Çok korkutucu. Belli ki akli dengesi yerinde değil . Bence kamera falan uğraşmayın da taşının ordan mümkünse.Merhaba arkadaşlar çatlak bi alt komşum var, sürekli kapıya gelirdi bir ara durdu yine başladı
Kendisi erkek bu arada benden biraz küçük yüzsüzün önde gideni desem yeridir
Herneyse sabah 9da en sonra uyuyamıyorum ev mi süpürüyorsun diye uyandırdı beni, hayır süpürmüyorum süpürsem de bu saatte yasak değildir heralde dedim, buranın kalitesi
İyice düştü kim bu tespit edelim şikayet edelim diye başladı
Neyse asıl sorun geceleri kapıları dinliyor, bana dedi ki ben gece dinlemeye çıktım yürüme sesi geliyordu pat pat, hangi ev diye baktım falan dedi ben birşey demedim sapık mısın diyemedim, o değil bu değil sen misin falan
Dün gece, evim küçük salon mutfak bir, mutfaktayken katımın ışığının sürekli yanıp söndüğünü gördüm
Hiçbir kapı açılmadı kapnmadı, bariz evimin kapısını dinledi, bunu yapması suç mu?
dahası evimin girişine kamera taktırmak istesem yaptığım yasal olur mu
Hiç huzurum yok, daha öncede geceleri sifona çok basıyorsun, uykum bölünüyor demişti, ne yapayım evimde wc ye de mi girmeyim
Yoksa lanet olsun diyip taşınıp gideyim mi
Defalarca ben uyurken kapıma güvenlik getirdi, güvenlikle konuştum biz ondan bıktık gece gündüz arıyor ses var diyor takıntılı o dediler, artık güvenlik gelmiyor rahatsızsan polisi ara bizden bu kadar demişler
Bana diyorki kapına polis getirmek istemiyorum düzgünce halledelim istiyorum, bende kapıma polis getirsende sorun yok, ben onlarla derdimi anlatabilirim dedim
Ses konusunda takıntılı nerden çıt gelse benden biliyor, yalıtım zaten çok kötü binada, ne yapmalıyım bilmiyorum
Aynı kurumun farklı şubelerinde çalışıormuşuz birde tesadüfen öğrendim, kötü olmadan şeytan diyor kaç git şurdan
Komşunuz burhan altıntop olabilir mi bu ne cins adam güldüm valla. Kapı dinlemesi çok korkutucu ama..Merhaba arkadaşlar çatlak bi alt komşum var, sürekli kapıya gelirdi bir ara durdu yine başladı
Kendisi erkek bu arada benden biraz küçük yüzsüzün önde gideni desem yeridir
Herneyse sabah 9da en sonra uyuyamıyorum ev mi süpürüyorsun diye uyandırdı beni, hayır süpürmüyorum süpürsem de bu saatte yasak değildir heralde dedim, buranın kalitesi
İyice düştü kim bu tespit edelim şikayet edelim diye başladı
Neyse asıl sorun geceleri kapıları dinliyor, bana dedi ki ben gece dinlemeye çıktım yürüme sesi geliyordu pat pat, hangi ev diye baktım falan dedi ben birşey demedim sapık mısın diyemedim, o değil bu değil sen misin falan
Dün gece, evim küçük salon mutfak bir, mutfaktayken katımın ışığının sürekli yanıp söndüğünü gördüm
Hiçbir kapı açılmadı kapnmadı, bariz evimin kapısını dinledi, bunu yapması suç mu?
dahası evimin girişine kamera taktırmak istesem yaptığım yasal olur mu
Hiç huzurum yok, daha öncede geceleri sifona çok basıyorsun, uykum bölünüyor demişti, ne yapayım evimde wc ye de mi girmeyim
Yoksa lanet olsun diyip taşınıp gideyim mi
Defalarca ben uyurken kapıma güvenlik getirdi, güvenlikle konuştum biz ondan bıktık gece gündüz arıyor ses var diyor takıntılı o dediler, artık güvenlik gelmiyor rahatsızsan polisi ara bizden bu kadar demişler
Bana diyorki kapına polis getirmek istemiyorum düzgünce halledelim istiyorum, bende kapıma polis getirsende sorun yok, ben onlarla derdimi anlatabilirim dedim
Ses konusunda takıntılı nerden çıt gelse benden biliyor, yalıtım zaten çok kötü binada, ne yapmalıyım bilmiyorum
Aynı kurumun farklı şubelerinde çalışıormuşuz birde tesadüfen öğrendim, kötü olmadan şeytan diyor kaç git şurdan
Bende içimden sürekli biri şunu dövse de rahatlasa diye geçiriyorumyani yaşadığınız psikolojik durumdan, stresten dolayı taşınmayın bi zibidi yüzünden düzen değiştirmeyin diyemiyorum maalesef.
ama böylelerine karşı korkak olmamak lazım.
insan ikilemde kalıyor. ben olsam herhalde bu kadar sakin kalamaz, apartmanda bas bas bağırır güzel bir cinnet geçirir onu elimde sopayla falan kovalardım veya birkaç hayduta dövdürürdüm sanırım.
ama o zaman da size iyice kafayı takması ve sizi daha fazla rahatsız etmesi gündemde.
nasıl biri yani sadece obsesif ise size bir şey yapamaz, karşısında deliren birini görünce kuyruk kıstırıp gider.
gerçekten obsesif olsa o taşınır, duramaz.
ama tv'de de neler görüyoruz artık kimseye bakmayacaksın bile, niye baktın diye adam öldürürler.
bir önceki erkek kiracı bunun yüzünden mi gitti? ondan emin olmak lazım. belki de başı belaya girmesin diye gitti? belki de sebebi başka.
benim sadece 2 ay oturduğum bir daire vardı. altımdaki madde bağımlısıydı. kimseye bireysel olarak bulaşamayan korkağın tekiydi ama gürültüsü yüzünden taşındım, sadece 2 ay dayandım.
kaç kez polis çağırdım ikaz etmeye geldiler onda da kapıyı açmadı korkusundan.
bir keresinde gece vakti bunun seslerine çıldırdım. aldım elime sopayı yere nası vuruyorum herif bana mısın demiyor.
ev sahibinin beleşçi serseri yeğeni idi bu şahıs. adam şeker hastasıydı 60 yaşlarında falan. bir gece aradım zaten hep bu yüzden arıyordum. ben senin bu yeğeni öldürücem x abi haberin olsun dedim. adamın şekeri bi fırladı. kapadıktan 10 dk sonra geri aradı, beni bu p...vk için bir daha arama, git öldür ya da polise ver sen bilirsin ama ben fena oluyorum beni karıştırma dedi. ayın 10unda onu evden atıcam ama bekleyemem dersen başka ev bak, ben gelemiyorum bu kadar strese dedi.
tabii ben yere sopayla vurduğum için üst katımda kalan bekar haydutlar benim kapıya geldiaçtım. bu saatte neden tavana vuruyorsun? dediler sinirli şekilde. kusura bakmayın tavana değil yere vurdum, alt kattaki çok gürültü yapıyor artık dayanamıyorum. ne yaptıysam kar etmedi kesmiyor gürültüyü dedim. bir de biz uyaralım o zaman dediler. valla iyi olur dedim takıldım peşlerine arkamda 3 tane haydut ama. çaldık kapısını, adamlar nasıl küfür ediyor. aç şu kapıyı kes bu gürültüyü vs vs küfür bir yandan. yok, bu korktu sesi de kesti ama kapıyı da açmıyor. baktık olmuyor, tamam daha fazla zorlamayalım korktu zaten sizden dedim. bişey olursa haber ver dediler tamam dedim.
biz çıktık sesler tekrar yükseldi çoğaldımüzik sesi vardı aşırı şekilde.
ya sabır dedim kulaklıkla falan yattım.
birkaç gece sonra yine kendi kendine delirdi. bu kez müzik vs yok ama duvarları falan yumrukluyor, öyle böyle değil deprem oluyor gibi sarsıntılar var ne yapıyorsa artık.
polisi aradım, geldiler, kapıyı açmadı gittiler.
polis gelince sesi kesiyor yalnız.
ben zaten yeni evimi bulmuştum, ya sabır dedim yattım.
2 kez bunun kapısına geldiler, kapıya sert cisimle falan vuruldu defalarca, yok ama gebertsen açmıyor bizimki.
meğer o gece bu aslında neler yapmış, sonradan kapıcıdan öğrendim.
karşı apartmanın bu şahsın olduğu tarafa bakan yatak odaları var ve aileler yaşıyor.
milletin yatak odasına doğru, perdelerini açıp sapık sapık şeyler yapmış.
karşı apartmandaki adam elinde bıçakla bizimkini öldürmeye gelmiş.
kapı açılmayınca da gitmiş tabii.
kapıcı bize, 1-2 haftaya gidecek, kendisiyle de konuştum tek başına geçinemiyor zaten, müptezelin teki falan demişti.
biz o esnada yeni evimize taşınma hazırlığı yapıyorduk.
uzun oldu ama ruh hastası komşu deyince aklıma hep bu anılarım gelecek :)
Ev aramalarına başladım, çok huzursuzum geceleri su içmeye yürümeye çekinir oldum, bu ev bana işkence oldu, maddiyat olarak beni biraz zorlayacak ama huzur daha önemli sanırım
İnşallah iyi insanların olduğu mutlu olacağım evimi hemen bulurum
Bende uğraşmaz giderdim. Karşındaki insanın da biraz uğraşmaya değmesi lazım. Bu bildiğin hasta.Annemin aynı şekilde bir komşusu vardı. Sonradan şizofren olduğunu öğrendik. Kamera elbette taktırın suç değil.ama ben sizin yerinizde olsam uğraşmak yerine kaçardım sanırım.