- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
Ben evde oturacağım desem haklı diyeceğimde iş ararken boş durmayayım ders çalışıyım demişim sonuçta sanırım torunuyla geçinemeyiz diye korkuyor :)
Gözünü mü korkuttun naptın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evde oturacağım desem haklı diyeceğimde iş ararken boş durmayayım ders çalışıyım demişim sonuçta sanırım torunuyla geçinemeyiz diye korkuyor :)
Yok yahu ben masumumGözünü mü korkuttun naptın?![]()
Maddiyata önem veren kişilerse,size bir şeyler ima etmeye çalışmıştır bence.Bunu diyorum işte. Ben mi hassas gündeyim amacı o mu diye? Çünkü daha önce başlarına gelen bir olaydan ötürü maddiyata önem veren insanlar bunlar. Bende böyle tavırlara gelemem parasal mevzuların laf edilmesinden nefret ederim.
Zorunda değilim,tanıştığım ve numaramı kv.adayından alıp bir kaç kere arayınca ayıp olmasın diye bende aradım öyle başlamış oldu. Normalde yüz göz olmayı sevmem ilişkim ciddi yakın zaman içinde nişan düşündüğüm için ilk defa anne ve anneanne ile muhatap oldum.normal konuşmalar.
anormal olan ise erkek arkadaşının anneannesi ile araşmak zorunda olmak. ne alaka?
normalde yüz göz olmayı sevmezsiniz ama tutup elin kızının dedikodusunu yapacak kadar yüz göz olmuşsunuz.Zorunda değilim,tanıştığım ve numaramı kv.adayından alıp bir kaç kere arayınca ayıp olmasın diye bende aradım öyle başlamış oldu. Normalde yüz göz olmayı sevmem ilişkim ciddi yakın zaman içinde nişan düşündüğüm için ilk defa anne ve anneanne ile muhatap oldum.
Kendi annenin/anneannenin söylemesiyle pek aynı olmuyor. Büyük ihtimalle art niyetli söylemedi, bilemiyorum.anneanne size samimiyetiyle davranıp, "adamın eline bakma kendi ayakların üzerinde dur" diye hayat dersi vermiş olabilir. torunuyla henüz sevgilisiniz bakalım evlenecek misiniz ki hemen torunumun parasını yemesin diye düşünsün. benim annem teyzem de hep öyle der. aman işini bırakma, boşuna mı okudun, sigortan yatsın emekli ol, kimsenin eline bakma gibisinden.. beni düşündüklerinden.
Kadın anlatıyor sus ya banane elin kızından mı diyeyim kendince örnek veriyor işte. Ha başkası olsa derim ama kadın benden kaç yaş büyük...normalde yüz göz olmayı sevmezsiniz ama tutup elin kızının dedikodusunu yapacak kadar yüz göz olmuşsunuz.
Haklısınız. He diyip geçeceğim sanırım bu iş/para mevzularında fazla alınganım :)Bana garip gelmedi. Koskoca nineyle sizin ne ortak yonunuz olsun ki ne konusacaksiniz baska? Muhabbetiniz tabii boyle sacmasapan seyler olur :) kafaniza takmayin hemen gardinizi da almayin ortada bir sey yok
He nine he haklisin operim ellerinden deyin kapatinHaklısınız. He diyip geçeceğim sanırım bu iş/para mevzularında fazla alınganım :)
Tanıştığım an sevdim kadını çok yaşlı değil zaten bir de erkek arkadaşımı o büyütmüş kv.adayından daha çok onu sahiplendim bu nedenle. Aramız bozulsun istemiyorum bir yandan da acayip tahammülsüz oldum bazı sebeplerden ötürü. Diyorum kendi kendime bir lafı bu kadar kafaya takacak ne var diye de işte bir yanım anlamıyor :)He nine he haklisin operim ellerinden deyin kapatingene iyi bir insansiniz ki arayip hal hatir soruyormussunuz. Kadina o kadari yeter cok bile
Bu laflar insanın beynini kemiriyor insan o an anlamıyor da sonradan düşününce anlıyor bişey diyecek olsan sana art niyetli derler hemen o yüzden bişey belli etmeden mesafe koy canım benim gereksiz akrabalar.Merhaba
Dert denilebilecek bir şey değil ama muayen günümdeyim diye ben mi alınganlık yapıyorum öğrenmek fikir almak istiyorum sadece.
Erkek arkadaşımın anneannesi ile tanışık olduğumdan ayda bir iki kere filan ya o arar ya da ben ararım ayıp olmasın hal hatır sorayım diye. Neyse aradım bir saat kadar önce havadan sudan konuşurken konu benim iş bulamadığım dönemi değerlendirmek için kpssye çalışmamdan açıldı dua ve temennide bulundu. Hatta sana yelek ördüm başka bir şey ister misin diye bile sordu.Buraya kadar her şey normal,sonra işte o kadar okumuşsun yazık emeğine inşallah iyi yere gelirsin "bizim bi komşu kızı var 2 yıllık okul okudu havasından geçilmiyor. Nişanlandı dişçinin yanında çalışıyor tüm eşyasını kendi aldı kimseden bir şey istemiyormuş laf edip karışmasınlar diye" bir şey söyledi. Bende e ne güzelmiş işte her şeyini kendi almış dedim ama ilişkileri vs. farklı demek ki bilemeyiz dedim. Konu işte ben kocaman hiç para isteyemem kendim bir şeyler yaparak kazandıma geldi bende kimseden isteyemem alışkın değilim kendi babamdan bile istemiyorum dedim...
Şimdi bu konuşmalardan bir şeyler çıkarmalı mıyım,yoksa normal mi? Çünkü şimdiden imalı iğneleyici şeyler söyleyen insanlarla aradaki mesafeyi iyice açmayı düşünüyorum.
Aynen ilk başta bende düşünmemiştim sonra rahatsız oldum ama konu açtıktan sonra -valla ben mi safım bilmiyorum- şunu düşündüm bana ima etmesi için düşünmüş olması gerek konu pat diye çıktı o aramadı ben açtım konuyu kendi açsa planladı diye düşünürdüm,bilmiyorum daha sonraki davranışları ve laflarına göre belli eder kendisini nasıl olsa.Bu laflar insanın beynini kemiriyor insan o an anlamıyor da sonradan düşününce anlıyor bişey diyecek olsan sana art niyetli derler hemen o yüzden bişey belli etmeden mesafe koy canım benim gereksiz akrabalar.
Bos ver mesafe iyidir bu laflar sonradan dank ediyor insana bilerek veya bilmeyerek kimse kimseye kocanın parasını yemeyi ima edemez kusura bakmasın bu millet iyice abarttıAynen ilk başta bende düşünmemiştim sonra rahatsız oldum ama konu açtıktan sonra -valla ben mi safım bilmiyorum- şunu düşündüm bana ima etmesi için düşünmüş olması gerek konu pat diye çıktı o aramadı ben açtım konuyu kendi açsa planladı diye düşünürdüm,bilmiyorum daha sonraki davranışları ve laflarına göre belli eder kendisini nasıl olsa.