Merhaba
Dert denilebilecek bir şey değil ama muayen günümdeyim diye ben mi alınganlık yapıyorum öğrenmek fikir almak istiyorum sadece.
Erkek arkadaşımın anneannesi ile tanışık olduğumdan ayda bir iki kere filan ya o arar ya da ben ararım ayıp olmasın hal hatır sorayım diye. Neyse aradım bir saat kadar önce havadan sudan konuşurken konu benim iş bulamadığım dönemi değerlendirmek için kpssye çalışmamdan açıldı dua ve temennide bulundu. Hatta sana yelek ördüm başka bir şey ister misin diye bile sordu.Buraya kadar her şey normal,sonra işte o kadar okumuşsun yazık emeğine inşallah iyi yere gelirsin "bizim bi komşu kızı var 2 yıllık okul okudu havasından geçilmiyor. Nişanlandı dişçinin yanında çalışıyor tüm eşyasını kendi aldı kimseden bir şey istemiyormuş laf edip karışmasınlar diye" bir şey söyledi. Bende e ne güzelmiş işte her şeyini kendi almış dedim ama ilişkileri vs. farklı demek ki bilemeyiz dedim. Konu işte ben kocaman hiç para isteyemem kendim bir şeyler yaparak kazandıma geldi bende kimseden isteyemem alışkın değilim kendi babamdan bile istemiyorum dedim...
Şimdi bu konuşmalardan bir şeyler çıkarmalı mıyım,yoksa normal mi? Çünkü şimdiden imalı iğneleyici şeyler söyleyen insanlarla aradaki mesafeyi iyice açmayı düşünüyorum.