• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sözden ima çıkarılmalı mı?

Ben olsam ben de çıkarırdım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye bir söz var bu konuya uymuş bence.Sen de beklentiye girme iş bulunca herşeyini sen yap biz karışmayız olmuş direk sana söyleme yerine komşu kızını örnek vermiş.
Şimdi şöyle bir şey var benim ailem beni asla kimseye ezdirmem şimdiden çeyizlik vs almaya başladık. Bazı yörelerde alınmayan eşyaları bile kız tarafı olarak almayı düşünüyoruz ha benim param ha ailemin parası daha ne oldu ne bitti görmeden böyle söylemek hoş ve mantıklı değil ki...

Valla ben olsam kesınlıkle bana bırseyı ıma ettıgını dusunurdum, cunku konuyu o kıza getırmesı kadar sacma bırsey yok. Sımdıden sana uyarı verıyorlar gıbı bence cok yanlıs bekleyın erkek arkadasınıza bırsey soyleyıp huzursuzluk yaratmayın ama.

Daha bismillah; yola girmeden yolunu yapmak denir buna işte. Maddiyata herkes az buçuk önem verir de yani bu nedir? Anneanne yani... Oralara kadar bir gizli tembih-ağız yoklama filan, demek bunun konusu bi geçmiş konuşulmuş, anneanne de kendince ayara girişmiş.

Süs olsun diye kpssye çalışmıyorsunuz herhalde; bu kadar açık etmeleri hoş değil.
Erkek arkadaşıma da dayanamayıp anlattım ben mi yanlış anlıyorum sence diye... Allah var hakkını yiyemem haksızsa annesine de anneannesine de haksız der. O sever dedikoduyu o maksatla söylemiş benden çekinir sana öyle bir şey diyemez ki diyor. Soğudum resmen kadından,iyi ilişkiler kuralım diyorum herkeste bir hesap.

Şakın onlara kıyamamzlık falan da yapma herşeyi işte hakediyolar açıma kşmseye
Bedelini ödücekler
Canları onu istiyor anlaşıldı :)
Ben her şeyi onlara yıkacak karakterde biri değilim ki aslında pek bi katkıları olmayacak baba başta değil annenin maaşı yok anneanne sadece ufak tefek altında şuydu buydu alır o kadar gerisi zaten bizde buna ne oluyorsa...

Valla ben olsam kesınlıkle bana bırseyı ıma ettıgını dusunurdum, cunku konuyu o kıza getırmesı kadar sacma bırsey yok. Sımdıden sana uyarı verıyorlar gıbı bence cok yanlıs bekleyın erkek arkadasınıza bırsey soyleyıp huzursuzluk yaratmayın ama.
Erkek arkadaşım sorun çıkarmaz çok anlayışlı ona söylemiş bulundum kadını çok tanımadığım için. Daha önce de o kızdan örnek verip sizin adetiniz nasıl komşunun kızına çok güzel şeyler hazırladılar bende sana yapmak istiyorum demişti ben istememiştim.

Erkek arkadaşım sorun çıkarmaz çok anlayışlı ona söylemiş bulundum kadını çok tanımadığım için. Daha önce de o kızdan örnek verip sizin adetiniz nasıl komşunun kızına çok güzel şeyler hazırladılar bende sana yapmak istiyorum demişti ben istememiştim.

Canım sana bır oneri asla boyle seylerı emın olmadan erkek arakdasına soyleme, cunku ınan bana ılerde de tecrube edeceksın bazen aılesı haksızken bıle sırf aılesı oldugu ıcın haksız olan sen olacaksın. Sen temkınlı ol gozlemle hem erkek arkadaını hem aılesını

Canım sana bır oneri asla boyle seylerı emın olmadan erkek arakdasına soyleme, cunku ınan bana ılerde de tecrube edeceksın bazen aılesı haksızken bıle sırf aılesı oldugu ıcın haksız olan sen olacaksın. Sen temkınlı ol gozlemle hem erkek arkadaını hem aılesını
Şikayet eder gibi değil de işte anneannenle konuştuk dediğimde ne konuştunuz diye sorunca anlattım. Haklısınız çoğu insan için öyle maalesef.. Kafamda soru işareti olunca içimde tutamıyorum maalesef :(

Şikayet eder gibi değil de işte anneannenle konuştuk dediğimde ne konuştunuz diye sorunca anlattım. Haklısınız çoğu insan için öyle maalesef.. Kafamda soru işareti olunca içimde tutamıyorum maalesef :KK43:

Canım sıkayet olsun olmasın bazen an gelıyor erkeklerın gozu sadece aılelerını goruyor o yuzden mantıklı hareket etmek zorundasın. Kendı annenle paylas muhakkak onlar en dogruyu bızlerden daha ıyı goruyorlar

Canım sıkayet olsun olmasın bazen an gelıyor erkeklerın gozu sadece aılelerını goruyor o yuzden mantıklı hareket etmek zorundasın. Kendı annenle paylas muhakkak onlar en dogruyu bızlerden daha ıyı goruyorlar
Anneme söylesem o da sinirlenecek üzülecek şimdiden kızımı ezmeye çalışıyorlar diye öyle olmasa bile öyle anlayacak. Şimdiden söylüyorum işte aileci olursa kendi bilir en azından evlenmeden görmüş olurum.

Belki laf soktu şimdiden ama bir diğer ihtimalde seni torunu gibi sevdi öğüt verdi aman kızım çalış oku kimseye minnet etme kendin al herşeyimi kafan rahat olsun demek istemiştir. Tabi erkek tarafı deyince iş başka yere çekilebiliyor :KK12:

Bende KPSS çalışıyorum gerçekten issiz insana işi olanları övmek çok kırıcı. Düşüncesiz davranıyor genci yaşlısı herkes. Banane komşunun kızından derdim ki diyorum :)​

bu imaya takılmayın.kendi kızları olsa erkek tarafının donuna kadar alırlar.
boşverin kim ne yaparsa maddiyatı kadar yapsın.
kendine güvenmeyen oglunu evlendirmesin
sanki kilonuz kadar altın istemişsiniz.

Merhaba

Dert denilebilecek bir şey değil ama muayen günümdeyim diye ben mi alınganlık yapıyorum öğrenmek fikir almak istiyorum sadece.
Erkek arkadaşımın anneannesi ile tanışık olduğumdan ayda bir iki kere filan ya o arar ya da ben ararım ayıp olmasın hal hatır sorayım diye. Neyse aradım bir saat kadar önce havadan sudan konuşurken konu benim iş bulamadığım dönemi değerlendirmek için kpssye çalışmamdan açıldı dua ve temennide bulundu. Hatta sana yelek ördüm başka bir şey ister misin diye bile sordu.Buraya kadar her şey normal,sonra işte o kadar okumuşsun yazık emeğine inşallah iyi yere gelirsin "bizim bi komşu kızı var 2 yıllık okul okudu havasından geçilmiyor. Nişanlandı dişçinin yanında çalışıyor tüm eşyasını kendi aldı kimseden bir şey istemiyormuş laf edip karışmasınlar diye" bir şey söyledi. Bende e ne güzelmiş işte her şeyini kendi almış dedim ama ilişkileri vs. farklı demek ki bilemeyiz dedim. Konu işte ben kocaman hiç para isteyemem kendim bir şeyler yaparak kazandıma geldi bende kimseden isteyemem alışkın değilim kendi babamdan bile istemiyorum dedim...
Şimdi bu konuşmalardan bir şeyler çıkarmalı mıyım,yoksa normal mi? Çünkü şimdiden imalı iğneleyici şeyler söyleyen insanlarla aradaki mesafeyi iyice açmayı düşünüyorum.
bir sey yok kadin kizi taldir ediyor

Belki laf soktu şimdiden ama bir diğer ihtimalde seni torunu gibi sevdi öğüt verdi aman kızım çalış oku kimseye minnet etme kendin al herşeyimi kafan rahat olsun demek istemiştir. Tabi erkek tarafı deyince iş başka yere çekilebiliyor :KK12:

Bende KPSS çalışıyorum gerçekten issiz insana işi olanları övmek çok kırıcı. Düşüncesiz davranıyor genci yaşlısı herkes. Banane komşunun kızından derdim ki diyorum :)​
Keşke ben fesat düşündüm olsa öyle demiş olsa çok iyi niyetlice bir düşünce.. Bu da seçenekler arasında var tabii.
Sormayın gitsin işsizin halinden işsiz anlıyor ancak ara ara bunalıma giriyorum kendi ailem bir şey demez halimden anlarken dışarıdan birinin laf söylemesi sanırım iyi niyetlice bile olsa batıyor :)

iyi demis herkes calissin katli saglasin 40 gun 40 gece dugunler hersey erkek tarafi karsilasin zihniyeti karsiyim kimse yolunmasin
Düğün istemiyorsa eşyalara harcarız o parayı diyorsa ne olacak :P

takilmayin.. annesi dese bisi degil. yaslilar konusuyo iste

Nene senle boş boş muhabbet etmeye görüşmüyor işte.
Neneler sever öyle akıl vermeyi.
Seninki de laf cambazlığıyla "işe gir masraflarını kendin karşıla" demiş.
Ama ustaca yapmış, sohbet eder gibi. :)

Nene senle boş boş muhabbet etmeye görüşmüyor işte.
Neneler sever öyle akıl vermeyi.
Seninki de laf cambazlığıyla "işe gir masraflarını kendin karşıla" demiş.
Ama ustaca yapmış, sohbet eder gibi. :)
Ben evde oturacağım desem haklı diyeceğimde iş ararken boş durmayayım ders çalışıyım demişim sonuçta sanırım torunuyla geçinemeyiz diye korkuyor :)

Back
X