• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sözden ima çıkarılmalı mı?

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Merhaba

Dert denilebilecek bir şey değil ama muayen günümdeyim diye ben mi alınganlık yapıyorum öğrenmek fikir almak istiyorum sadece.
Erkek arkadaşımın anneannesi ile tanışık olduğumdan ayda bir iki kere filan ya o arar ya da ben ararım ayıp olmasın hal hatır sorayım diye. Neyse aradım bir saat kadar önce havadan sudan konuşurken konu benim iş bulamadığım dönemi değerlendirmek için kpssye çalışmamdan açıldı dua ve temennide bulundu. Hatta sana yelek ördüm başka bir şey ister misin diye bile sordu.Buraya kadar her şey normal,sonra işte o kadar okumuşsun yazık emeğine inşallah iyi yere gelirsin "bizim bi komşu kızı var 2 yıllık okul okudu havasından geçilmiyor. Nişanlandı dişçinin yanında çalışıyor tüm eşyasını kendi aldı kimseden bir şey istemiyormuş laf edip karışmasınlar diye" bir şey söyledi. Bende e ne güzelmiş işte her şeyini kendi almış dedim ama ilişkileri vs. farklı demek ki bilemeyiz dedim. Konu işte ben kocaman hiç para isteyemem kendim bir şeyler yaparak kazandıma geldi bende kimseden isteyemem alışkın değilim kendi babamdan bile istemiyorum dedim...
Şimdi bu konuşmalardan bir şeyler çıkarmalı mıyım,yoksa normal mi? Çünkü şimdiden imalı iğneleyici şeyler söyleyen insanlarla aradaki mesafeyi iyice açmayı düşünüyorum.

Ne alaka canım kadın bildiğin muhabbet etmiş seninle hem mesafe koysan ne koymasan ne ne sıfatla koyucaksin altı üstü sevgilin sanki kocan tovbe tovbe hele bir evlenin bakalim
Yakın tarihte nişan olacak,sadece sevgili sıfatıyla akrabalarıyla yüz göz olmayı uygun bulmuyorum zaten. İlk başta bende konuşma oraya gitti diye düşündüm sonra acaba dedim...

Ben çıkarırdım. İmaysa ima işte. Değilse de millet lafını bilip konuşsun.
Ne o öyle baştan ayar çeker gibi?
Kpssden komşu kızına, komşu kızından evliliğe, evlilikten "Her şeyini kendi aldı"ya getirmiş. Oradan da "Kocacığımdan bişi isteyemezdim" filan...
Bu kadar dolandırmasa, direkt "Cebiniz ayrı olsun!" dese de olurmuş.

Merhaba

Dert denilebilecek bir şey değil ama muayen günümdeyim diye ben mi alınganlık yapıyorum öğrenmek fikir almak istiyorum sadece.
Erkek arkadaşımın anneannesi ile tanışık olduğumdan ayda bir iki kere filan ya o arar ya da ben ararım ayıp olmasın hal hatır sorayım diye. Neyse aradım bir saat kadar önce havadan sudan konuşurken konu benim iş bulamadığım dönemi değerlendirmek için kpssye çalışmamdan açıldı dua ve temennide bulundu. Hatta sana yelek ördüm başka bir şey ister misin diye bile sordu.Buraya kadar her şey normal,sonra işte o kadar okumuşsun yazık emeğine inşallah iyi yere gelirsin "bizim bi komşu kızı var 2 yıllık okul okudu havasından geçilmiyor. Nişanlandı dişçinin yanında çalışıyor tüm eşyasını kendi aldı kimseden bir şey istemiyormuş laf edip karışmasınlar diye" bir şey söyledi. Bende e ne güzelmiş işte her şeyini kendi almış dedim ama ilişkileri vs. farklı demek ki bilemeyiz dedim. Konu işte ben kocaman hiç para isteyemem kendim bir şeyler yaparak kazandıma geldi bende kimseden isteyemem alışkın değilim kendi babamdan bile istemiyorum dedim...
Şimdi bu konuşmalardan bir şeyler çıkarmalı mıyım,yoksa normal mi? Çünkü şimdiden imalı iğneleyici şeyler söyleyen insanlarla aradaki mesafeyi iyice açmayı düşünüyorum.
Ben olsam ben de çıkarırdım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye bir söz var bu konuya uymuş bence.Sen de beklentiye girme iş bulunca herşeyini sen yap biz karışmayız olmuş direk sana söyleme yerine komşu kızını örnek vermiş.

Ben çıkarırdım. İmaysa ima işte. Değilse de millet lafını bilip konuşsun.
Ne o öyle baştan ayar çeker gibi?
Bunu diyorum işte. Ben mi hassas gündeyim amacı o mu diye? Çünkü daha önce başlarına gelen bir olaydan ötürü maddiyata önem veren insanlar bunlar. Bende böyle tavırlara gelemem parasal mevzuların laf edilmesinden nefret ederim.

Merhaba

Bence sana gözdağı vermiş resmen sen de bişey isteme die

İnceden mesaj vermiş, ne alacaksan kendi paranla al torunumu zora sokma demiş resmen.

Ben olsam ben de çıkarırdım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye bir söz var bu konuya uymuş bence.Sen de beklentiye girme iş bulunca herşeyini sen yap biz karışmayız olmuş direk sana söyleme yerine komşu kızını örnek vermiş.
Altına imzamı atarım

Babaanne kaç yaşında ? Yaşlılığına ver bence.

Belki ima etti,ama söylediğinde kötü bir şey yok.Yani söylediği şeyi ima ederek söylemiş olsa bile dinlemeniz sizin hayrınıza olacak cinsten.Ben olsam takılmazdım.
Dinlemem neden hayrıma olacak onu anlamadım?

Bunu diyorum işte. Ben mi hassas gündeyim amacı o mu diye? Çünkü daha önce başlarına gelen bir olaydan ötürü maddiyata önem veren insanlar bunlar. Bende böyle tavırlara gelemem parasal mevzuların laf edilmesinden nefret ederim.

Daha bismillah; yola girmeden yolunu yapmak denir buna işte. Maddiyata herkes az buçuk önem verir de yani bu nedir? Anneanne yani... Oralara kadar bir gizli tembih-ağız yoklama filan, demek bunun konusu bi geçmiş konuşulmuş, anneanne de kendince ayara girişmiş.

Süs olsun diye kpssye çalışmıyorsunuz herhalde; bu kadar açık etmeleri hoş değil.

Merhaba

Şakın onlara kıyamamzlık falan da yapma herşeyi işte hakediyolar açıma kşmseye
Bedelini ödücekler

Back
X