Önceden zaten kalori hesabı yaprak 83'ten 66 ya düşmüştüm.şuan kilosun peki bunları yaptığından beri bi değişim varmı azalma ???
benimde kilom sana yakın 64 65 falan boyumda 1.70 sadece simit bölgesi ve kollarım kalınlaştı bitek oralar gitseeeÖnceden zaten kalori hesabı yaprak 83'ten 66 ya düşmüştüm.
2 haftada bir tartılmayı düşünüyorum şuan kilomdan haberim yok
ama belim incelmiş gibi
bende zumba yapıyordum yarım saat ama 5 gündür acayip hastayım zor kalkıyordum yerimden kırgınlığım vardı bugün biraz iiyim ama hiç halim yok zumba yapmaya bi iyileşsemde yapsambenimde kilom sana yakın 64 65 falan boyumda 1.70 sadece simit bölgesi ve kollarım kalınlaştı bitek oralar gitseee
şimdilik hiçbişey yapmıyorum hergün sayısını bilmediğim çikolatalarımdan vazgeçtim ve gece yemeklerini kaldırdım bakalım bide spor yapsam
Teşekkürler tatlım,başarılarÇok iyi ilerliyosn canım :) bende diyetteyim. Takipteyim seni artık :)
Yediklerini bir siteye yazıyorsun ve otomatik olarak senin aldığın kaloriyi hesaplıyor yani kalori hesaplama sitesi adını burada yazamam reklam olur zaten google amcaya sorarsan bulur sanaKalori nasıl sayıyosunuz acaba anlatır mısınız