Ah be damdan... ben de onları onun için yalnız bırakıyorum rhaat konuşsunlar diye. Bu kez kv beni ertesi gün arıyor kızım ile aranız mı bozuk o bana bir şey söylemez diye :) hep istiyor ki kızı ve eşi ile birlikte hareket edelim, bir yerlerw birlikte gidelim. Bana telefonda oğluyla kızının kardeşlik bağını anlatıyor, evleri ayrı olsa da aynı filan gibi :) aklının yettiğince, gözdağı veriyor.
peki bunu eşin biliyor mu
yani annen aradı bana bunu dedi deyine ne diyor
bence eşin istemiyor o her adımın birlikte atılmasını onlara sözü geçmiyor
sana diyor biraz da bahane edecek
yıllar önce bir bayram kv ye gittik
bir akraba var onlara gidelim dediler
eşim hiç sevmez bayram ziyaretini, daha doğrusu ev ziyaretini diyeyim
70 yaş üstü biri yatalak akrabalara ziyaret
neyse eşim daha ağzını açmadan kv damdan ı bahane etme damdan gelir dedi
aslında anası gayet oğlunu biliyordu ben hiç rahatsız olmam giderim ne olacak ki ama oğlu istemiyor hemen ama damdan sıkılır moduna giriyordu
ya da işte görümcemin kp i vefat etti
gittim, oturuyorum
görümcem mesaj atıyor ay sıkıldıysan çık, işte orada teyzeler arasında kaldın gel öbür odada otur
mesela ben hiç sıkılmamıştım, yurdumdan insan manzaraları şeklinde teyzeleri dinliyordum ama o orada sıkılıyor mecburiyetten kalıyordu, benim de mecburiyetten oturduğum kanaatinde idi
insanlar aslında kendi isteklerini başkaları üzerinden ifade etmeyi sever
eşim ben sıkılırım diyemediği için beni bahane ediyor yine kv aslında herkesin ayrı ayrı hayatı olduğunun bilincinde olduğu için ayrı gayrı yok diye diretiyor
bence acil tarafından uzaklaşman lazım
çalışıyor muydun unuttum ama çalışmıyorsan mutlaka çalış, çalışıyorsan da zamanım yok en büyük koz
bu arada eşine de biraz daha kulak ver, biraz imkan ver adam anlatsın, o da döksün içini