Kızlar dert değil bu ama neden böyle düşünüyorum sadece ben mi böyleyim bilmiyorum düğünden sonra fotoğraflarıma baktığımda ne gelinliğimi beğeniyorum ne de saçımı ama o zaman hoş gelmişti bana :S
ahaha tatlim ben gelinlik maduru oldugum icin gelinligimi diken kadina karsi nasil o kadar sakin kalabildim hala sasarimm tivbe estagfurullah kadin trafiknkazasi gecirdi aylarca hastanede yatti ama beddua etmedim tesaduf ...
herneyse ben fotolardan degilde simdiki aklim olsa daha farkli olurdu diyorum sahsenn kendimin halaa begeniyorum o konuda sikinti olmadi yani sende takma olur oyle seyler
ay sormaaa biz 2dugun yaptık her gelenin 2 videoyuda izlemek istemesi beni cileden cikardi hele kaynanamin 2 videoyuda ozledikten sonrra 'kizim giresundaki dugunu takta teyzengiller ne takmis bi bakalim ' dedigi saat gece 2 di ve hepimiz uyuyordukk (kaynanama sevgilerr )
videolari kaynanamla gonderdim soranlarada malesef bizde degil dedik rahatladikk
:))) Gülümseye gülümseye okudum. Fotoğrafçıyım, Nisan'dan Ekim sonuna kadar yaptığım çekimlerde, o kadar çok çeşit makyaj, saç ve gelinlik görüyorum ki, bir de beni düşünün. Hem de gelinliğim 3 yıl boyunca hayalini kurup aldığım gelinlik.Alırken, yıllar geçse de asla pişman olmam demiştim. Ama zevkler değişiyor işte... Normal :)