bu sizde de oldu mu??

ahaha tatlim ben gelinlik maduru oldugum icin gelinligimi diken kadina karsi nasil o kadar sakin kalabildim hala sasarimm tivbe estagfurullah kadin trafiknkazasi gecirdi aylarca hastanede yatti ama beddua etmedim tesaduf ...

herneyse ben fotolardan degilde simdiki aklim olsa daha farkli olurdu diyorum sahsenn kendimin halaa begeniyorum o konuda sikinti olmadi yani sende takma olur oyle seyler

Bilmem aynı kefeye konur mu ama ben de mezuniyet balomdaki fotolarıma bakınca aynı hisleri duyuyorum aman allahım ne iğrenç olmuşum diyorum

ahahah ben ben benn

tatlim yaa o siralar hangi kafayi yasiyormusuzzz ??

Yok kız konu sahıbının bu kadar içerlemesine dedim onu..

4 sene önce daha genctım..daha guzeldım..nıye beğenmiyim ayol..15 sene önce evlenmedık ya..mavi far kırmızı rujla

kesinlikle sekerim katiiyorum

Bir de o düğün videosunu milyon kere akrabalar ile izleyince olaydan kopup bambaşka mecralara nirvanaya filan ulaşıyorsun

ay sormaaa biz 2dugun yaptık her gelenin 2 videoyuda izlemek istemesi beni cileden cikardi hele kaynanamin 2 videoyuda ozledikten sonrra 'kizim giresundaki dugunu takta teyzengiller ne takmis bi bakalim ' dedigi saat gece 2 di ve hepimiz uyuyordukk (kaynanama sevgilerr )
videolari kaynanamla gonderdim soranlarada malesef bizde degil dedik rahatladikk

:))) Gülümseye gülümseye okudum. Fotoğrafçıyım, Nisan'dan Ekim sonuna kadar yaptığım çekimlerde, o kadar çok çeşit makyaj, saç ve gelinlik görüyorum ki, bir de beni düşünün. Hem de gelinliğim 3 yıl boyunca hayalini kurup aldığım gelinlik.Alırken, yıllar geçse de asla pişman olmam demiştim. Ama zevkler değişiyor işte... Normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…