- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
Gelinlik sonuçta herzaman modası degısen bişe..boşveeer..soran olursa ozaman o modaydı dıcenmevzu gençlik değil gelinlik ve saç benm için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinlik sonuçta herzaman modası degısen bişe..boşveeer..soran olursa ozaman o modaydı dıcenmevzu gençlik değil gelinlik ve saç benm için
Kızlar dert değil bu ama neden böyle düşünüyorum sadece ben mi böyleyim bilmiyorum düğünden sonra fotoğraflarıma baktığımda ne gelinliğimi beğeniyorum ne de saçımı ama o zaman hoş gelmişti bana :S
Üzülüyor insan bir kere oldu böyle mi oldu diyorum hep ama haklısın dediğin doğru :)Oooo geçmiş artık öyle çok inceleme artık boşuna kendini üzersin
4 ayNe zamandir evlisin canim?
önemli olan başkaları değil ki zaten benim yaniAy olmuş bitmiş artık Allah aşkına. Emin olun bir çok kişi sizin ne gelinliğinizi ne saçınızı makyajınızı hatırlıyordur.
Hahaha aynen canımm ben KINA fotolarımı görünce cinnet geçiriyorum. Tanıyamıyorum kendimi.Yok kız konu sahıbının bu kadar içerlemesine dedim onu..
4 sene önce daha genctım..daha guzeldım..nıye beğenmiyim ayol..15 sene önce evlenmedık ya..mavi far kırmızı rujla
Izlemedim hiç izlettirmedim de hiçBir de o düğün videosunu milyon kere akrabalar ile izleyince olaydan kopup bambaşka mecralara nirvanaya filan ulaşıyorsun![]()
sağol canm cümlemizin de yaşla alakası ne bunun?Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. Yaslariniz kac esinle?
benim daha 4 ay oldu düşün yaniBende de var ondan.
Şimdi olsa ne gelinliğim, ne saçım, ne de düğünüm böyle olmazdı diyorum.
Halbuki daha bir buçuk sene oldu.
al benden de o kadar...ben gelinlikli halime hala bayiliyorum,istedigim markadan,modeldendi. ama nisanda makyaj konusunda kuafor kizin lafini dinledigim icin hoslanmiyorum o geceki makyajimdan.sozun ozu kimseyi dinleme,pisman olsan bile kendi verdigin karardan ol. kendime not
sağol canm cümlemizin de yaşla alakası ne bunun?