• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sizde de oldu mu??

Ay olmuş bitmiş artık Allah aşkına. Emin olun bir çok kişi sizin ne gelinliğinizi ne saçınızı makyajınızı hatırlıyordur.

Dugun vıdeosu benımde kabusumdur..

Asla ızlemek ıstemem..dugun boyu ağlayan bi gelin..sankı zorla veriyolar beni..yaş olmuş 28 kocaya gıderken utanır insan aglamaya

Yok kız konu sahıbının bu kadar içerlemesine dedim onu..

4 sene önce daha genctım..daha guzeldım..nıye beğenmiyim ayol..15 sene önce evlenmedık ya..mavi far kırmızı rujla
Hahaha aynen canımm ben KINA fotolarımı görünce cinnet geçiriyorum. Tanıyamıyorum kendimi.

Mavi far kırmızı ruj bide sarı saç hehheheu:KK53:

Benim makyözün azizliğine uğradım ben de. :KK53: Gelinliğimi beğeniyorum ama saçım makyajım iğrenç ya.. Bir de fotoğraflar asılı evde dev dev.. :KK35::rolleyes:

Bende de var ondan.
Şimdi olsa ne gelinliğim, ne saçım, ne de düğünüm böyle olmazdı diyorum.
Halbuki daha bir buçuk sene oldu.

ben gelinlikli halime hala bayiliyorum,istedigim markadan,modeldendi :cool:. ama nisanda makyaj konusunda kuafor kizin lafini dinledigim icin hoslanmiyorum o geceki makyajimdan.sozun ozu kimseyi dinleme,pisman olsan bile kendi verdigin karardan ol. kendime not

ben gelinlikli halime hala bayiliyorum,istedigim markadan,modeldendi :cool:. ama nisanda makyaj konusunda kuafor kizin lafini dinledigim icin hoslanmiyorum o geceki makyajimdan.sozun ozu kimseyi dinleme,pisman olsan bile kendi verdigin karardan ol. kendime not
al benden de o kadar...:KK14:

Back