sağol canım :) evlenirsin sen de ya :)Evlenirsem bi gün i sallah.D
Nedenini bilmiyorum ama öyle dusunmeyin eminim çok güzel olmuşsunuzdur kuruntu yapiyorsunuzdur:)
O kadar vahim mi kız hahahOooy ooyyyy ne edem..nerelere gidem..
Daha cooook var :)glmserseInc post: 38099283 .!.:sağol canım :) evlenirsin sen de ya :)
HahahaHer baktigimda daha bi begeniyorum kendimi `` oyy kurban olayim sana ne de tatli gulmusss`` diyorum
eşime diyorum neden beni uyarmadın bu gelinliği alırken diye adam gayet güzel demekten bıktıBanada olmuştu. Hatta aman tanrım bu benmiyim dedim
bir zaman gelir önce ayıla bayıla beğendiğimiz şeyleri beğenmeyiz...o zaman beğenmediklerimizi beğeniriz..Kızlar dert değil bu ama neden böyle düşünüyorum sadece ben mi böyleyim bilmiyorum düğünden sonra fotoğraflarıma baktığımda ne gelinliğimi beğeniyorum ne de saçımı ama o zaman hoş gelmişti bana :S
ne güzel maşallah o zaman:)Yok valla ben hala bakıyorum, çok güzel olmuştum Allah bozmasında bir daha giysem yine aynı gelinliğimi giyerim, çok içime sinmişti.
Yok kız konu sahıbının bu kadar içerlemesine dedim onu..O kadar vahim mi kız hahah
Ben Albüm nerde onu bile bilmiyorum
konur konur :)Bilmem aynı kefeye konur mu ama ben de mezuniyet balomdaki fotolarıma bakınca aynı hisleri duyuyorum aman allahım ne iğrenç olmuşum diyorum
mevzu gençlik değil gelinlik ve saç benm içinYok kız konu sahıbının bu kadar içerlemesine dedim onu..
4 sene önce daha genctım..daha guzeldım..nıye beğenmiyim ayol..15 sene önce evlenmedık ya..mavi far kırmızı rujla
o videoyu zaten saymayalım bence :)Bir de o düğün videosunu milyon kere akrabalar ile izleyince olaydan kopup bambaşka mecralara nirvanaya filan ulaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?