Sivilceli Ciltler bu sivilce mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kendimidurduracakdegilim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
3.721
5.936
683
kızlar yardım edin bana fikirlerinize ihtiyacım var....
benim yüzümde birseyler var kırmızı ve iltihaplı değiller ama
bunlar sivilce mi ya anlayamadm ama sivilce icin kullanılar ürünlerde iyi gelmiyo icinde iltihap olmaynca söndürücek birseyde olmuyo
ne olduğunu anlaymıyorum alerji mi denilr bunlara yoksa sivilce mi tam olarak isim de koyamıyorum
:çok üzgünüm:

tesekkrler
ya canım resmden anlasılmıyo resmlerde cıkmıyo zaten
öyle kücük kücükler yani
cildiye dr.na mı gitmem gerekiyo
gitcektm ama ablam kücük oldukları icin doktor seni fırcalar isin gücün yok mu der dedi :)

olurmu øyle sey tabiki gørun doktora.
belki yememen gereken bisey yedin, veya surmemen gereken birsey surdun de alerji oldu cildin.

belkide sivilcedir, yasin kac bilmiyorum, 13-19 yas arasi ergenlik sivilceleri her an cikabilir. ve bunlar kucukte olabilir, bisey surmeni ønermem eger bu yaslardaysan, doktora gørunmen en guzeli

sağol 19a giriyorum bu ay.
ergenlik sivilceleri hiç çıkmamıstı lisedeyken
cildiyeye mi gitmeliyim? pek istemiyorum aslnda burda doktorların verdiği kremlerden pek memnun olan kalmamıs ..

ergenlik sivilcelerine dokunmamak gerek derim ben aslinda.. cunku hormonlarla alakali bir sey sonucta.. diane dogum kontrol hapi ise yariyor, ama vicuduna yan etkileride olur bunun, ørnegin kilo aldirma gibi..

sen gørmezlikten gel onlari mumkun oldugunca=)
ustunu sakin pudra veya fondotønle kapatma, nefes alamayinca cilt altindaki bakteri zaten bayram eder, hava ile temasa dayanamaz ølur, yani mumkun oldugunca hava alsin cildin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…