Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

bu pşikolog ilk teşhisi oğluma koydukaydirigubbakcemile3 ne alaka diyeceksiniz kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rasi-avrupa-bilgi-yarismasi-ilce-2-si-18.html

o zamandan beri peşimden ayrılmıyokaydirigubbakcemile3

ve bu pşikolog peşimden hiç ayrılmıyoookaydirigubbakcemile3 onun hiç farkında olmadığım için kendini bana farkettirmek için 50 takla attı sonunda farkettirdi...kendimi hülya avşar gibi görüyom....tanınmak isteyen bana sataşsınzemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/anti-...sr305n-s252per-g305das305-spirul304na-33.html

.

fark ettırmek ısteseydı fark ettırırdık.. bole takla atmasına gerek yoktu kı.. :nazar:

sallayınnn amac bellı
yol belli
eksiiiiiiiiiiiiii :jeyyar:

dön dolaş dön dolaşkaydirigubbakcemile2 hep aynı :jeyyar:
sataş polemik yarat şöhret olkaydirigubbakcemile3 halbuki geyikhaneye gelip gasos içseydi biz onu şöhter yapardık:içelim: kendini bu kadar yıpratmasına gerengk yokkaydirigubbakcemile3 hemi de alço ile tanışmış ve de suitini görmüş olardı:jeyyar:

boyu deül işlevi önemli diolar:jeyyar:

:eek:
dımı ya sende ıslev sıfır boy masallah ama bendede ıslev :lepi:
dön dolaş dön dolaşkaydirigubbakcemile2 hep aynı :jeyyar:
sataş polemik yarat şöhret olkaydirigubbakcemile3 halbuki geyikhaneye gelip gasos içseydi biz onu şöhter yapardık:içelim: kendini bu kadar yıpratmasına gerengk yokkaydirigubbakcemile3 hemi de alço ile tanışmış ve de suitini görmüş olardı:jeyyar:
allah korusun suıtme atsaydınız varya bende ıslev eksı olurdu:))

bence damat almalı:umursamaz: oh bea kimsenin fikrini bilmeden yasdımzemuszemustakıları damat harcayacak nasılsa :jeyyar:...arkadaşlar konu dışına çıkmayalım:jeyyar: burası geyik topiki :jeyyar:

geyik yapıyos işte şikerim, forumun dedikodusundan ala geyik mi olurkaydirigubbakcemile3
amma yazmışınız ben yokken ha, yemektemi yemiyoz napıyonuz bilmiyomkaydirigubbakcemile3

geyik yapıyos işte şikerim, forumun dedikodusundan ala geyik mi olurkaydirigubbakcemile3
amma yazmışınız ben yokken ha, yemektemi yemiyoz napıyonuz bilmiyomkaydirigubbakcemile3

yemek:uhm: :sm_confused: tepsi ile önüme getirecek kimsem kalmadıbenneyaptımki

kızım bi doğuramadın gitti aylardır ya, kaç ay sürüyo senin hamilelik bacımkaydirigubbakcemile3
yürü yürü bi yerede vardığın yok, çöp gibi kaldın vallakaydirigubbakcemile3

gönülüm hamile kalmayı çok istiyoobenneyaptımki ...forgacım dua ediyorum inşallah içine doğmuştur:Saruboceq:

Hayirlisi olsun ablam,
ay ben gidip yatiom pek uykum varrrrrrrrrrrrrrrr mucuk askoslarim benim mucuksssssssssss .

gönülüm hamile kalmayı çok istiyoobenneyaptımki ...forgacım dua ediyorum inşallah içine doğmuştur:Saruboceq:

valla ben avatarına binayen espri yapmıştım, haberim yoktu valla durumdan ama inşallah dediğin gibi olur ya, allah söyletmiştir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah'a kurban olum ben yaaaaaaa,

ula su siteye bi sey yazarken niye hani bi cozum istersen, bana yardim falan edin derken, niye uzerine gelenleri yada karsi seyleri soyledikleri zaman yediremiolar kendilerini ?
aciorsun ki birakip dinliceksin milletin dediklerini, bak ben aciyormuyum topik mopik hemi ?:1ninca::jeyyar:​

gay topiginde yorumumu yazdim millet -topic guzel gidiyodu sen karistirdin ortaligi diye saldirdi ustume cok acayip insanlar var ya.. hatunun biride bosanmak uzereyken amiriyle takilmis millet vur kahpeye dondu.. kimseyi yargilamak bize dusmez yukarda Allah var

evli ve çocuklu bir kadınla evli bir adamın ilşkisine saygı duymam mümkün değil. gerekirsede tepkimi koyarım.o konudada koydum. .

başka topiklerde yorumlarını yapanların dedikodu yapılma merkezi mi burası.
ne kadar çirkin muhabbetler var böyle.
burası geyik topiği değil miydi..
karılar hamamına dönmüş daha çok..

X