Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

wayyy be ılerde kıtap yazacam bı sıtede bukaa gcıklık yok satar anam valla:lepi:

alınmadım umrumda değil
ben sadece blender gibi ortalığı karıştırma çabanıza anlam veremedim
ortaya bir laf attınız pirim yapsın diye
ne kadar saçma ve gereksiz olduğuna dikat çekmek için yorum yaptım
yoksa uzaktan yakından tanımadığım birinin bana laf atması imalı bir şeyler söylemesi beni pek ilgilendirmez
bu yorumlarınızı psikolokluk(!) dikkatinizi çekerim özellikle öyle yazdım
mesleğinizle ilgili ve insanlara ayak üstü tanı koymanızla ve buna istinaden
yalan söylediğiniz ve inandırıcı olmadığınız üzerine yapılan yorumlara dayanarak yazdığınızı anlamak hiçte zor değil
ama o arkadaşlar burda değil
yanlış yerdesin canım
kinini burda kusup kendini sözde aklamaya çalışma
senin psikolog olup olmaman kimsenin umrunda değil inan bana
istersen cumhurbaşkanı ol
burda kimse seni kıskanmıyor ve hasedinden çatım çatım çatımlamıyor
sende bunu anla artık

kız cloudy senın su zıhnıyet takıntını okudum.. :roflol: :roflol: ılahı sen de cıldırmaya 5 kaladasın hahh.. opuyorumnanaktan

yukarıdaki tarife uyduğunuzu düşünüyorsanız bence üzerinize alınmanızda bir sakınca yok.hayırlı olsun :)))bence her yoruma yapacak bir yorumunuz olmasın.işte ben de buna gıcığım.ha illada alırım diyorsanız.çok alıngansınız:)))

valla ben de böyle doğrdan konulan teşhislere gıcığım :kahve:

kız cloudy senın su zıhnıyet takıntını okudum.. :roflol: :roflol: ılahı sen de cıldırmaya 5 kaladasın hahh.. opuyorumnanaktan

he valla
buraya üye olmadan ne kaa akıllı uslu bi kızdım
sıyırdım burda kafayıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he valla
buraya üye olmadan ne kaa akıllı uslu bi kızdım
sıyırdım burda kafayıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bız boyle olduysak sıte sahıbı ne haldedır kım bılır..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gıcık olmak ıcın yalnıs topık ve yalnıs kısı sanırsam.. :nazar: olay budur offlıne.. :eek: ve vınnn.. kaydirigubbakcemile5 opucum hepınızı laaa.. Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

24 saat ıcınde normal olmıycak kaa konu ınceledınız az ıstıharet yaa belkı yorulmadım saa kardesım..
engel olmasana onumdeee..
gıcıksın işde ne olcakkk

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bız boyle olduysak sıte sahıbı ne haldedır kım bılır..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ona bişicik olmaz
çünkü o irkek :1ninca::1ninca:

irkek milletinin genel özelliği karı milletinin yan etkilerine karşı doğal olarak panzehir salgılayabilmeleri
siz hemcinsim olduğunuz için böle oluyo bana :roflol::roflol:

ona bişicik olmaz

irkek milletinin genel özelliği karı milletinin yan etkilerine karşı doğal olarak panzehir salgılayabilmeleri
onlar şerbetli mi diyosunnn:roflol::roflol:

ona bişicik olmaz

zaten buna hep sasmısımdır cozemedm gettı erkeklerı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama dittiiiiiii kaydirigubbakcemile3

dider tabeee
benim gibin karıyla laf yarışına girilmeyeceğini bilecek kadar aklı başındaymış demek ki :lepi::lepi:

yarın gelir net gittiydi elektirikle kesildiydi siz şusunuz busunuz
hepiniz şizofrensiniz derse böle apışıp kalırsınız benden sölemesi şakkıdı

X