Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

kocasından kociş...haundan ahtuş..hamileden hamiş diye bahsedenlere..

ama een şaşırdığım şey hatuna bakıyosun sevgi pıtırcığı zerafet kumkuması herkesin ayy ne güzel yüreğin var diye bahsettiği bi kişilik..özelden bi yazıyosun kin nefret ne varsa döküyo..aslında ciğeri beş para etmez yazım yazım yazıyo..

bide ukalalık yapmaya çaluışanlar..ya gerçekten komik olmaktan başka işe yaramıyo..

kocasından kociş...haundan ahtuş..hamileden hamiş diye bahsedenlere..

ama een şaşırdığım şey hatuna bakıyosun sevgi pıtırcığı zerafet kumkuması herkesin ayy ne güzel yüreğin var diye bahsettiği bi kişilik..özelden bi yazıyosun kin nefret ne varsa döküyo..aslında ciğeri beş para etmez yazım yazım yazıyo..

bide ukalalık yapmaya çaluışanlar..ya gerçekten komik olmaktan başka işe yaramıyo..

aslında bende bu kociş,hamiş kelimelerine sinir oluyorum diyebilirim ama tepki almıyım diye yazmadım:))

sırf kavga çıkarmak için mesaj atanlara
kavga çıkarıpta konuyu kapattmaya kadar göturenlereeee ........

Ben de daha bir iki ay önce tanışıp canımmm,cicimmm,hayatımmm,iyiki seni tanımışım,ikiyi varsın diye konuşanlara gıcık oluyorum.Normal hayatında annesine,babasına,kardeşine bu lafları söyleyemez.Ama nette palavra atmak kolaydır.Yan yana gelseler belki de hiç anlaşamayacak,konuşacak iki kelime bulamayacaklar.Sahte dostluk gösterisi.kaydirigubbakcemile3Tabiki herkesi aynı kefeye koyamayız.Görüyoruz çok güzel dostluklar kurulmuş.Bu dediklerim yazılarından ne kadar sahte oldukları anlaşılanlar.:1closedeyes:

herseyi tersinden anlayana,
anlatsan bile anlamayana yada anlayamayana gicigim:umursamaz:

bende tam tersi buzdolabı gibi konuşanlara sinir oluyorum. arzuco hanım diyenlere gülüyorum :)
bir mesaj yazılınca sonunda canım cicim yada bi gülücük varmı bakıyorum. sanal alem sinirli mi sevinçli mi ne niyetle yazdığı belli olmuyor.

ben en cok son zamanlarda türeyen ezik muhabbetlerine , ağlananlara sinir oluyorum.

ay bende çok şeye sinir oluyorum....başkalarının düşüncelerine saygı duymayıp sadece kendi fikirleri doğru bulup kavga çıkarmaya çalışanlara...kocasını kötüleyip boşanıcam dayanamıyorum aldattı dayak attı vs dedikten sonra çelişkili davranıp ayrılmak istemiyorum aslında bi şans daha vericem diye çeviren...çocuklarını bahane edenlere...başkalarının fikirlerini küçümseyen çok bilmiş tavırlar yapanlara uyuz oluyorum...

bende konuyu acıp sonra kafasına göre silenlere:umursamaz:

gelio gidio yapıo böyle kelimelere sinir oluyorum

Karşısındaki rencide etmekten haz duyanlar,ön plana çıkmaya çalışanlar,dinlemeden anlamadan tanımadan önyargıda bulunup kul hakkı alanlar,kendi görüşlerini mantıksız dahi olsa kafanıza vura vura kabul ettirmeye çalışanlar,dedikodu yapanlar,birbirinin ayağını kaydırmaya çalışanlar,sürekli yıkıcı eleştiri yapıp melankolik takılanlar,küçücük bir tartışmayı söndürmek yerine alevlendirmeye çalışanlar,rep olayını abartıp bütün dünyalarını buna odaklayanlar,özel muhabbete giren ve aile mefhumunu mahremi -sağlık problemleri olmadığı sürece - hiçe sayanlar ağızlarına sakız edenler:gitme:
bunlar olmasa tam süper olacakkaydirigubbakcemile5
-hayatın kendisi bu işte..Burası kocaman bir dünya ,gerçek alemin derin bir yansıması..
kimseyle bir husumetim yok -sanmıyorum- umuyorum..olursa beynimden silip atıyorum ayıklıyorum hüzünleri
bu yazdıklarım her dakika olanlar değil nadiren karşılaştıklarım güzelliklere odaklanmaya çalışıyorum..
ıki kafa dağıtmaya ,samimi muhabbete geliyoruz değil mi
Sevgi için yeterli zamanımız yokken bu nefret bu çığlık neden der yazar
bu tür olaylarda tepkisiz,nötr kalmayı tercih ediyorum iyimserim evet fazlası ile iyimser olmaya çalışıyorum çünkü iki günlük dünyada ne kırmak ne kırılmak istiyorum..
Ufak detaylara takılı kalırsak bir adım bile ilerleyemeyiz içimizdeki bu nifak tohumlarını paramparça etmemiz gerekiyor..

Hayat ne kadar kısa ne kadar değerli..
her anını gönlümüzle sevgimizle işlemeliyiz diye düşünüyorum...

herkes herkesi sevmek canım cicim olmak zorunda değil gönül işidir bunlar lakin herkes saygı durmak zorunda birbirine..

keyifli günlere..

:bu arada site kurallarını okudum da üstü kapalı da ola eleştiri yapmak imada bulunmak
kişileri zan altında bıracak yorumlar yazmak yasak
:KK43:
yazdık ama lafımız meclisden dışarı olsun.

Son düzenleme:
Gücünü Yada Bastırdığı Duyguları Sanal Ortamda Çıkartmak İsteyenlerden...

bu tip topiklere...sorunu olan yönetime bildirsin.

bu arada site kurallarını okudum da üstü kapalı da ola eleştiri yapmak imada bulunmak
kişileri zan altında bıracak yorumlar yazmak yasak.alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis

konuyu açıp alıp başını gidenlere gıcık oluyorumm..
özellikleede bir derdim varda yada soru sorudukları konularda..

bu tip topikleri kışkırtıcı ve zan altında bırakıcı buluyorum..yazmak istediğim çok şey var ama yazmayacağım...

kimseyi zan altında bırakmaya hakkım olmadığını düşünüyorum.

bı konu acıyosun sankı yalancısın cıddı bı konu oluyoo ınanmıyorum nasıl böle bısey olurr aaaa cok ılgıncc sacmalayın dıyee tepkı werenlerden

Konu açıp iki dakika sonra "tamam sağolun ben hallederim gerisini","tamam ben cevabımı aldım" tarzı şeyler yazarak editleyenlere sinir oluyorum.

ben en çok yazısını kırmızı yapıp ve ortalayan deniz feneri gibi dikkat çekmek isteyen yazılara sinir oluyorum....

bide herşeyi ben biliyorum havalarnda yorum yapanlara...

ben birde burada nefis kek pasta resimleri görüp gecenin bi yarısı mutfağa yönelen kendime sinir oluyorum..

birde acılan kaynana topiklerinde sanki öz annesiymiş gibi o kaynananın savunulmasına uzuuun uzuuun hayatlarını anlatan mesajlara dayanamıyorum..

son olarak yardım meleklerinde kızılderilileri hindistandaki 5 cocuğu , ıvırı zıvırı koruyalım topiklerinin ne kadar işe yaradığını merak ediyorum...

X