- 29 Temmuz 2024
- 207
- 275
- 35
-
- Konu Sahibi SindirellaninAyakkabisi
Bosver. Elin çocuğunun önünde ömrün tükenecek. Değmez.Herkese merhaba, aayyh düşüncenizi söyleyin lütfen ya.
Yaklaşık 8 aylık ilişkim var. Bu süre içerisinde her şey güzeldi ufak tartışmalar oluyordu ama hallediyorduk. Birkaç arkadaşıyla tanıştım onlarla görüşüyorduk ara sıra, sorunsuzdu yani.
Dün gece seninle konuşmak istediğim bir şey var dedi sonra vazgeçti, konuyu kapatmaya çalıştı ama üsteledim. Biraz içip sonra konuşsak olur mu dedi birkaç bira aldık içtik.
Derin bir nefes aldı, gözleri doldu ve “benim bir çocuğum var” dedi… Şok oldum, şaka yapıyor sandım. Kendisi şu an 30 yaşında ve 6 yaşında oğlu varmış. E bu 8 ayın sonunda mı söylenir ya?
Evlenmek, anlaşamayıp boşanmak normal tabii bunu garipsemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl anlamadım bilmiyorum hiç yanımda konuşmadı belki ondan. Telefon karıştırmak da huyum değildir zaten.
Dün “ben yapamam” dedim. Saygı duyarım dedi.
Çevremdeki herkes de bu durum sana ciddi sorumluluk yükler diyor, herkes mi karşı olur…
Siz olsanız ne yapardınız? 27 yaşında şu yaşadığıma bak.
Yalan bunlar canım. Kendini sevdirip, seni kendine alıştırıp ondan sonra söylüyor ki çocuğunu kakalayacagi kadin ellerinden kaçmasın. Dul adamı kim ne yapsın çocuğuyla, anca böyle iyunla yalan dolanla aşık bi kızı kandirabilirAynen de böyle söylüyor. Her şey çok güzeldi, sen çok güzeldin seni kaybetmeyi göze alamadım diyor. Aptal herif şimdi kaybetmedi sanki.
Evet bi ondan eminimevli olmadığına emin misiniz?
Yok yok buluşmamaya karar verdim buradaki cevapları okuduktan sonraSon kez vedalaşmak için falan buluşmayın. Erkeklerle son kez buluşulmaz. En iyi manipüle etmeye çalışır en kötüsünü düşünemiyorum bile. 8 ay çocuğu olduğunu gizleyen adam sizin duygusal bağ kurmanızı bekleyen kişidir.
Gitmeyeceğim kesin kararlıyım yeni yeni dank etti durumun ciddiyeti"Gitmeyecegim" demediniz
yanlış anlamayın ben de kendimce iyi niyetli biriyimdir genel olarak insanlar hakkında kötü düşünmemeye çalışırım, ama bu kadarı iyi niyet olmuyor başka bir şey oluyor. Kerizlik yani. Kaybetmek istememek değil baya bana bağlansın da gidemesin diye kötü niyetli yaklaşmış adam. Kaybetmek istemeyen insan dürüst olur. Şimdi kaybetmedi mi sankiKendimi çok iyi niyetli bilirim ve olaylara hep pozitif bakmaya çalışırdım. Demek ki adam seni kaybetmek istemediği için gizlemiş olabilir falan diye telkinde bulunurdum.
Düşüncelerine saygı duyarım elbette. Adam burada kötü niyetli evet. Eskiden olsa ben öyle iyi niyetli düşünürdüm işte.. Ama sonradan tecrübelerle sabitleniyor.yanlış anlamayın ben de kendimce iyi niyetli biriyimdir genel olarak insanlar hakkında kötü düşünmemeye çalışırım, ama bu kadarı iyi niyet olmuyor başka bir şey oluyor. Kerizlik yani. Kaybetmek istememek değil baya bana bağlansın da gidemesin diye kötü niyetli yaklaşmış adam. Kaybetmek istemeyen insan dürüst olur. Şimdi kaybetmedi mi sanki
Gelişme var mı? Ulaşmaya çalıştı mı sana?
Anlatsana neden duruyorsunEvet. Çocuktan ziyade daha farklı, daha kötü şeyler çıktı. Neler öğrendim neler
Erkekler tam yalan ve sır makineleri…
Anlat çabukEvet. Çocuktan ziyade daha farklı, daha kötü şeyler çıktı. Neler öğrendim neler
Erkekler tam yalan ve sır makineleri…
Anlat çabuk
Anlatsana neden duruyorsuntam gömme havamdayım şu erkolari
Anlatıyorum hazır mısınızBeni aradı ve o gün resmen benim üstüme geldi ya beni seviyorsan böyle de seversin diye. herif beni suçlamak için aramış resmen…
Arkadaşlarına sordum bu adam nasıl birisi çocuğu varmış niye söylemiyorsunuz diye arkadaşları da kuyruğu dik tuttular.
Bunun 2 teyzesi vardı 6 da kuzeni. Onlarla baya tartıştılar miras meselesi yüzünden nefret ediyorlardı birbirlerinden. Ben hiçbirini tanımıyorum da anlatıyordu işte isim olarak biliyorum. Onlara ulaştım dediler ki bu adam karısını aldattı, kadın hamileydi affetti sonra bir daha aldattı doğumdan sonra 2 ay çocuğunu görmeye bile gelmedi Batum’da kumar oynadı, battı sonra parası kalmadı karısının da gidecek yeri yoktu bir şekilde ikna etti 1 sene boyunca müthiş koca rolü yaptı düğünde takılanlarla geçindiler sonra kadın kendi ailesiyle barıştı onlardan güç alarak davayı açtı ve o süreçte birsürü olay oldu ama hemen boşandılar, kadın da İzmir’e kaçtı dediler…..
Son 1 yıldır çocuğu gösteriyormuş, görüşüyorlarmış yani çünkü çocuk babasını soruyormuş. Ara sıra İzmir’e gidiyormuş çocuğu görmeye çocuk da tatiller de bunun yanına geliyormuş.
Beni seviyorsan böyle seversin mi? E sevmiyorum? Deseydin orda mesela ne güzel olurdu. Seni sevmiyorum, sadece iyi bir seçimdin, o kadar. Çocuklu biri olman, bana bu konuda yalan söylemen, beni kandırarak bu kadar büyük sorumluluğu dayatmaya çalışmanı örtecek kadar büyük bir motivasyonum yok, bu kadarını tolere edecek kadar ölüp bitmedim sana. Bitti gitti. O sesi g.tüne kaçardı zaten oracıkta. Şimdi duyduklarını desen inkar eder, onlar bana düşman yalan söylüyor diye. Kanıt iste bunları anlatanlardan, o kadar güçlü şeyler olması da gerekmiyor, sesini kesecek kadar olsa yeter.Anlatıyorum hazır mısınızBeni aradı ve o gün resmen benim üstüme geldi ya beni seviyorsan böyle de seversin diye. herif beni suçlamak için aramış resmen…
Arkadaşlarına sordum bu adam nasıl birisi çocuğu varmış niye söylemiyorsunuz diye arkadaşları da kuyruğu dik tuttular.
Bunun 2 teyzesi vardı 6 da kuzeni. Onlarla baya tartıştılar miras meselesi yüzünden nefret ediyorlardı birbirlerinden. Ben hiçbirini tanımıyorum da anlatıyordu işte isim olarak biliyorum. Onlara ulaştım dediler ki bu adam karısını aldattı, kadın hamileydi affetti sonra bir daha aldattı doğumdan sonra 2 ay çocuğunu görmeye bile gelmedi Batum’da kumar oynadı, battı sonra parası kalmadı karısının da gidecek yeri yoktu bir şekilde ikna etti 1 sene boyunca müthiş koca rolü yaptı düğünde takılanlarla geçindiler sonra kadın kendi ailesiyle barıştı onlardan güç alarak davayı açtı ve o süreçte birsürü olay oldu ama hemen boşandılar, kadın da İzmir’e kaçtı dediler…..
Son 1 yıldır çocuğu gösteriyormuş, görüşüyorlarmış yani çünkü çocuk babasını soruyormuş. Ara sıra İzmir’e gidiyormuş çocuğu görmeye çocuk da tatiller de bunun yanına geliyormuş.
Beni seviyorsan böyle seversin mi? E sevmiyorum? Deseydin orda mesela ne güzel olurdu. Seni sevmiyorum, sadece iyi bir seçimdin, o kadar. Çocuklu biri olman, bana bu konuda yalan söylemen, beni kandırarak bu kadar büyük sorumluluğu dayatmaya çalışmanı örtecek kadar büyük bir motivasyonum yok, bu kadarını tolere edecek kadar ölüp bitmedim sana. Bitti gitti. O sesi g.tüne kaçardı zaten oracıkta. Şimdi duyduklarını desen inkar eder, onlar bana düşman yalan söylüyor diye. Kanıt iste bunları anlatanlardan, o kadar güçlü şeyler olması da gerekmiyor, sesini kesecek kadar olsa yeter.