- 23 Mart 2015
- 5.685
- 11.948
-
- Konu Sahibi SindirellaninAyakkabisi
Valla ben sizi çok takdir ettim.Aynen aynen inkar ediyor zaten ahahhaahaha bi de sonra diyo ki “ilk o beni aldattı”kuzenlerinden öğrendiğimi bilmiyor, düşünüp duruyor kimden öğrenmiş olabilir diye
Valla deşsem daha neler çıkacak da ben artık bıraktım
İlk o aldatmış senin Konya ovası da dur ben de aldatim mi demiş boşanmak yerine ahahahahshsh çok iyi. Bu heriflerin üste çıkıcam derken kendini patates etmesine ölüyorum.Aynen aynen inkar ediyor zaten ahahhaahaha bi de sonra diyo ki “ilk o beni aldattı”kuzenlerinden öğrendiğimi bilmiyor, düşünüp duruyor kimden öğrenmiş olabilir diye
Valla deşsem daha neler çıkacak da ben artık bıraktım
Ay hiç de profesyonel değil, gerçek bir erko 50 saat "Sana bunu kim söylediiiiii, de hele kim söyledi, kızım benim düşmanım çekemeyenim çok bak ona göre sen safın tekisin herkesin ağzına gitme kaybeden sen olursun. Lan kim söyledi söyle de kafasını kırayım yoksa gelip seninkini kırıcam bana iftiracı savunma." diye kafanı ütüler.
Boşanan herifte bir yamuk vardirrrr. Kadınlarımız affetme meraklısı. Canlarına tak etmeden colukla çocukla hiçbir kadın bosanmazzzzz.
Yok be bizim herifler bir şey yapsa iki kaşık suda boğarız buranın kadınları olarak.Kesinlikle herkes kocam da kocam modunda noluyor bu kadınlara ya
Yok be bizim herifler bir şey yapsa iki kaşık suda boğarız buranın kadınları olarak.
Akıl veren mantıklı kısım olarak okey de, akıl almaya diye gelip kemalim yapmazzzz a bağlayıp bize çemkirmeye başlayanlara ne demeliYok be bizim herifler bir şey yapsa iki kaşık suda boğarız buranın kadınları olarak.
Aldatılmaktan iyi mi bilemedim. Ayrılmanız doğru olmuş. Hem saklaması hem de çocuk sorumluluğu farklı bir şeyHerkese merhaba, aayyh düşüncenizi söyleyin lütfen ya.
Yaklaşık 8 aylık ilişkim var. Bu süre içerisinde her şey güzeldi ufak tartışmalar oluyordu ama hallediyorduk. Birkaç arkadaşıyla tanıştım onlarla görüşüyorduk ara sıra, sorunsuzdu yani.
Dün gece seninle konuşmak istediğim bir şey var dedi sonra vazgeçti, konuyu kapatmaya çalıştı ama üsteledim. Biraz içip sonra konuşsak olur mu dedi birkaç bira aldık içtik.
Derin bir nefes aldı, gözleri doldu ve “benim bir çocuğum var” dedi… Şok oldum, şaka yapıyor sandım. Kendisi şu an 30 yaşında ve 6 yaşında oğlu varmış. E bu 8 ayın sonunda mı söylenir ya?
Evlenmek, anlaşamayıp boşanmak normal tabii bunu garipsemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl anlamadım bilmiyorum hiç yanımda konuşmadı belki ondan. Telefon karıştırmak da huyum değildir zaten.
Dün “ben yapamam” dedim. Saygı duyarım dedi.
Çevremdeki herkes de bu durum sana ciddi sorumluluk yükler diyor, herkes mi karşı olur…
Siz olsanız ne yapardınız? 27 yaşında şu yaşadığıma bak.
Valla o kesim önce üyelik iptali yapar sonra başka nick ile geri gelir. KK bir bağımlılıktır.Akıl veren mantıklı kısım olarak okey de, akıl almaya diye gelip kemalim yapmazzzz a bağlayıp bize çemkirmeye başlayanlara ne demeli
Bi keresinde konuştuğum kişiyle bi türlü olmadı görüşmeyi bıraktık. Aradan iki ay geçti geri geldi şöyleydi böyleydi tekrar olmak istedi. Sana bi şey söyleyeceğim ama bi kere söyleyeceğim sadece falan dedi. Seninle olmadı o zamanlar çünkü boşanma işlerim vardı dediHerkese merhaba, aayyh düşüncenizi söyleyin lütfen ya.
Yaklaşık 8 aylık ilişkim var. Bu süre içerisinde her şey güzeldi ufak tartışmalar oluyordu ama hallediyorduk. Birkaç arkadaşıyla tanıştım onlarla görüşüyorduk ara sıra, sorunsuzdu yani.
Dün gece seninle konuşmak istediğim bir şey var dedi sonra vazgeçti, konuyu kapatmaya çalıştı ama üsteledim. Biraz içip sonra konuşsak olur mu dedi birkaç bira aldık içtik.
Derin bir nefes aldı, gözleri doldu ve “benim bir çocuğum var” dedi… Şok oldum, şaka yapıyor sandım. Kendisi şu an 30 yaşında ve 6 yaşında oğlu varmış. E bu 8 ayın sonunda mı söylenir ya?
Evlenmek, anlaşamayıp boşanmak normal tabii bunu garipsemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl anlamadım bilmiyorum hiç yanımda konuşmadı belki ondan. Telefon karıştırmak da huyum değildir zaten.
Dün “ben yapamam” dedim. Saygı duyarım dedi.
Çevremdeki herkes de bu durum sana ciddi sorumluluk yükler diyor, herkes mi karşı olur…
Siz olsanız ne yapardınız? 27 yaşında şu yaşadığıma bak.