- 24 Ocak 2023
- 33
- 44
-
- Konu Sahibi SindirellaninAyakkabisi
Aynen de böyle söylüyor. Her şey çok güzeldi, sen çok güzeldin seni kaybetmeyi göze alamadım diyor. Aptal herif şimdi kaybetmedi sanki.Yani burada yapılan büyük bir hata var orası net. Büyük ihtimalle senden çok hoşlandı bunu öğrendiğinde devam etmeyeceğini düşündü ve sakladı. Duygularından emin olunca da patlattı, klasik erkek kafası. Hata ortada, affedip affetmemek de bir seçenek. Aslında burada bu şansı vermeye değer mi, geleceğimiz var mı diye düşünmek gerekiyor
KoşHerkese merhaba, aayyh düşüncenizi söyleyin lütfen ya.
Yaklaşık 8 aylık ilişkim var. Bu süre içerisinde her şey güzeldi ufak tartışmalar oluyordu ama hallediyorduk. Birkaç arkadaşıyla tanıştım onlarla görüşüyorduk ara sıra, sorunsuzdu yani.
Dün gece seninle konuşmak istediğim bir şey var dedi sonra vazgeçti, konuyu kapatmaya çalıştı ama üsteledim. Biraz içip sonra konuşsak olur mu dedi birkaç bira aldık içtik.
Derin bir nefes aldı, gözleri doldu ve “benim bir çocuğum var” dedi… Şok oldum, şaka yapıyor sandım. Kendisi şu an 30 yaşında ve 6 yaşında oğlu varmış. E bu 8 ayın sonunda mı söylenir ya?
Evlenmek, anlaşamayıp boşanmak normal tabii bunu garipsemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl anlamadım bilmiyorum hiç yanımda konuşmadı belki ondan. Telefon karıştırmak da huyum değildir zaten.
Dün “ben yapamam” dedim. Saygı duyarım dedi.
Çevremdeki herkes de bu durum sana ciddi sorumluluk yükler diyor, herkes mi karşı olur ya…
Kime anlatsam olmaz diyor… Siz olsanız ne yapardınız? 27 yaşında şu yaşadığıma bak.
Yani bir insanın çocuğu olabilir, evlenip boşanmış da olabilir bu bir suç değil. Karşı taraf da düşünüp taşınıp kabul da edebilir ama sorun şu ki adam 8 ay gizlemiş. Bu gizlenecek şey mi?Aslında burada bu şansı vermeye değer mi, geleceğimiz var mı diye düşünmek gerekiyor
Yarın aslında evliyim demesin deHerkese merhaba, aayyh düşüncenizi söyleyin lütfen ya.
Yaklaşık 8 aylık ilişkim var. Bu süre içerisinde her şey güzeldi ufak tartışmalar oluyordu ama hallediyorduk. Birkaç arkadaşıyla tanıştım onlarla görüşüyorduk ara sıra, sorunsuzdu yani.
Dün gece seninle konuşmak istediğim bir şey var dedi sonra vazgeçti, konuyu kapatmaya çalıştı ama üsteledim. Biraz içip sonra konuşsak olur mu dedi birkaç bira aldık içtik.
Derin bir nefes aldı, gözleri doldu ve “benim bir çocuğum var” dedi… Şok oldum, şaka yapıyor sandım. Kendisi şu an 30 yaşında ve 6 yaşında oğlu varmış. E bu 8 ayın sonunda mı söylenir ya?
Evlenmek, anlaşamayıp boşanmak normal tabii bunu garipsemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl anlamadım bilmiyorum hiç yanımda konuşmadı belki ondan. Telefon karıştırmak da huyum değildir zaten.
Çevremdeki herkes de bu durum sana ciddi sorumluluk yükler diyor, herkes mi karşı olur…
Siz olsanız ne yapardınız? 27 yaşında şu yaşadığıma bak.
Cocugunun olmasi cok normal bunu 8 ay saklamasi asiri derecede sikintili bir durum. Bu adam sizi birakmaz, duygusal davranip sizden vazgecemedigini soyler. Scene yaratmis zaten soylerken de. Kesinlikle guvenilmez biri. Sizi kandirmasina ve aylarinizi calmasina izin vermeyin.Herkese merhaba, aayyh düşüncenizi söyleyin lütfen ya.
Çevremdeki herkes de bu durum sana ciddi sorumluluk yükler diyor, herkes mi karşı olur…
Son kez veda evde olmasın çünkü büyük olasılık anlamsız ayrılık sevişmesi ile bitecekYapamam dedim saygı duyuyorum dedi bugün mesaj atmış görüşelim mi son kez veda etmek isterim diye. İnanılmazzz moralim bozuk
Sakın. Güle güle hoşçakal bitti. Sakın görüşme!! Tuzak.Yapamam dedim saygı duyuyorum dedi bugün mesaj atmış görüşelim mi son kez veda etmek isterim diye. İnanılmazzz moralim bozuk
Baştan kabullenip görüşmek farklı, sonradan dayatmak farklı. Bir babanın çocuğunu gizlemesi beni bir kere rahatsız eder, yalan söylüyor 8 aydır büyük sorun.Herkese merhaba, aayyh düşüncenizi söyleyin lütfen ya.
Öf ne vedası 8 aylık tiyatro sonrası, yatağa atacak kandıracak götürebilirse biraz da öyle giderYapamam dedim saygı duyuyorum dedi bugün mesaj atmış görüşelim mi son kez veda etmek isterim diye. İnanılmazzz moralim bozuk
Çünkü senle sex ve takılmalık geziyor o arkadaşları da çanak tutuyor. AlışıklardırVallahi sakladı…. Arkadaşlarına da pot kırmayın demiştir kesin