Bu şiddet değilmi ne yapmalı :(

kaldı ki ailece milletin kapısına tartışmaya gitmişsiniz onlar da haliyle karşılık vermiş.
çocuklar yaşıt zaten sizin nasıl çocugunuzdan haberiniz yoksa onların da yoktur.

Ailece gitmedim annemle gittik durumdan haberleri olsun diye gittik zaten
Ama annesi ne diyor biliyormusun hani nefesini yaralamis cocugun:KK57:
Sonrasında senin gücün yetmiyormu bizim oğlanın dövmeye dedi:KK20:

Cnm akşam oglum dışarı çıktı başka bir çocuk benim oğlumu site disina zorla çıkartmış tehdit etmiş seni asarim keserim tarzı
Eşim çıktı çocukla güzelce konuştu Özür dilemesi çocuk
Ben dedimki gidip annesine durumu anlatayım bir dahakine polise gideriz deyim dedim gittik
Ailesi cirkeflik yaptı
Ben evde çok sinirlendim bagardim niye gidiyorsun diye esimde bana ailemin yaninda bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir

Anladım çok şükür.
Sikayetci ol direk ailesi de laftan anlamıyor madem görsünler
Eşin sana niye tepki gösteriyor ona anlam veremedim..

senın sevıyen demedım,onların sevıyesi,yanı işi böle cahıller abartır,töbe kokriyanı görgülü insanlar olsa,ben olsam sizi evime buyur ederdim,çocukları çağırırdım,güzelce konuşurduk,çocuklaırn dost olmalarını sağlardık,çay kahve içerdik,çocuklarda bu davayı uzatmazdı,büyükler olarak daha güven dolu olurduk,ama bakmak lazım,millete çocuğunu çek dıyosun,senı vuracak oluyor,vuruyor,köpeğinden korkuyorum dıyorsun,köpeği üstüne salıyor,mılletımız tuhaf,herşeyi içselleştiriıp çözüm yerıne,saldırmayı tercıh edıyor

Bende onların seviyesinden bahsettim zaten doğru anladım sizi
Kadın sen inaniyomusun bu yaptığına diyo
Hani yarası nerde diyo
En sonda sen dovemedinmi bizim çocuğu dedi:KK57:

Ailece gitmedim annemle gittik durumdan haberleri olsun diye gittik zaten
Ama annesi ne diyor biliyormusun hani nefesini yaralamis cocugun:KK57:
Sonrasında senin gücün yetmiyormu bizim oğlanın dövmeye dedi:KK20:

heee bende sandım ki sizde o niyetle gittiniz çok pardon.
valla bunların yetiştirdiği çocuk da kendileri gibidir. inşallah senin oğlan görüşmez daha.
ama yine de çocuk işte bugun kavga yarın barış.

Merhaba arkadaşlar hafta sonu çok kötü bir olay yaşadım

Çocuğumun arkadaşı oğlumu zorla site dışına götürmüş :KK57: tabi olay çıktı ailesine soylemeye gittik bizi dövmeye kalktilar:KK57:

Neyse eve geldik ben sinir krizi geçiriyorum
Cocugada kızdım niye bağırıp yardım istemedin diye

Eşim sus bitti artık dedi ben de bitmedi susmuyacam demekle annemle kardeslerimin yanında çok kötü bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir yürü gidelim o zaman adamlara kavgaya dedi:KK57:

Annemler eşime sakin ol sinirli sen alttan al diyorlar sen ne yapıyorsun demiyor
Sabaha kadar uyumadik 2.3 saat anca
Eşim Özür diledi binlerce kez

Ne yapmalıyım sizce
Çocuğa yaptığınız şey ne kadar yanlış.. Bir daha hiçbir zor durumunda size gelmez. Adam sus demiş, ısrar etmişsiniz tutmuş kolunuzdan bağırmış. Haklı.. Davranışı kötü olsa da tepkisi haklı. Önce çocuğun psikolojisini düşünüp sakin saklaşmanız gerekirdi. Sonuçta bağırmak bir şeyi çözmez. Öfke kontrolü şart. Kocanızı da çok haksız bulmadım. Sizin siniriniz bozuksa baba olarak onun da bozuk. Madem adamlarla kavga etmeye cesaret edemiyorsunuz, evde bağırmanın da manası yok.

heee bende sandım ki sizde o niyetle gittiniz çok pardon.
valla bunların yetiştirdiği çocuk da kendileri gibidir. inşallah senin oğlan görüşmez daha.
ama yine de çocuk işte bugun kavga yarın barış.

Yok cnm benim oğlum onla oynamıyor zaten hani ğer yerde olursa Kabadayı kilikli bıçak fln tasiyor:KK57:
Oğlum başka çocukla tartıştı bu dayiya oğlumu korkutuyor bunla sorun yok yani
Çıldırmam da bu yuzden

Çocuğa yaptığınız şey ne kadar yanlış.. Bir daha hiçbir zor durumunda size gelmez. Adam sus demiş, ısrar etmişsiniz tutmuş kolunuzdan bağırmış. Haklı.. Davranışı kötü olsa da tepkisi haklı. Önce çocuğun psikolojisini düşünüp sakin saklaşmanız gerekirdi. Sonuçta bağırmak bir şeyi çözmez. Öfke kontrolü şart. Kocanızı da çok haksız bulmadım. Sizin siniriniz bozuksa baba olarak onun da bozuk. Madem adamlarla kavga etmeye cesaret edemiyorsunuz, evde bağırmanın da manası yok.

Çok haklısın ama esim kendi ofkelenince çocuk fln dinlemez kırar gecirir ben çocuk gitti diye kızdım
Çocuk icon endişemden kızdım karanlıkta kuytuya götürmüş çocuğumu Bizimkide gitmis

Şiddetle ne alakası var bu durumun ikinizde sinirliyken tartışmışsınız nide haklıymışsınız gibi adam özürler dilemiş boşan bari

Çocuğumun arkadaşı oğlumu zorla site dışına götürmüş :KK57: tabi olay çıktı ailesine soylemeye gittik bizi dövmeye kalktilar:KK57:

Eşim sus bitti artık dedi ben de bitmedi susmuyacam demekle annemle kardeslerimin yanında çok kötü bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir yürü gidelim o zaman adamlara kavgaya dedi:KK57:

Annemler eşime sakin ol sinirli sen alttan al diyorlar sen ne yapıyorsun demiyor

Ne yapmalıyım sizce
Hayir siddet degil sen nasil kriz gecirdiysen o da sinirliymis sen susmayinca yuru gidelim diye bagirmis kolunu tutup siddet oyle olmaz

Ne yapmalıyım sizce

Ne var bunda olayın fevriliği ile davranmış adam. Az şeyden çok şey çıkar der annem. Neden evde adamı dolduruyorsunuz iyi demiş kalk gidip dövelim kim kimi öldürürse öldürsün demiş adam size daha ne desin. Evde neden sinir krizi geçiriyorsunuz salmayın çocuğunuzu hem onlar çocuk barışırlar yarın öbürgün siz bir de kocanızı dolduruyorsunuz sonra üstüme geldi annemin yanında.

E heralde olur yani kol tutmakla tekme tokat dalmak ayni sey mi kaldi ki milletin ortasinda kocaya bagirmak ne oluyo adami rezil etmissin seninki de psikolojik siddet

Cnm olayı tam anlatamadim galiba ben eşime Kızmadim adamlara soylendim sonrada çocuğa kızdım
Eşim sus bitti artık dedi susmuyacam bitmedi dedim o bana bagardi sus diye ilk ben zaten ofkeliydim o sakin di

Çok haklısın ama esim kendi ofkelenince çocuk fln dinlemez kırar gecirir ben çocuk gitti diye kızdım
Çocuk icon endişemden kızdım karanlıkta kuytuya götürmüş çocuğumu Bizimkide gitmis
Allah bir daha yaşatmasın diyelim. Boşverin, çocuğa odaklanın neyin ne olduğunu, sizin neden ona bağırdığınızı bile anlamıyor.. Korkutmayın..

X