bu sıcaklarda zor mu bana mı öyle geliyor?

Bekar bir baağyan olarak sekslü sükslü konuşmanızı çok ayıplıyorum. Benim burada hormonlarım yükselse, libidom coşsa, uu beybi güzel bir hareketlenme olsa hesabını kim verecek? Ha? Kim?

Valla benim bi suçum yok Duka Tesla dedi
Ayrıca uu beybi, sen de hareketlenme olsun diye bekliyormuşsun yani
Cık cık cık

Aha !
İşte !

Sana söyledim Duka Tesla

Biraz ahlaksız olduğum doğrudur

Bekar bir baağyan olarak sekslü sükslü konuşmanızı çok ayıplıyorum. Benim burada hormonlarım yükselse, libidom coşsa, uu beybi güzel bir hareketlenme olsa hesabını kim verecek? Ha? Kim?

Git ayarla birini seviş o zaman diyeceğim ama çok sıcak

Sıcaklarda en iyisi bel bükmeli doggy hanımlar, dinleyin beni.

Beni pek etkilemiyor sıcak, pek de terlemiyorum da adamdan saç diplerine kadar ter damlıyor. O terleyince benim de canım istemiyor Ama yapıyoz mecbur

Valla benim bi suçum yok Duka Tesla dedi
Ayrıca uu beybi, sen de hareketlenme olsun diye bekliyormuşsun yani
Cık cık cık
Bekarım ben! Yalnızım! Beklerim tabii. Sevgilimiz mi var Yazık çok acıdım kendime şimdi.

Git ayarla birini seviş o zaman diyeceğim ama çok sıcak

Sıcaklarda en iyisi bel bükmeli doggy hanımlar, dinleyin beni.
Pff bu sıcakta kim ayarlayacak Ümidim sensin aslanım benim

Bel bükmeli deyince aklıma yine kan verme pozisyonu geldi yalnız

Beni pek etkilemiyor sıcak, pek de terlemiyorum da adamdan saç diplerine kadar ter damlıyor. O terleyince benim de canım istemiyor Ama yapıyoz mecbur
Ayy vıcık vıcık ya.
Çarşaf filan serin o zaman aranıza, tüm teri çeker hem de rahat edersiniz o zaman.
Hemen şimdi aklınıza öpüşürken araya yastık koyan Beren filan gelir

Son düzenleme:
Ayy vıcık vıcık ya.
Çarşaf filan serin o zaman aranıza, tüm teri çeker hem de rahat edersiniz o zaman.
Hemen şimdi aklınıza öpüşürken araya yastık koyan Beren filan gelir şimdi
Son cümleyi görmeden direkt aynı yorumu yapacaktım da siz yapmışsınız zaten. Arada çarşafla da olmaz Gözümün önüne geldi de.

En kısa zamanda kafana göre birini bulmak ümidi ile.
Avatar resmine baktım da, serde feministlik var ise ne yazık ki Türkiyede kafa dengi adam çook zor bence.

Şu çalgı çengi filminin fragmanındaki mevzu değil mi ?
O zaten erkek arkadaşım ile aramdaki espri konusu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…