bu sıcaklarda zor mu bana mı öyle geliyor?

arkadaşlar ben kışın evlendim yani evliyken ilk yazım. oturduğumuz yer çok sıcak ve nemli bir yer. duştan çıktıktan 10 dk sonra yapış yapış oluyorum..

başkasından duysam garip gelirdi ama resmen sıcaktan eşimle birlikte olmak istemiyorum. boğuluyorum sanki yapış yapış. sırf bunun için klima alacağım neredeyse:KK45: geceleri çok boğucu ve havasız normalde düzenli istekli bi cinsel hayatımız var. böyle hissetmem normal mi arkadaşlarıma soracağım gülerler diye soramıyorum:confused:
klima al zaten ne duruosun bizim bi salonda bi yatak odasında var yatak odasındakini uyumadan önce falan açıorz zaten sıcak ve nemli yerler için klima şart ne duruyorsun helva yapsanaaaaa helva yapsanaaaaa :KK70: gerçi sıcaktan bunada üşeneceksin adım gibi eminim :KK70:

Kışın iyi oluyor ısınıyorsun da..

Yazın benim hep bi başım ağrıyor,hep bi başım ağrıyor..

Sonra yakacağım kalori hatrına işe koyuluyorum ama valla istek yok

arkadaşlar ben kışın evlendim yani evliyken ilk yazım. oturduğumuz yer çok sıcak ve nemli bir yer. duştan çıktıktan 10 dk sonra yapış yapış oluyorum..

başkasından duysam garip gelirdi ama resmen sıcaktan eşimle birlikte olmak istemiyorum. boğuluyorum sanki yapış yapış. sırf bunun için klima alacağım neredeyse:KK45: geceleri çok boğucu ve havasız normalde düzenli istekli bi cinsel hayatımız var. böyle hissetmem normal mi arkadaşlarıma soracağım gülerler diye soramıyorum:confused:

duşta takılın madem eşinle

çok normal bacım bu sıcakta et ete deymeyecek :KK70:

hah geldi bende nerde kaldı diodum :KK70: deymeyecek değil kız değmeyecek alamancılar gibi yazma şunu :KK70:
Türkçesini düzeltmediğin bir ben kaldım dimi :KK70:
deydirmiyom kızım ben havalar serin olaydı değdirmiyorum derdim :KK70:
edit:sıcaktan bu kadar yumuşama oluyor anla :KK70:

burası da çok sıcak ama eşimle birlikte olmak zor gelmiyor, o kadar da değil yani :)

normal bır durum bendede aynı sey soz konusu sıcakta sevısmeyı hıc sevmem vııck vıcık kendımden tıksınıyrum valla :KK66:

Vücutların birbirine çok değmediği pozisyonlar tercih edin, ön sevişmeyi kısa tutun falan...Sıcak diye vazgeçilir mi ya?

X