bu sıcaklarda zor mu bana mı öyle geliyor?

En kısa zamanda kafana göre birini bulmak ümidi ile.
Avatar resmine baktım da, serde feministlik var ise ne yazık ki Türkiyede kafa dengi adam çook zor bence.

Şu çalgı çengi filminin fragmanındaki mevzu değil mi ?
O zaten erkek arkadaşım ile aramdaki espri konusu hep :KK70:
Yok serde feministlik yok, lgbt destekçiliği var. Hararetli LGBT tartışmalarından beri de avatarım bu. Onur Yürüyüşü'nde çekilmiş bir fotoğraf, lgbtlerin sloganlarından biri.

Yok serde feministlik yok, lgbt destekçiliği var. Hararetli LGBT tartışmalarından beri de avatarım bu. Onur Yürüyüşü'nde çekilmiş bir fotoğraf, lgbtlerin sloganlarından biri.

Bende bir süre oldu ama başka kaynaklardan okuduklarım biraz fikirlerimi farklılaştırdı.
Neyse konu dağilmasın.
LGBT destekçiliği de zor ki.
Ülke homofobik insanlar ile dolu, erkekler daha beter.
Kan veren Türk kızı ha !
:KK70: :KK70:

Bende bir süre oldu ama başka kaynaklardan okuduklarım biraz fikirlerimi farklılaştırdı.
Neyse konu dağilmasın.
LGBT destekçiliği de zor ki.
Ülke homofobik insanlar ile dolu, erkekler daha beter.
Kan veren Türk kızı ha !
:KK70: :KK70:
Homofobik erkekle hiç işim olmuyor. Hayat bakış açısı baştan farklı olmuş oluyor çünkü :) Desteklemesin ama ağzından tükürükler saçarak hakaret de etmesin mümkünse :KK70:

Ya o kan verme pozisyonunu aslında ekşi'de KK'daki kadınlar için yazmışlardı da çok gülmüştüm:KK17::oops:

Homofobik erkekle hiç işim olmuyor. Hayat bakış açısı baştan farklı olmuş oluyor çünkü :) Desteklemesin ama ağzından tükürükler saçarak hakaret de etmesin mümkünse :KK70:

Ya o kan verme pozisyonunu aslında ekşi'de KK'daki kadınlar için yazmışlardı da çok gülmüştüm:KK17::oops:
Haklısın o konuda, ben her türlü ayrıma karşıyım.
Nerede yazmışlardı ? Kesin ekşidedir. :KK53::KK53:

Haklısın o konuda, ben her türlü ayrıma karşıyım.
Nerede yazmışlardı ? Kesin ekşidedir. :KK53::KK53:
Ekşide. Şu şişme kadın başlığında. Çok gülmüştüm, hele gözümün önüne geldi bir kol yana açık falan :KK70: :KK70:
"kadinin boşanma heveslisi olduğunu anladığım tartışma. sen kocana kan verme pozisyonundan başka pozisyon yaşatma, fantezi camasirlari yerine çiçekli don ile yatağa gir sonra kocam sapık de.

yok azizim yok. zihniyetler değişmeli."

arkadaşlar ben kışın evlendim yani evliyken ilk yazım. oturduğumuz yer çok sıcak ve nemli bir yer. duştan çıktıktan 10 dk sonra yapış yapış oluyorum..

başkasından duysam garip gelirdi ama resmen sıcaktan eşimle birlikte olmak istemiyorum. boğuluyorum sanki yapış yapış. sırf bunun için klima alacağım neredeyse:KK45: geceleri çok boğucu ve havasız normalde düzenli istekli bi cinsel hayatımız var. böyle hissetmem normal mi arkadaşlarıma soracağım gülerler diye soramıyorum:confused:
şu sıcaklarda erkeklerin kuşu bile uçmuyor .
gayet normal cinsel isteksizlik

Ekşide. Şu şişme kadın başlığında. Çok gülmüştüm, hele gözümün önüne geldi bir kol yana açık falan :KK70: :KK70:
"kadinin boşanma heveslisi olduğunu anladığım tartışma. sen kocana kan verme pozisyonundan başka pozisyon yaşatma, fantezi camasirlari yerine çiçekli don ile yatağa gir sonra kocam sapık de.

yok azizim yok. zihniyetler değişmeli."

Ama bu kan verme mevzuu o başlıkta epey öncesine dayanıyor.
O konu çok komik bende bazı entrylere çok gülmüştüm ama toplumsal baskı altında kadınlar kendini iyi ifade edemiyor diye böyle yaftalanmaları da sinirimi bozuyor. İstediği gibi sevişse bu seferde diyecek ki " bu kadın bu pozisyonları nereden öğrendi, yoksaaaa :KK45::KK45::KK45::KK45:
Zaten yeni moda da " türk kızı gitsin, rus kızı gelsin"
Türk kızı kezbanmış haspalar rus kızı alacaklarmış artık.. hee anaları da rustu :KK53:

Ama bu kan verme mevzuu o başlıkta epey öncesine dayanıyor.
O konu çok komik bende bazı entrylere çok gülmüştüm ama toplumsal baskı altında kadınlar kendini iyi ifade edemiyor diye böyle yaftalanmaları da sinirimi bozuyor. İstediği gibi sevişse bu seferde diyecek ki " bu kadın bu pozisyonları nereden öğrendi, yoksaaaa :KK45::KK45::KK45::KK45:
Zaten yeni moda da " türk kızı gitsin, rus kızı gelsin"
Türk kızı kezbanmış haspalar rus kızı alacaklarmış artık.. hee anaları da rustu :KK53:
Ben de etiketleme mevzuna karşıyım tabii ki ama.. neyse şimdi söyleyeceğim her şey ileride aleyhime delil olarak kullanılabilir:KK53:

X