- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
klima al zaten ne duruosun bizim bi salonda bi yatak odasında var yatak odasındakini uyumadan önce falan açıorz zaten sıcak ve nemli yerler için klima şart ne duruyorsun helva yapsanaaaaa helva yapsanaaaaaarkadaşlar ben kışın evlendim yani evliyken ilk yazım. oturduğumuz yer çok sıcak ve nemli bir yer. duştan çıktıktan 10 dk sonra yapış yapış oluyorum..
başkasından duysam garip gelirdi ama resmen sıcaktan eşimle birlikte olmak istemiyorum. boğuluyorum sanki yapış yapış. sırf bunun için klima alacağım neredeysegeceleri çok boğucu ve havasız normalde düzenli istekli bi cinsel hayatımız var. böyle hissetmem normal mi arkadaşlarıma soracağım gülerler diye soramıyorum
Adriana limasız olmaz ahahahaKlima şart, limasız olmaz
arkadaşlar ben kışın evlendim yani evliyken ilk yazım. oturduğumuz yer çok sıcak ve nemli bir yer. duştan çıktıktan 10 dk sonra yapış yapış oluyorum..
başkasından duysam garip gelirdi ama resmen sıcaktan eşimle birlikte olmak istemiyorum. boğuluyorum sanki yapış yapış. sırf bunun için klima alacağım neredeysegeceleri çok boğucu ve havasız normalde düzenli istekli bi cinsel hayatımız var. böyle hissetmem normal mi arkadaşlarıma soracağım gülerler diye soramıyorum
cık cık cık çok ayıp kışın soba yazın spor aleti olarak kullanıosun adamı yazıkKışın iyi oluyor ısınıyorsun da..
Yazın benim hep bi başım ağrıyor,hep bi başım ağrıyor..
Sonra yakacağım kalori hatrına işe koyuluyorum ama valla istek yok
çok normal bacım bu sıcakta et ete deymeyecekarkadaşlar ben kışın evlendim yani evliyken ilk yazım. oturduğumuz yer çok sıcak ve nemli bir yer. duştan çıktıktan 10 dk sonra yapış yapış oluyorum..
hah geldi bende nerde kaldı diodumçok normal bacım bu sıcakta et ete deymeyecek
Türkçesini düzeltmediğin bir ben kaldım dimihah geldi bende nerde kaldı diodumdeymeyecek değil kız değmeyecek alamancılar gibi yazma şunu
piki abba ( p ler yumuşadıTürkçesini düzeltmediğin bir ben kaldım dimi
deydirmiyom kızım ben havalar serin olaydı değdirmiyorum derdim
edit:sıcaktan bu kadar yumuşama oluyor anla
normal bır durum bendede aynı sey soz konusu sıcakta sevısmeyı hıc sevmem vııck vıcık kendımden tıksınıyrum vallaarkadaşlar ben kışın evlendim yani evliyken ilk yazım. oturduğumuz yer çok sıcak ve nemli bir yer. duştan çıktıktan 10 dk sonra yapış yapış oluyorum..
Vücutların birbirine çok değmediği pozisyonlar tercih edin, ön sevişmeyi kısa tutun falan...Sıcak diye vazgeçilir mi ya?
Değerli hocam haydar dümen bu gibi durumlarda böbrek fantezisini öneriyor. Kuveti buzla doldurup içinde saapin.
Artık başım ağrıyor bahanesine kimse kanmıyor zaarAyrica burda devlet politikamiz belli
siz kışın soğuk yazın sıcak diye caz yaparsanız oluyor mu