Batman'da hava 43 derece sucuk gibi oluyoruz ama arzularımızın esiri olduk napalım
evet sanki boğulacak gibi oluyorum bir de güneş akşama kadar evin içinde. kışın ne güzel sarılıp uyuyordukNem cok kotu yaa burasi da oyle dayanilacak gibi degil
klimanin gozunu seveyim ya hava asiri sicak bde ben adana gbi biyerdeym hic ceklmez. klimanin karsisnda oturyorm mis gibi:) sizde ya klima taktrn yada vantlatr alin cekilmez yoksa. nyseki eylule gircez bi agustos btene kadr dsmizi skacaz mecbr:)arkadaşlar ben kışın evlendim yani evliyken ilk yazım. oturduğumuz yer çok sıcak ve nemli bir yer. duştan çıktıktan 10 dk sonra yapış yapış oluyorum..
başkasından duysam garip gelirdi ama resmen sıcaktan eşimle birlikte olmak istemiyorum. boğuluyorum sanki yapış yapış. sırf bunun için klima alacağım neredeysegeceleri çok boğucu ve havasız normalde düzenli istekli bi cinsel hayatımız var. böyle hissetmem normal mi arkadaşlarıma soracağım gülerler diye soramıyorum
zatürreden gitmeyeyim sonraVantilatör koy karşına klima çarpar terleyince
Antalya değil ve kiracıyız ev sahibi de pek hoşlanmıyor değişikliklerden delme olaylarındanAntalya gibi bi yerdeyseniz klimasız yaşamak imkansız zaten , vantilatör alabilirsin ama klima gibi etki etmez.
hee şimdi anladımKoç Burcu kıtligi yaşanacak önümüzdeki senelerde
Portatif klimalar onlara bi bakin derim vantilatorden çok daha etkili. Sicak ve nem kotu etkiliyo gerçekten insaniA
Antalya değil ve kiracıyız ev sahibi de pek hoşlanmıyor değişikliklerden delme olaylarından