bu sıcaklarda zor mu bana mı öyle geliyor?

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
başkasından duysam garip gelirdi ama resmen sıcaktan eşimle birlikte olmak istemiyorum. boğuluyorum sanki yapış yapış. sırf bunun için klima alacağım neredeyse geceleri çok boğucu ve havasız böyle hissetmem normal mi arkadaşlarıma soracağım gülerler diye soramıyorum

Son düzenleme:
Valla cnm ben belcikadayim buralarda cok asiri sicak olmuyordu ama son yillar okadar bunaltici bir hava oluyorki burda bile klima sart. Yani orayi dusunemiyorum bile.

klimanin gozunu seveyim ya hava asiri sicak bde ben adana gbi biyerdeym hic ceklmez. klimanin karsisnda oturyorm mis gibi:) sizde ya klima taktrn yada vantlatr alin cekilmez yoksa. nyseki eylule gircez bi agustos btene kadr dsmizi skacaz mecbr:)

Antalya gibi bi yerdeyseniz klimasız yaşamak imkansız zaten , vantilatör alabilirsin ama klima gibi etki etmez.

Bulunduğun şehrin iklimindendir
Bazı şehirlerde bu yüzden çatıda yatıyolar da
Siz yatmayın sakın

Ev sahibi delme, monte etme işlerinden hoşlanmıyorsa deldirilmeden konulan klimalar var. Şu fotoğraftaki gibi yani. İş görmez mi bundan alsanız? Salon tipiymiş ismi. Dış ünitesi için delinmesi gerekebilir ama az yer delinmiş olur yani tabi o kadarını bilmiyorum.

Eklentiler

• klima.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 187
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…