- 13 Nisan 2007
- 33.101
- 100.368
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi kirpicik8080
-
Tabii ki soğuyabilir.@piny @_Nun_ C captain price @MinervaMcGonagall @permanganat @44dblNikki heat @_Nun_ @Helenra zeymuran0 @Rouge1o1
Arkadaşlar belli ki benim ona 2.şans vermemi, ayrıca aldatmadığından nasıl bu kadar emin olabildiğimi sorguluyor ve yargılıyorsunuz haklısınız.Ben aldattığı gün anladım zaten.Yani aldattığından anlamamışsınız yine anlamıyorsunuz diyorsunuz ya ben zaten herşeyin farkındayım.O konu kapandı.Eğer bitirseydim o zaman bitirmeliydim.8 ay bir şeyin olmaması ona soğuk davranmamdan yada onun soğuk davrnmasından oldu.Hırpalandık.Ama sonuç olarak 8 ay oldu.
Bu arada @piny arkadaşım durum şu beni aldattığında ben 5 yıldır hayatındaydım o işyerinde yeni başlamıştı ve o kişi de yeniydi.Affedersiniz ama ne kültür olarak ne fiziksel olarak dengim değil.Bunu eşimde biliyor.Belli ki aramız kötüydü ve boşluktaydı.Bir anlıktı.Asla yaptığına neden değil bu.Yanlış anlamayın.Çok yanlış.Ama zaten 3 yıl önce bu konuyu yeternce derinleştrdik ve hırpaladık.Tekrar konuyu açmaya gerek yok.Durumumdaki konum şu herşey gayet iyi fakat cinsellik yok.Bir erkek aldatmaktan başka bi şekilde cinsellikte soğuyamazmı eşinden?
@piny @_Nun_ C captain price @MinervaMcGonagall @permanganat @44dblNikki heat @_Nun_ @Helenra zeymuran0 @Rouge1o1
Arkadaşlar belli ki benim ona 2.şans vermemi, ayrıca aldatmadığından nasıl bu kadar emin olabildiğimi sorguluyor ve yargılıyorsunuz haklısınız.Ben aldattığı gün anladım zaten.Yani aldattığından anlamamışsınız yine anlamıyorsunuz diyorsunuz ya ben zaten herşeyin farkındayım.O konu kapandı.Eğer bitirseydim o zaman bitirmeliydim.8 ay bir şeyin olmaması ona soğuk davranmamdan yada onun soğuk davrnmasından oldu.Hırpalandık.Ama sonuç olarak 8 ay oldu.
Bu arada @piny arkadaşım durum şu beni aldattığında ben 5 yıldır hayatındaydım o işyerinde yeni başlamıştı ve o kişi de yeniydi.Affedersiniz ama ne kültür olarak ne fiziksel olarak dengim değil.Bunu eşimde biliyor.Belli ki aramız kötüydü ve boşluktaydı.Bir anlıktı.Asla yaptığına neden değil bu.Yanlış anlamayın.Çok yanlış.Ama zaten 3 yıl önce bu konuyu yeternce derinleştrdik ve hırpaladık.Tekrar konuyu açmaya gerek yok.Durumumdaki konum şu herşey gayet iyi fakat cinsellik yok.Bir erkek aldatmaktan başka bi şekilde cinsellikte soğuyamazmı eşinden?
Tabii ki soğuyabilir.
Sevgi olmayınca cinsellik olmaz.
Her nedense kabul etmiyorsunuz ama adam sizi sevmediği için sizi aldatmış.
Bunu göremeyecek kadar kör olmanız da enteresan.
Hımmmm... Demek siz ayrılmak isteyince kabul etmiyor?Ben kör değilim.Ama konu bu kadar kısa değil.Özetle durum şu sevmiyor ayrılın bitsin diyorsunuz.Ama o kadar kolay değil.Ben ayrılalım dediğimde de ayrılmıyor.
Hımmmm... Demek siz ayrılmak isteyince kabul etmiyor?
Vay be cidden çok seviyormuş.
Arkadaşım aldatılan o değil niye ayrılıp da rezil olsun elaleme,niye bozsun düzenini?
Sen ayrılmak istiyorsan ona niye soruyorsun?
Git ver dilekçeni,topla eşyalarını,bırak onu. Nesi zor ki yani?
Böyle gurursuz ve sevgisiz oturmak mı daha kolay geliyor,nedir?
Ben ayrılalım dediğimde de ayrılmıyor.
ilgi çekici sempatik ve güzel konuşan bence yakışıklı bir adamdır.
Dün sordum nasıl senin gibi bi erkek durabilr diye benim cinselliğim beynimde diyor.
Ben kör değilim.Ama konu bu kadar kısa değil.Özetle durum şu sevmiyor ayrılın bitsin diyorsunuz.Ama o kadar kolay değil.Ben ayrılalım dediğimde de ayrılmıyor.
konuyu açmaya gerek yok diyorsun da bu yaşadığınız olay bir kırılma noktası olmuş.@piny @_Nun_ C captain price @MinervaMcGonagall @permanganat @44dblNikki heat @_Nun_ @Helenra zeymuran0 @Rouge1o1
Hakikaten biri de çıksın desin ki kocam beni aldattı ama kadın süper şahane bir kadındı, taş gibiydi. Yok hepsi moktan kadınlarla aldatıyorya kusura bakmayın ama aldatılan tüm kadınların konularını açın bakın. ben senelerdir okuyorum. her seferinde aynı cümleler. karşıdaki kadını aşağılamalar, kendini övmeler. kadın sizin denginiz değilmiş ama kocanızın sizi aldatmasına sebep olabilmiş değil mi? ayrıca sizden güzel sizden kültürlü vs olsaydı o zaman ah aldatmış ama en azından dişe dokunur biriyle mi diyecektiniz? ne alaka ki bunlar. adam aldatmış mı aldatmış, yeniden altabilir mi evet hiç aldatmayan birine göre yüksek olasılıkla.
başka bi sebeple erkek cinsellikten soğuyabilir mi? pekala soğuyabilir. ama adam zaten sabıkalı ise ben önce eski duçlarında arardım sebebi.
Hakikaten biri de çıksın desin ki kocam beni aldattı ama kadın süper şahane bir kadındı, taş gibiydi. Yok hepsi moktan kadınlarla aldatıyor
İşte o da kadınlar arası saçma bir ezme çabası. Sevgilim onu tercih etse de ben daha güzelim diye ego tatmini...kadın moktan olsa ne taştan olsa ne ben de onu anlamıyorm. aldatılmış mısın, evet.
İşte o da kadınlar arası saçma bir ezme çabası. Sevgilim onu tercih etse de ben daha güzelim diye ego tatmini...
Yok canım ya o iş gerçekten öyle oluyor.Hakikaten biri de çıksın desin ki kocam beni aldattı ama kadın süper şahane bir kadındı, taş gibiydi. Yok hepsi moktan kadınlarla aldatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?