Sisyphe inan seni tanımayı isterdim beni anlamışsın helal olsun. Anlaşılmak ne güzel bir duygu :)
parkbyull hayır aynı yerde değiller kendisi evli başka şehirde.Eşim de iş değiştirdi.
xpreiaZ "eşim bana deli gibi aşık asla aldatmıyor" bu cümle bana ait değil.Bu iddialı cümleleri konuşmalarımdan sen çıkarmış olabilirsn.Kesinlikle aldatmaz demiyorum.Ama gayet yapışık ikiz gibi yaşıyoruz nerede ne zaman aldatacak? neyse siz yapmak isteyen her yerde yapar uyanık ol gibi cevaplar verirsiniz.
Genel konuşmak istiyorum.Yargılandığım konu aslında açık net ve sizin gibi olmam.Siz olsanız bir kere aldatılan yine yapar asla affetmezdim.8 ay cinsellik olmasa affetmezdim cümleleriyle beni farklı tutuyorsunuz.Eşime 2.şans verip güzel bir sayfa açabileceğime olan inancımı belki çocukça belki de karşılıksız saçma buluyorsunuz.Fakat bu şansı verdim ve vermeye devam ediyorum.Kararımı alırken arkasında durabileceğimi düşünerek verdim.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Bu konuyu açarken benim gibi yaşayan başına biraz olsun benzer şeyler yaşayanlarla dertleşmek ve benim açımdan bakabilecek birileriyle konuşmak için girmiştim.Ama kendimi ifade etmekten başka bir şey yapamadım bu platformda.Benim de bir hayat tecrübem,inancım,hislerim ve aklım var.Dua ederken benim için neyse hayırlısı o olsun derim hep.Bi konuda ısrar etmiyorum.Aldatıldığım da gel ne olursan ol gel demedim.Yaşadığım sürecin sonunda bu noktaya geldim. Allah kimseyi yaşamak zorunda kalmam umarım dediği bir şeyle sınamasın.Olmaz denilen oluyor.Allah kimseyi sınamasın.