- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.220
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi kirpicik8080
Tabii ki soğuyabilir.@piny @_Nun_ C captain price @MinervaMcGonagall @permanganat @44dbl Nikki heat @_Nun_ @Helenra zeymuran0 @Rouge1o1
Arkadaşlar belli ki benim ona 2.şans vermemi, ayrıca aldatmadığından nasıl bu kadar emin olabildiğimi sorguluyor ve yargılıyorsunuz haklısınız.Ben aldattığı gün anladım zaten.Yani aldattığından anlamamışsınız yine anlamıyorsunuz diyorsunuz ya ben zaten herşeyin farkındayım.O konu kapandı.Eğer bitirseydim o zaman bitirmeliydim.8 ay bir şeyin olmaması ona soğuk davranmamdan yada onun soğuk davrnmasından oldu.Hırpalandık.Ama sonuç olarak 8 ay oldu.
Bu arada @piny arkadaşım durum şu beni aldattığında ben 5 yıldır hayatındaydım o işyerinde yeni başlamıştı ve o kişi de yeniydi.Affedersiniz ama ne kültür olarak ne fiziksel olarak dengim değil.Bunu eşimde biliyor.Belli ki aramız kötüydü ve boşluktaydı.Bir anlıktı.Asla yaptığına neden değil bu.Yanlış anlamayın.Çok yanlış.Ama zaten 3 yıl önce bu konuyu yeternce derinleştrdik ve hırpaladık.Tekrar konuyu açmaya gerek yok.Durumumdaki konum şu herşey gayet iyi fakat cinsellik yok.Bir erkek aldatmaktan başka bi şekilde cinsellikte soğuyamazmı eşinden?
Sevgi olmayınca cinsellik olmaz.
Her nedense kabul etmiyorsunuz ama adam sizi sevmediği için sizi aldatmış.
Bunu göremeyecek kadar kör olmanız da enteresan.