Bu sene nasil gececek

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
36
Gunaydin hanimlar. Cok sukur zorluklarla son sinifa geldim okul oncesi okuyorum. Bu sene kpss giricem dersaneye gidicem. Siki bi sekilde ders calisiyorum gece gunduz yolda okulda heryerde calisiyorum. Evliyim 2 yasinda oglum var aksam ilgi istiyo yemek ev isleri derken calisamiyorum aksamlari kpss ye ancak gece calisiyorum. Bu sene bitirme projemiz var detayli bi makale isteniyo. Stajimiz var haftada bir gun. Simdi hanimlar bana bir yol gosterin ben bu uogunlukta ne yapsam da oglumu ihmal etmeden atansam yasim 27 sene kaybetmek istemiyorum. Yardimci alma durumum yok anne kaynana yardimim yok ben ne yapayim? Gunde 4 saat uyuyorum zaten fikri olan yazsin ne olur benim gibi olup basaran var mi?

canım cep kitaplarıyla çalış okulda kantinde bebeğini uyuturken otobüste falan anca böyle yetişebilirsin

Telefonunuza uygulama indirebilirsiniz ygs lys için vardı öylr şeyler kpss için de vardır illaki. Yürürken bile not bakılabilir böylece. Çok zor bir yıll Allah yardımcınız olsun.

Telefonunuza uygulama indirebilirsiniz ygs lys için vardı öylr şeyler kpss için de vardır illaki. Yürürken bile not bakılabilir böylece. Çok zor bir yıll Allah yardımcınız olsun.
Sağol Allah herkesin yardımcısı olsun bi bakayım o uygulamaya

X