Bu şekilde hamile kalabilmem zor mu?

pamuk musun nesin WOMAN merve

Yoo biz okuduk güzelce öyle eleştirdik zaten. Iyi akşamlar.

Yoo biz okuduk güzelce öyle eleştirdik zaten. Iyi akşamlar.
Güzelim anlatamıyorum galiba ben o kişiden özür diledim yanlış konuştuğumu belirttim ikinci mesajımı okumamışsınız ben yanlış anlaşılmak istemem o ara üzgündüm o mesajı görünce o da üstüne geldi o yüzden yanlış konuştum ben bunu kabul ettim ve o kişiden bizzat özür diledim beni yanlış eleştirmeyin lütfen ben kimsenin düşüncelerini karşı çıkacak biri değilim söylediklerim için üzgünüm

Ben sizinle zaten bir diyalog saglamadim ki beni niye etiketliyorsunuz?

Ben sizinle zaten bir diyalog saglamadim ki beni niye etiketliyorsunuz?
Beni yanlış algılamayın diye beğenmedim e tıklamışsınız ben kimse tarafından yanlış algılanmak istemem ben o kişiden özür diledim üzgün oldum için yanlış cümleler sarf ettim. Bunu bilmeniz için

Hanimefendi ben sizin adiniza bile dikkat etmedim, yazdiklarinizi begenmedim ve begenmedime bastim. Bunun hesabini verecek degilim sanirim size

O bize hesap veriyo şu an
Sadece yanlış anlaşılmayı düzeltmeyi çalışıyorum inanın benim başka niyetim sizi rahatsız etme niyetinde değilim sizin de beni anlamanızı isterin bi anne adayı olarak ama görüyorum Kİ anlamıyorsunuz ben o an dedim gibi üzgündüm ve yanlış konuştu sadece olay bu ben size rahatsızlık vermeyeyim çünkü anne olmak isteyen ve olamayan bi insan o mesajı görünce üzülür ben de üzüldüm yazmam hataydı size kusura bakmayın zaten bu diolog yapmam hataydı kimsenin neler yaşadığını bilemezsiniz iyi akşamlar

Kız tamam bu kadar üzülme anacım aaa. Hepimiz sanalız yazdık ettik bitti iki dk sonra...

Cinsel ilişkiye gerek yok ki evlilikte ve çocuk yapımında. Eşinizden spermleri alın hamile kalırsınız.
Arkadaşlar saçmalamış siz bakmayın onlara. Evlilik sevişmek için yapılan bir şey değil. Cinselliği doya doya yaşayıp sonra çocuk yapmak da ne demek!

Once cinsellik ile alakalı sorunları cozmelisiniz aksi halde pişman olabilirsiniz.

Ben de olamıyorum anne ama o mesajı okuyunca üzülmedim. Saçma olurdu üzülmem. Buluttan nem kapacak kadar dramatize etmeyin durumunuzu lütfen.
Bana direkt senin kalbin kötüdür ondan çocuğun olmuyordur diyen de oldu burada. Ona da alınmadım.

Begendim begenmedim sasirdim birer tepkidir bunlar. Sizinle iletişime gecmedim. Milyon defa etiketleyip milyon satir yazmaniza gerek yok.

Kalırsın ben vajinismuslu kaldım kızım oldu şuan 4 aylık hamile olduğumu öğrendim de şok geçirmiştim

Hayır bir sorununuz yoksa gayet hamile olabilirsiniz bu şekilde ama kesinlikle bu sorununuzu çözmeden tam iliski yaşayamadan hamile olmayın bence. Bende vajinismusu yeni yendim ve ilişki düzene sokulmadan hamilelik önermkyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…