- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Kusura bakma düşününce sana sert çıkıştım sadece bu konuda hassasım yaklaşık 2 yıla yakın hiç sıkıntım yokken olmuyo öyle bi yorum görünce kızdım üzüldüm kusura bakma kırdıysam seni ben böyle biri değilim normalde çocuğumun olmaması beni üzüyo o yüzden özür dilerim@LOTUS0 @WOMAN @Merve
Yoo biz okuduk güzelce öyle eleştirdik zaten. Iyi akşamlar.pamuk musun nesin merve WOMAN bakın tekrar yazıyorum ve sizi etiketleyip bildiriyorum ben o arkadaştan özür diledim zaten sizin beğenip beğenmemeniz umrumda değil ama ben yıllardır 2 yıla yakın çocuk düşünüyorum ve öyle bi şey okuyunca üzüldüm kızdım duygu yoğunluğu yaşadım zamana denk geldi düşününcede özür diledim kendisinde sert çıkmanıza gerek yok ilk önce güzelce mesajları okuyun sonra eleştirin beni ben bunları böyle söylicek insan değilim .iyi günler
Güzelim anlatamıyorum galiba ben o kişiden özür diledim yanlış konuştuğumu belirttim ikinci mesajımı okumamışsınız ben yanlış anlaşılmak istemem o ara üzgündüm o mesajı görünce o da üstüne geldi o yüzden yanlış konuştum ben bunu kabul ettim ve o kişiden bizzat özür diledim beni yanlış eleştirmeyin lütfen ben kimsenin düşüncelerini karşı çıkacak biri değilim söylediklerim için üzgünümYoo biz okuduk güzelce öyle eleştirdik zaten. Iyi akşamlar.
Ben sizinle zaten bir diyalog saglamadim ki beni niye etiketliyorsunuz?pamuk musun nesin merve WOMAN bakın tekrar yazıyorum ve sizi etiketleyip bildiriyorum ben o arkadaştan özür diledim zaten sizin beğenip beğenmemeniz umrumda değil ama ben yıllardır 2 yıla yakın çocuk düşünüyorum ve öyle bi şey okuyunca üzüldüm kızdım duygu yoğunluğu yaşadım zamana denk geldi düşününcede özür diledim kendisinde sert çıkmanıza gerek yok ilk önce güzelce mesajları okuyun sonra eleştirin beni ben bunları böyle söylicek insan değilim .iyi günler
Beni yanlış algılamayın diye beğenmedim e tıklamışsınız ben kimse tarafından yanlış algılanmak istemem ben o kişiden özür diledim üzgün oldum için yanlış cümleler sarf ettim. Bunu bilmeniz içinBen sizinle zaten bir diyalog saglamadim ki beni niye etiketliyorsunuz?
Hanimefendi ben sizin adiniza bile dikkat etmedim, yazdiklarinizi begenmedim ve begenmedime bastim. Bunun hesabini verecek degilim sanirim sizeBeni yanlış algılamayın diye beğenmedim e tıklamışsınız ben kimse tarafından yanlış algılanmak istemem ben o kişiden özür diledim üzgün oldum için yanlış cümleler sarf ettim. Bunu bilmeniz için
Güzelim anlatamıyorum galiba ben o kişiden özür diledim yanlış konuştuğumu belirttim ikinci mesajımı okumamışsınız ben yanlış anlaşılmak istemem o ara üzgündüm o mesajı görünce o da üstüne geldi o yüzden yanlış konuştum ben bunu kabul ettim ve o kişiden bizzat özür diledim beni yanlış eleştirmeyin lütfen ben kimsenin düşüncelerini karşı çıkacak biri değilim söylediklerim için üzgünüm
O bize hesap veriyo şu anHanimefendi ben sizin adiniza bile dikkat etmedim, yazdiklarinizi begenmedim ve begenmedime bastim. Bunun hesabini verecek degilim sanirim size
Sadece yanlış anlaşılmayı düzeltmeyi çalışıyorum inanın benim başka niyetim sizi rahatsız etme niyetinde değilim sizin de beni anlamanızı isterin bi anne adayı olarak ama görüyorum Kİ anlamıyorsunuz ben o an dedim gibi üzgündüm ve yanlış konuştu sadece olay bu ben size rahatsızlık vermeyeyim çünkü anne olmak isteyen ve olamayan bi insan o mesajı görünce üzülür ben de üzüldüm yazmam hataydı size kusura bakmayın zaten bu diolog yapmam hataydı kimsenin neler yaşadığını bilemezsiniz iyi akşamlarO bize hesap veriyo şu an
Kız tamam bu kadar üzülme anacım aaa. Hepimiz sanalız yazdık ettik bitti iki dk sonra...Sadece yanlış anlaşılmayı düzeltmeyi çalışıyorum inanın benim başka niyetim sizi rahatsız etme niyetinde değilim sizin de beni anlamanızı isterin bi anne adayı olarak ama görüyorum Kİ anlamıyorsunuz ben o an dedim gibi üzgündüm ve yanlış konuştu sadece olay bu ben size rahatsızlık vermeyeyim çünkü anne olmak isteyen ve olamayan bi insan o mesajı görünce üzülür ben de üzüldüm yazmam hataydı size kusura bakmayın zaten bu diolog yapmam hataydı kimsenin neler yaşadığını bilemezsiniz iyi akşamlar
Ya kusura bakmayın ben bu konularda çok hassasım insanların beni yanlış anlamaları üzüyo sadece iyi günler bi daha da yazmam zatenKız tamam bu kadar üzülme anacım aaa. Hepimiz sanalız yazdık ettik bitti iki dk sonra...
Ben de olamıyorum anne ama o mesajı okuyunca üzülmedim. Saçma olurdu üzülmem. Buluttan nem kapacak kadar dramatize etmeyin durumunuzu lütfen.Sadece yanlış anlaşılmayı düzeltmeyi çalışıyorum inanın benim başka niyetim sizi rahatsız etme niyetinde değilim sizin de beni anlamanızı isterin bi anne adayı olarak ama görüyorum Kİ anlamıyorsunuz ben o an dedim gibi üzgündüm ve yanlış konuştu sadece olay bu ben size rahatsızlık vermeyeyim çünkü anne olmak isteyen ve olamayan bi insan o mesajı görünce üzülür ben de üzüldüm yazmam hataydı size kusura bakmayın zaten bu diolog yapmam hataydı kimsenin neler yaşadığını bilemezsiniz iyi akşamlar
Begendim begenmedim sasirdim birer tepkidir bunlar. Sizinle iletişime gecmedim. Milyon defa etiketleyip milyon satir yazmaniza gerek yok.pamuk musun nesin merve WOMAN bakın tekrar yazıyorum ve sizi etiketleyip bildiriyorum ben o arkadaştan özür diledim zaten sizin beğenip beğenmemeniz umrumda değil ama ben yıllardır 2 yıla yakın çocuk düşünüyorum ve öyle bi şey okuyunca üzüldüm kızdım duygu yoğunluğu yaşadım zamana denk geldi düşününcede özür diledim kendisinde sert çıkmanıza gerek yok ilk önce güzelce mesajları okuyun sonra eleştirin beni ben bunları böyle söylicek insan değilim .iyi günler
Tamam iyi günlerBegendim begenmedim sasirdim birer tepkidir bunlar. Sizinle iletişime gecmedim. Milyon defa etiketleyip milyon satir yazmaniza gerek yok.
Kalırsın ben vajinismuslu kaldım kızım oldu şuan 4 aylık hamile olduğumu öğrendim de şok geçirmiştimİyi akşamlar
Eşimle ilk ilişkiye girdiğimizde çok zorlandık ağrıdan dolayı. Jinekoloğa gittim zamanla daha iyi oldu, ama hala kaslarımı kontrol etmek de zorlanıyorum (vajinismusum).
Çok şükür kızlık zarım bozulmuş ve smear testi yaptırabildim - bu iyi bir şey bence. İlişkiye girerken yaklaşık 5 cm girebiliyor eşim, içime boşalıyor, kalkmıyorum hemen altıma da yastık koyuyorum. Spermleri hemen akmıyor, lavaboya giderken veya ertesi gün akıyor. Bu şekilde hamile kalmam zor mu sizce? Jinekoloğum normal doğum sonrası geçebilme ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor.
Kan değerlerim, yani yumurta sayılarım harmanlarım hepsi normal çıktı
Bu şekilde hamile kalan var mı?
Hayır bir sorununuz yoksa gayet hamile olabilirsiniz bu şekilde ama kesinlikle bu sorununuzu çözmeden tam iliski yaşayamadan hamile olmayın bence. Bende vajinismusu yeni yendim ve ilişki düzene sokulmadan hamilelik önermkyor doktorlarİyi akşamlar
Eşimle ilk ilişkiye girdiğimizde çok zorlandık ağrıdan dolayı. Jinekoloğa gittim zamanla daha iyi oldu, ama hala kaslarımı kontrol etmek de zorlanıyorum (vajinismusum).
Çok şükür kızlık zarım bozulmuş ve smear testi yaptırabildim - bu iyi bir şey bence. İlişkiye girerken yaklaşık 5 cm girebiliyor eşim, içime boşalıyor, kalkmıyorum hemen altıma da yastık koyuyorum. Spermleri hemen akmıyor, lavaboya giderken veya ertesi gün akıyor. Bu şekilde hamile kalmam zor mu sizce? Jinekoloğum normal doğum sonrası geçebilme ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor.
Kan değerlerim, yani yumurta sayılarım harmanlarım hepsi normal çıktı
Bu şekilde hamile kalan var mı?