Bu şekilde hamile kalabilmem zor mu?

Evet orası öyle ben 2.5 senedir istiyorum daha nasip olmadi mesela..
Ama konu sahibi yanlış konularda geziyor .. şırınga yöntemi bile deneyecek neredeyse ...
Şırınga yöntemini jinekoloğum tavsiye etti, Türkiye de yaygın değil ama yurtdışında klinikler bunu hastalarına tavsiye ediyor.
Size göre yanlış bana göre doğru. Buna siz karar veremezsiniz

Kime göre neye göre

Vay Arkadaş insanlara deneyimlerimize dayaranarak yol göstermeye, kendimizce uyarmaya çalışıyoruz, duymadığımız kalmiyor biz bu dünya için fazla iyiyiz bence

Vay Arkadaş insanlara deneyimlerimize dayaranarak yol göstermeye, kendimizce uyarmaya çalışıyoruz, duymadığımız kalmiyor biz bu dünya için fazla iyiyiz bence
Kime göre neye göre

Şırınga yöntemini jinekoloğum tavsiye etti, Türkiye de yaygın değil ama yurtdışında klinikler bunu hastalarına tavsiye ediyor.
Size göre yanlış bana göre doğru. Buna siz karar veremezsiniz
O zaman başka yöntemde musluk hortumu kağıt havlu huni streç film lazım size

Ya madem herşeyi çok biliyorsunuz neden konu açıyorsunuz ki ? Madem tavsiyelere açık değilsiniz

Bugün konu açmadım. Bu dün açtığım konu. İşinize gelmemiş olacak ki dikkatli bakmamışsınız..

İyi günler size

Bugün konu açmadım. Bu dün açtığım konu. İşinize gelmemiş olacak ki dikkatli bakmamışsınız..

İyi günler size
Mune benzer bı konu da yorum yapmış çok beğendim size alıntı yaptım özellikle son cümlesini okuyun ...

Ben uyarırım, dikkate almak ona kalmış. 3 yıl sonra görürüm bdv de. O zaman da başka hesapla gelsin isterse, daha vajinismusu yenmeden hemen ne çocuğu, neydi bu acele derim. Kime olsa derim. Derim yani. Kimse beni tutamaz.

İyi günler size
Bu eski konunuz. Ha benlik bi sey yok, inanin cocugunuz olmasi ya da olmamasi bizim umrumuzda bile degil. Yani sizin dediginiz gibi isimize gelecek-gelmeyecek bir durum yok. Vajina sizin, hayat sizin; biz sadece yardimci olmaya calistik

Evet orası öyle ben 2.5 senedir istiyorum daha nasip olmadi mesela..
Ama konu sahibi yanlış konularda geziyor .. şırınga yöntemi bile deneyecek neredeyse ...
Öyle yapacak bi şey yok vajinusmusun tedavisi var güzel bi doktor olsa yener de ben de 2 yıla yakın öyle bi yorum yapılınca sadece üzüldüm kızdım tutamadım kendimi belki haksızdım ama çok istiyorum çocuğumun olmasını o yüzden benim bu alınganlığım vajinusmus değilim ama olmuyo işte sıkıntın olmadan çocuğun olmaması daha kötü inanın en azından bi tedavi uygulanıyo bana aşılama tutarsa işte

Kusura bakma düşününce sana sert çıkıştım sadece bu konuda hassasım yaklaşık 2 yıla yakın hiç sıkıntım yokken olmuyo öyle bi yorum görünce kızdım üzüldüm kusura bakma kırdıysam seni ben böyle biri değilim normalde çocuğumun olmaması beni üzüyo o yüzden özür dilerim

pamuk musun nesin merve WOMAN bakın tekrar yazıyorum ve sizi etiketleyip bildiriyorum ben o arkadaştan özür diledim zaten sizin beğenip beğenmemeniz umrumda değil ama ben yıllardır 2 yıla yakın çocuk düşünüyorum ve öyle bi şey okuyunca üzüldüm kızdım duygu yoğunluğu yaşadım zamana denk geldi düşününcede özür diledim kendisinde sert çıkmanıza gerek yok ilk önce güzelce mesajları okuyun sonra eleştirin beni ben bunları böyle söylicek insan değilim .iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…