- 26 Mart 2015
- 368
- 347
arkadaşına süsletcekmiş. arkadaşı vardı orda. bu planı önceden yapmış olduğuna inandım diyodu çünkü. ama mezarda nasıl süslenir ki acaip olur. önce teklif edip sonra gitme fikri daha güzeldi. dönmem daha bitti.
Bence barışırsın gibime geliyor. Hayırlısı
canım asker dönüşü ileri şeyler istemişti yakınlaşma anlamında bende askerde diye olumlu konuştum nişan filan olcak diye. sonra nişanı erteledim. bi de evlenmeden de istemiyosun tamam bişeyler oluyodu ama. sonrasında gelince caydım bu da sinirlendi ben istesem bulurum diye skpe tan bi kıza yazdı ve memelerinin fotosunu yolladı bana düşün :/
Canım bence erkek arkadaşın seni kandırmış ayrılık lafını duyunca, seni en zayıf noktandan vurmak istemiş
Allah aşkına bir düşün sen karşındaki insana güzel bir an, unutulmaz, özel, mutlu bir an yaşatmak istiyorsun
Tutup onu, onun içinin acıyacağı, üzüleceği, buruk olacağı bir yere götürür müsün?
İnsanlar karşısındaki insanın acısını kaybını unutturmaya, hatırlatmamaya çalışır özel zamanlarda
Seninki gözüne gözüne sokuyor resmen aklınca ne romantik adam be dedirtecek ama bence düşüncesizliğin alası
Bu arada başkası ile ister sinirden olsun, ister sarhoş olsun, başka bir şeyden olsun nette konuşuyorsa bu aldatmadır
Evlenme teklifinde sana dünyanın tapusunu verse yine de aldatmadır.
Yarın bir gün bunla evlensen hasta olsan, hamile olsan cinsellik yaşayamasanız aklına demek ki hemen netten kadın düşürmek gelecek.
Bu arada sen bi adamın cinsel organının fotoğrafını atsan ona sana neler der bi düşün??
babanın mezarını mı süsleyecekmiş? evet gerçekten çok orjinal olacakmışsınız, evlenme teklif ederken çarpılan ilk çift olarak..
ya ben bu teklif mekanını kaçırmışım:)Rahmetli babamın mezarı gözümün önüne geldi. Mumlar, kırmızı güller, kemancı… Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Sevgilinin bunu akıl etmesi mi daha garip, yoksa konu sahibesinin bu plandan etkilenip duygulanması mı?
heee bende hatırladım şimdi bırak allah aşkına yaa manyak ne demek başkasının memelerini çeksin sana atsın ilerdede başkasıyla sevişir resminide videosunu da atar. Ayrıca konuşan erkek yapmaz güzelim benim kide çok sallıyordu yok evimiz şöyle olacak yok düğünümüz böyle atalarımız boşuna dememiş havlayan köpek ısırmaz. bakma arkaya ileriye bak...
ya ben bu teklif mekanını kaçırmışım:)
sana burdan bir dilim ekmekle bir dilim peynir gönderiyorum.
biz ne saf bi cinsiyetiz böyle? Neden kendimizi bu kadar hafifletiyoruz? Neden değerimizin hiç farkında değiliz? Nedir bu gerizekalılara olan zaafımız? biri bu kıza ve hepimize açıklasın lütfen.
canım asker dönüşü ileri şeyler istemişti yakınlaşma anlamında bende askerde diye olumlu konuştum nişan filan olcak diye. sonra nişanı erteledim. bi de evlenmeden de istemiyosun tamam bişeyler oluyodu ama. sonrasında gelince caydım bu da sinirlendi ben istesem bulurum diye skpe tan bi kıza yazdı ve memelerinin fotosunu yolladı bana düşün :/