bu şekilde evlenme teklif edicekmiş ama bugün ayrıldık ?

boşver boşver, kendine layığını bulursun, zaman harcama. babacığına da Allah rahmet eylesin.

Canım bence erkek arkadaşın seni kandırmış ayrılık lafını duyunca, seni en zayıf noktandan vurmak istemiş
Allah aşkına bir düşün sen karşındaki insana güzel bir an, unutulmaz, özel, mutlu bir an yaşatmak istiyorsun
Tutup onu, onun içinin acıyacağı, üzüleceği, buruk olacağı bir yere götürür müsün?
İnsanlar karşısındaki insanın acısını kaybını unutturmaya, hatırlatmamaya çalışır özel zamanlarda
Seninki gözüne gözüne sokuyor resmen aklınca ne romantik adam be dedirtecek ama bence düşüncesizliğin alası

Bu arada başkası ile ister sinirden olsun, ister sarhoş olsun, başka bir şeyden olsun nette konuşuyorsa bu aldatmadır
Evlenme teklifinde sana dünyanın tapusunu verse yine de aldatmadır.
Yarın bir gün bunla evlensen hasta olsan, hamile olsan cinsellik yaşayamasanız aklına demek ki hemen netten kadın düşürmek gelecek.
Bu arada sen bi adamın cinsel organının fotoğrafını atsan ona sana neler der bi düşün??

Yuhhh,
Sakın barışmayın. Sizi kandırmak için hassas noktanızı tutmaya çalışıyor.
Hatta bu kadar edepsizlik yapan bi adam sizin babanızı da kendi için alet ediyor.

Bence bu edepsizden eş filan olmaz ama siz bilirsiniz tabi..

Adamla evlenmeden birlikte olmak istemiyorsun diye sinirlenme hakkini kendini gorup kostur kostur baska kizlara giden bi'adam bu. Yani derdi seni sevdiginden senle yakinlasmak da degil ona gore kiz olsun ayse, fatma farketmez.
Biliyor baban hassas nokta oradan yuruyo simdi de tipki sana elalemin kizinin memesini atarken seni kiskandirip gaza getirmeye calismasi gibi.

Bu adamdan ne olur anca biliyo musun; cacık.

Es geç boşver.. ondan koca değil kapı kolu bile olmaz. Evlenincede tartışma yaşasan başka şeyler yapar o. Hiç güvenme bunları seni Tav olsun diye yapıyor

Geri donme sakin, resmen aldatmiş. Yarin tekrar aldatmayacagini garanti edemezsin. Evlenince dusun ki sen bir gece birlikte olmak istemeyebilirsin, hemen kosup baska kadina mi gidecek?
Bu pis zihniyetle kendini ziyan etme...

aynısını dedim ona bişey diyemiyo tabi. mezara gitme fikri başta güzel gelmişti ama orda çok duygulanırdım kötü de olabilirdim. tabi güvenim yok ki adama nasıl evlenicem. insan evlebeceği kişiye yüzde yüz güven duymalı.

O kadar ince dusunceli olsaydi o yaptigi terbiyesizligi yapmazdi.
Bakti ki sen tepki gosterdin, simdi de duygusala bagliyor.

ayy iğreneç! sen de saçmalama. Allah'tan belanı istemek gibi bir şey olur eğer kabul edersen. evde otur ağla, karalar bağla ama sakın sakın kabul etme. hatta telefonunu değiştir! Uzak dur bu pis uç..ru düşük sapıktan.

Sizin için anlamlı belki ama bence mezarlık evlilik teklifi için uygun bir yer değil. Ayrıca bundan bir halt olmaz.

Yarin bi gun basin agrir kicin agrir evli olunca canin istemez sevismeyi bu adam o zaman da skypedan bulur birini hic takma bosver

külliyen yalan bakmış en hassas noktanız babanız orda işlemiş size, kanmayın kardeşim

ya ben bu teklif mekanını kaçırmışım:)
sana burdan bir dilim ekmekle bir dilim peynir gönderiyorum.
biz ne saf bi cinsiyetiz böyle? Neden kendimizi bu kadar hafifletiyoruz? Neden değerimizin hiç farkında değiliz? Nedir bu gerizekalılara olan zaafımız? biri bu kıza ve hepimize açıklasın lütfen.

heee bende hatırladım şimdi bırak allah aşkına yaa manyak ne demek başkasının memelerini çeksin sana atsın ilerdede başkasıyla sevişir resminide videosunu da atar. Ayrıca konuşan erkek yapmaz güzelim benim kide çok sallıyordu yok evimiz şöyle olacak yok düğünümüz böyle atalarımız boşuna dememiş havlayan köpek ısırmaz. bakma arkaya ileriye bak...

belkide ben ayrıldığım için şu an öyle diyo yok çok mutlu olcaktık yok bu aşkın katili sensin. beni sorumlu tutyo vicdan yaptırmaya çalışıyo.

aynen. ama bu zaaf erkeklerde de var. nasıl desem ilişkide benim de hatalarım olmuştu o affetmişti. şimdi gelmiş bende seni affettim diyo. ama benim hatam bu kadar büyük değildi tabi orası ayrı.

yuh yaa daha neler, aman arkadaşım boşver evlenme teklifi olayı da bana samimi gelmedi; size vicdan yaptırmaya çalışıyor ne de olsa zayıf noktanızı da biliyor.

He babanın kemiklerini sizlatarak evlilik teklifi edecekti yani sapıklığına bakmadan:)

Ama seninki pek tilki nereden vuracagini biliyor.
Hem sapık hem tilki korktum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…