bu şekilde evlenme teklif edicekmiş ama bugün ayrıldık ?

yok onu çok öncelerden derdi. aslında aklı başında romantik düşünceli bi insan bir dediğimi iki etmez yapar . ama kızmayıversin her şeyi yapar sinirle. hakarette eder herşeyi yapar. o fotoyu bana yollayarak gösterdi bunu.

niyeti birlikte olmak değildi onu hep diyodu ama ben nişan olana kadar da evine girip çıkmak istemiyodum çok fazla. o ise bende kal diyodu. önce tamam diyip sonra kalmıycam dediğimde gururuna dokunmuş.

1- kendine gel. Kendine bir deger bic. Sen boyle sacma sapan bir insana layik misin,bunu sor kendine.

2- sen,sana baska bir kadinin memesini gonderen adam,ne kadar adamdir acaba? Boyle bor rezilligi kendine reva gorme. Ben olsam sinirden cildirirdim paralardim onu...

3- kusura bakma herkeain dusuncesine saygim var ama bana mezarlik susleyerek,ölmüs babandan seni istemesi coook ama cok sacma ve komik geldi...

4- boyle pislik bir herifi babamin mezarina goturup de karsisina cikarmam. Boyle rezil bir evlilik teklifine de musade etmem.

5- degerini bil ve ona gore davran. İnsanlarin da sana oyle davranmalarini sagla. Degersiz,ciliz,zayif ve gucsuz, ne yaparsa yapsin,tavuk cucugu gibi pesinden giden bir kadin olma.

Gururunu yesinler.. Sakin döneyim deme kendine yazik edersin..
Verilmis sadakan varmis ucuz kurtulmussun.
Send seven adam esim olacak gozuyle bakan adam az daha sabredebilirdi..

Evet aslinda cok iyi cok mukemmel romantik dusunceli bla bla bla ama kizmayagorsun, meme falan gonderir, hatta gun gelir öldürüverir. Ama aslinda cok iyi biri...

Hi hi anladim.

Evet aslinda cok iyi cok mukemmel romantik dusunceli bla bla bla ama kizmayagorsun, meme falan gonderir, hatta gun gelir öldürüverir. Ama aslinda cok iyi biri...

Hi hi anladim.

aynen öyle 1 senede bu şekilde tanıdım istediği bişey olmasın çirkin yüzünü gösteriyo iğrençleşiyo yaptığı harekette olduğu gibi. ki onu yapana kadar bile benim süphelerim vardı bu yüzden nişanı erteledim iyi ki de ertelemişim...

Evli oldugu halde kac ay esiyle birlikte olamayan adamlar var vajinismus yuzunden..
O zaman onlarda gitsin kizlar bulsun ya da ne bileyim eslerini bosasin?
Var mi boyle bi mantik..

babanın mezarını mı süsleyecekmiş? evet gerçekten çok orjinal olacakmışsınız, evlenme teklif ederken çarpılan ilk çift olarak..
5 dk dır bu yoruma gülüyorum, cok yasa sen. Konu sahibi saba gelince, bırak su sapığı ya, senin pişman olman icin söylüyor bunları kesin. Dam üstünde oyniler, Tombul Tombul memeler Şarkısı eşliğinde teklif ederdi bu Sapık herif eger ayrılmasaydın

canım şimdi adam saçma. evlenme teklifi planı daha da saçma. ne o öyle mezarlık felan beraber ziyaret etme planı yapılır anlarımda mezarda seni rahmetli babandan isteme fikri nedir yani saçma. rahmetli ters döner yani yapmayın böyle şeyler

babanın mezarını mı süsleyecekmiş? evet gerçekten çok orjinal olacakmışsınız, evlenme teklif ederken çarpılan ilk çift olarak..
Rahmetli babamın mezarı gözümün önüne geldi. Mumlar, kırmızı güller, kemancı… Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Sevgilinin bunu akıl etmesi mi daha garip, yoksa konu sahibesinin bu plandan etkilenip duygulanması mı?

Biri bana babamın mezarını süsleyin evlenme teklifi etse babamın yanına onuda gömerim sanırım !!
Ayrıca adamın sana evlilik teklifi etmek gibi bir niyeti olsaydı kudurmuş gibi ordan burdan kendini tatmin etmek için birini aramazdı. Barışmak için sizi en zayıf noktanızdan vurmaya çalışıyor belliki ama daha orjinal olabilirdi :)

caniminici şöyle düşün. rahmetli babacığın bu embesilin bu hareketini duysa seni verir miydi? adami mezarinda ters döndürme oyle bir gerizekaliyla da barışma adam bastan sona KALITESIZ. seni hak etmiyor gul gibi avukatsin dengini bul.

Bence de kötü olmalısınız ama romantik saçmalıklara istinaden değil...

Başka kızların memeleriyle maceralarını paylaşmakta sakınca görmemiş...

Babasını küçükken yitirmiş bir genç kızın kadınlık onurunu kıran davranışlarda bulunmuş biri az kalsın babanızın mezarına gidecek ve "sizi ondan isteyecekti".

Adam yaşıyor olsa halinizden, tavrınızdan anlar -ne de olsa babadır- sorar, soruşturur, araştırır, korur kollar sizi...

Ama ölmüş ve elini sizden çekmek durumunda kalmış ne sizi ne kendini savunabilecek durumda.

Böyle birini yitirilmiş de olsa bir babanın karşısına çıkaracakmışsınız az kalsın.

Ya o, hangi yüzle gidecekmiş babanızın mezarına?

Kendinize, babanızın ruhuna saygınız varsa böyle hadsiz bir insan, teklif vs kalbinize değil midenize hitap etsin.

O da bulandırma vesilesiyle...

Mezarliga gidersin, fatihani okur gelirsin, evlilik teklifinin yeri mi ora Allah askina, nesine dibin dustu bu teklifin?
Ayrica ayrilmani dogru buldum. Elin memesiyle sana nispet yapan adam evlenince bak elalemin karisi şoyle boyle diye cirkinlesmeye baslar. Her zaman da sana kendini yetersiz hissettirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…