bu şekilde evlenme teklif edicekmiş ama bugün ayrıldık ?

Bi kez affedince devami geliyor
Ben sevdigim adami beni aldattigi halde (beni sevdigini soylerken baskasiylada konusuyormus beni birakip ona gitti) affettim sonra nemi oldu seviyorum vazgemem dedi ertesi gun sıkildim deyip birakti gitti simdide nisanlanmis
Guya onunda orjinel evlenme teklifi duasuncesi vardi ne oldu birakip baskasina gitti
Affettigin an devami geliyor yani

haklısın bende tekrar etmesinden korktum zaten.

özetleyince hatırladım eski konunu.barış diye en hassas noktandan vurmuş.anlıyorum canım seni neticede seviyodun seviliyodum ama gerçekten çok gurur kırıcı bi hareket.affetsen bile hep aklında olucak.doğru olanı yapmışsın lütfen kararlı ol

özetleyince hatırladım eski konunu.barış diye en hassas noktandan vurmuş.anlıyorum canım seni neticede seviyodun seviliyodum ama gerçekten çok gurur kırıcı bi hareket.affetsen bile hep aklında olucak.doğru olanı yapmışsın lütfen kararlı ol

şimdi de diyor ki ben seni aldatmadım kimseyle konuşmadım google a yazmış ordan yollamış. o beni affetmiş çok şeyde bakmış bende affedicem mi ama affetmedin diyo. hey Allah ım ya neye çattık anlamadım. nasıl bişeydir bu amacı ne sanki google dan yolladı diye aferin mi diycem yahu

Bence sende onunla uğraşmaktan zevk alıyorsun yoksa bu konuyu buralara yazıp uzatmazdin, mevzuyu konuştukça hayatına devam etmen ve yeni insanlarla tanişman zorlaşıyor farkında mısın flowersrose

Bence sende onunla uğraşmaktan zevk alıyorsun yoksa bu konuyu buralara yazıp uzatmazdin, mevzuyu konuştukça hayatına devam etmen ve yeni insanlarla tanişman zorlaşıyor farkında mısın flowersrose

farkındayım canım uzatmak istemiyorum. ama bırakmadı şimdide kimseyle yazışmadım aldatmadım sen beni affetmedin diyo. iyice komik duruma düştü. haklısınız daha uzatmıycam !

şimdi de diyor ki ben seni aldatmadım kimseyle konuşmadım google a yazmış ordan yollamış. o beni affetmiş çok şeyde bakmış bende affedicem mi ama affetmedin diyo. hey Allah ım ya neye çattık anlamadım. nasıl bişeydir bu amacı ne sanki google dan yolladı diye aferin mi diycem yahu

ister googledan alsın ister kendisi çeksin bi farkı yokki.sana göndermiş bu fotoyu bak bi sürü kız var etrafımda diyerek.halbuki sen onun için en özel olmalıydın böyle gurur kırıcı bi hareketi yapmamalıydı.çok zor bi durum gerçekten büyük hayal kırıklığı senin için :KK43:

Bir insana karşı güvenini kaybettikten sonra onunla bir ilişkin olmaya devam ederse paranoyaklaşip ruh hastası olursun, aldatti mi aldatmadı mi diye düşünecegin yerde yaninda huzurla oturacagin en önemlisi de ileride çocuk sahibi olduğunuzda bunu kaldıracak olgunlukta ve sorumluluk sahibi biriyle yoluna devam et canim

ister googledan alsın ister kendisi çeksin bi farkı yokki.sana göndermiş bu fotoyu bak bi sürü kız var etrafımda diyerek.halbuki sen onun için en özel olmalıydın böyle gurur kırıcı bi hareketi yapmamalıydı.çok zor bi durum gerçekten büyük hayal kırıklığı senin için :KK43:

aynen. zaten iyice saçmalıyarak daha komik duruma düştü bu nedir ya ne bahtsız bi insanmışımmm...

Hayatına yanlış insanlar girecek ki seni olgunlastirsın, ne demişler deneyim yapılan hataların toplamıdır :)

Bir insana karşı güvenini kaybettikten sonra onunla bir ilişkin olmaya devam ederse paranoyaklaşip ruh hastası olursun, aldatti mi aldatmadı mi diye düşünecegin yerde yaninda huzurla oturacagin en önemlisi de ileride çocuk sahibi olduğunuzda bunu kaldıracak olgunlukta ve sorumluluk sahibi biriyle yoluna devam et canim

çok güzel konuşmussun aynen canım çok sağol

erkekler bilir işini benim kocamda boşanacağımı anladığından beri bebek eşyaları alıp gönderiyor bunlara dayanamayacağımı biliyor ama bilmediği birşey var bu kez kararlıyım:))

evlenme teklifi simdi mi aklına gelmiş....kesinlikle geri adım atmayın, nasıl bi iğrençliktir,şeytanın aklına gelmez böyle bi pislik:KK11:

Hic yanma.
Evlilik teklifi super olunca neye isaretki bu?
Hayatinda bi kac dakika o teklifin cezbine tutuluyosun, ama sonrasi foss olabilme ihtimali var.

Varsin anlamsiz bi evlilik teklifi etsin ama omur boyu sadik, guvenilir,yaninda olmak istedgim bi erkek olsun.

Ve inan bana bu erkekte sadik ve guvenilirlikten eser yok.

Sakin pisman olma

Hic yanma.
Evlilik teklifi super olunca neye isaretki bu?
Hayatinda bi kac dakika o teklifin cezbine tutuluyosun, ama sonrasi foss olabilme ihtimali var.

Varsin anlamsiz bi evlilik teklifi etsin ama omur boyu sadik, guvenilir,yaninda olmak istedgim bi erkek olsun.

Ve inan bana bu erkekte sadik ve guvenilirlikten eser yok.

Sakin pisman olma
ben bu iliskiyi yakından takip ediyorum.herseyi okudum.aynı benim başımdan geçenleri yaşamış ama ben mutluyum.bırakın kız kendi kararını kendi versin.bu kadar negatif olmayın bi yaptigiyla bütün 1.5 senelik iliskiyi oldurmeyin.başka kotu birseyini dememis cocugun bakalım devamı neymiş dimi?birakmak kolay bulmak zor..

Yok yok bununla evlenılmez,evlenırsen ılerde seks cdsını de sana gösterır abaza..Tövbe tövbe yaa..O mezar basında teklıfı de gecen gun bı magazınde gördum,Emre Altug Cagla Sıkele oyle teklıf etmıs..Orjınal edgıl fıkır,senı kandırmak ıcın laf..

X