Eski knunuzu bilmiyorum ama ssnki oglan tkrsr barisin die sizi hassas yerinizden vuruyor
olabilir ama hep derdi babanın mezarına gidicez ilk iş diye. böyle bişey düşünüyomuş demekki. tabi ayrılmıyim diye farklı söylediği şeyler oldu. ama yaptığı davranışta affedilir mi sence?
hareketi neydi?
aynen ben de bulmaca gibi birleştirmeye çalışıyorum yahuNe yapmisti siz3 azcik ozet gec cnm
hatırladım konuyu. salla gitsin pisliğicanım asker dönüşü ileri şeyler istemişti yakınlaşma anlamında bende askerde diye olumlu konuştum nişan filan olcak diye. sonra nişanı erteledim. bi de evlenmeden de istemiyosun tamam bişeyler oluyodu ama. sonrasında gelince caydım bu da sinirlendi ben istesem bulurum diye skpe tan bi kıza yazdı ve memelerinin fotosunu yolladı bana düşün :/
Yuhhhhhh.bosver sakn barsma
evlilik fikrine yuh dediniz dimi? :/
Hyr yapti igrnclige ne dmk sevgilne baska kizlarla knusup sonrs o kizlrin memelerni gondermek hoh derler adama
aynen öyle yaptı. ben ona tamam diyip yaşamadım haksız bendim ama karşılığında bu iğrenç davranışı yaparak bitirdi ilişkimizi. bana gelmiş diyo ki seni ailemle tanıştırdım herkes nişan bekliyo. ne yapabilirim sanki benim ailem beklemiyodu.